Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiekszość z was jest przygłupia

Polecane posty

Gość gość

Można wam wmówić wszystko, zwłaszcza na tematy polityczne. Wystarczy że ktoś założy temat gdzie napisze jakąś bzdurę, a wy rozprawiacie i tym i gdakacie nie mając zielonego pojęcia i czym tak naprawdę mowa. Nie czytacie ustaw,pewnie nawet nie wiecie gdzie ich szukać ale pyszczycie. I wy wychowujecie dzieci?

Gość gość
Nieee, dzieci to ma wychować szkoła, nie my:-P

Gość gość
Dokładnie, ale tutaj siedzą przede wszystkim mopsiary które nie mają pojęcia o funkcjonowaniu państwa, systemie podatkowym itd

Gość gość
Dokladnie, zgadzam sie w 100 proc. Dno intelektualne.

Gość gość
Dokładnie tak, wystarczy wejść w temat i podatku. Gdzie jesteście szczekaczki, czyżbyście szukały w goglach ustawy o podatku od osób fizycznych, może w wypiekami na twarzy studoujecie ordynację podatkową?

Gość gość
3/4 społeczeństwa jest głupia. Nie zada sobie trudu aby cokolwiek przeczytać u źródła. Zazwyczaj usłyszy coś w tv albo radio (niezależnie od opcji) przekręca i klapie dziobem. I pisze tu o ludziach niezależnie zwolennikami której opcji politycznej są.

Gość gość
laska w tamtym temacie pisała, że dobrze, że rząd podniesie podatki to ona teraz będzie mieć większą pensje :D:O

Gość gość
Haha z tym co w tv lub radio to jeszcze pół biedy, przerażające jest to że większość polega na tym, co powie pani Krysia z kiosku czy pan Janusz spod dwójki. I takie bzdury potem wygasają że aż uszy więdną. Ostatnio usłyszałam od sąsiadki że prezydent nie ma wstydu, bo powinien zarządzić aby Kopiczyński (pan grający w 40latku) był pochowany,bo w fakcie pisało że nie ma pieniędzy na jego pogrzeb. Albo kazać przestać Rosji bombardować Syrię. Nawet nie chciało mi się komentować.

Gość gość
Autorko, zarzucasz innym głupotę, a sama nie znasz interpunkcji. Zgadzam się z tobą, ale może reformę trzeba zacząć od siebie?

Gość gość
I właśnie na takich tematach jak ten o podatku wychodzi,kto siedzi na kafe A ponoć tu są same prawniczki, lekarki, rekiny biznesu, dyrektorki i kierowniczki z doktoratem..

Gość gość
Tu autorka. Doskonałe znam interpunkcję, można mi jedynie zarzucić nieznajomość obsługi nowego telefonu, jakiś dziwny ma słownik i dodaję mi wyrazu lub znaki tam,gdzie ich nie chcę a pasuje tam,gdzie powinny być.

Gość gość
Miało być dodajE, wyrazy i kasuje.

Gość gość
Generalnie dopóki nie miałam internetu, nie wiedziałam, że na świecie jest tylu kretynów. Widocznie byli gdzieś obok mnie, czaili się w moim otoczeniu tyle ze ja ich nie widziałam. Ciemną masa łatwiej jest kierować, rząd dobrze o tym wie.

Gość gość
Tutaj tu same wysoko wykształcone, zarabiające 20 tys miesiecznie i z domami z ogrodem. A jak się poczyta tematy, to ręce opadają. :D

Gość gość
Wychodzi na to, że to te wykształcone i bogate tak udzielają się w tematach o tym, że teściowa nie chce pilnować dziecka,że sąsiadka dostaje 500 plus a on do końca miesiąca zostało 100 zł i potrzebują przepisów na tanie obiady :)

Gość gość
A najgłupsze sa feminazistki. Wczoraj tutaj jedną pisała że rząd odebrał jej jako kobiecie jakieś prawa, ale mimo że czekałam nie dowiedziałam się jakie to były prawa.

Gość gość
gość 2016.10.19 Tu autorka. Doskonałe znam interpunkcję, można mi jedynie zarzucić nieznajomość obsługi nowego telefonu, jakiś dziwny ma słownik i dodaję mi wyrazu lub znaki tam,gdzie ich nie chcę a pasuje tam,gdzie powinny być. X Typowe wytłumaczenie mundrej inaczej. Bosze jak ja nie lubię ludzi, którzy z pewnością siebie dzieloną na buractwo, przyjmują swoje przemyślenia za pewnik. :(

Gość gość
Bosze xx chciałaś wyśmiać autorkę a to z ciebie dopiero jest beton umysłowy.

Gość gość
Kolejna mundra inaczej nie łapie ironii. :(

Gość gość
Jasne, najlepiej swoje braki intelektualne tłumaczyć ironią. Powiedzonka w stylu "Bosze" można wybaczyć co najwyżej gimnazjalistce z niewyrobionym poczuciem estetyki i kultury wypowiedzi, u dorosłej kobiety pozującej na intelektualistkę takie właśnie "mundre" jak to określiłaś słówka dają świadectwo o poziomie komentatora.

Gość gość
Przykro mi bardzo, że mam zdrowy dystans do Kafeterii. :( Wolę-o bosze... :(- ironię niż temat "bolączkę"na forum o macierzyństwie. ;)

Gość gość
...na który z przejęciem odpowiadam; )

Gość gość
Ten wątek potwierdza, że wszystkie jesteście głupie. A zwłaszcza autorka.

Gość gość
Ale najgłupszy to jest gość z 9.41 :D

Gość gość
Z przejęciem to ja robię laskę swojemu facetowi. ;) Ale jeśli "ci" to pochlebia, to rzeczywiście. Rozgryzłaś mnie. :( Udowodniłaś swoją wyższość intelektualną. Jak Don Kichot Sancho Pansie.Wielki Szacun. ;)