Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kilka pytań do znających się na kotach

Polecane posty

Gość gość
Podrzucilam wam sympatyczny link , zobaczcie :) jak to zobaczylam pierwszy raz to padlam . Rysunki sie ruszają i jak ktos nie wie co to znaczy jak kotek ugniata kocyk i inne smieszne rzeczy to sie dowie :) milego oglądania śmiesznych ruchomych rysunków

Gość gość
Numer 13 skojarzyl mi sie ze złotym oknem o ktorym ktos wyzej pisal haha . Moj ulubiony to ruszanie dupa do polowania i siedzenie w kartonie i wyciąganie czipa z reki ;) super

Gość gość
kot jest nie rasowy wiec dom i pomieszczenie (piwnica) jak najbardziej odpowiednie ,jakiś tu cyrk robicie z tymi kotami

Gość gość
16:52 moja dziewczyna ma takiego kiciusia lalusia daje mu żreć lepiej niż mnie jak wylniały gałgan wlezie na łózko to zaraz jego głaszcze a ja ide w odstawke w te wakacje wyjechała za granice i zostalismy we dwóch 2 dni nie żarł a potem to juz zwykłe puszki kocie i suche żarcie mu smakowało tylko nie oduczył sie włażenia dvpskiem na klawiature musiałem głaskać bo spokoju nie dał ,musiałem go zabrac na kilka dni na wieś do rodziców wtedy pokazał swoją prawdziwą morde żarł muchy ,motyle ,i zeżarł by żabe gdybym mu jej nie zabrał plusa ma bo nie dał sie kotu moich rodziców jak go zobaczył to chyba 4-krotnie zwiekszył obiętość i kot starych spindolił ale moja dziewczyna w to nie wierzy bo to to słodki kiciuś a ja sie na nim juz poznałem to dwulicowe kocisko

Gość gość
Koty, ktore nie przebywaja z ludzmi stale DZICZEJĄ. Taki dziki kot przyjdzie na jedzenie, ale nie da sie poglaskac ani dotknac. Jesli nie chcesz miec kota, to go nie bierz, bo krzywdzisz zwierze oraz krzywdzisz wlasne dziecko.