Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Twój_Podszyw

lista najbogatszych miast w PL. ani słowa o Namysłowie Mateuszu

Polecane posty

Kleszczów (woj. łódzkie) to od zawsze najzamożniejsza gmina w Polsce. Dochód na jednego mieszkańca wynosi 41600,57 zł. To prawie 4 razy tyle co w drugiej w kolejności gminie Rewal w zachodniopomorskiem gdzie na jednego mieszkańca przypada 11984,41. Ranking najzamożniejszych samorządów to jedno najstabilniejszych zestawień przygotowywanych przez prof. Pawła Swaniewicza dla "Wspólnoty" - pisma samorządu terytorialnego.

Gość gość
kleszczów nie jest miastem tylko wsią namysłow jest i tak bogatym miastem czytałem ranking że namysłów jest bogaty jak bydgoszcz jest bogatym miastem wiekszość miast w polsce jest biedniejsza moze namysłów w pierwszej 10 tce nie jest ale jest bogatym miastem bo ma mnóstwo zakładów pracy velux i diehl controls właśnie sie rozbudowują a od przyszłego roku mają dwa wielkie zakłady pracy powstać od podstaw ...

Kleszczów to wieś a bogatsza od Namysłowa hahahahaha co to oznacza jak myślisz? Że namysłów niby miasto a zwykła wioska jest 1000 razy lepsza

Gość gość
namysłów jest 10 najbogatszą gmina opolszczyzny na ponad 70 gmin opolszczyzny zrozum to patrz tu 2/13 zamknij poprzednie następne JAGODA GOROL 10. miejsce z blisko 65,6 mln zł dochodów zajęła gmina Namysłów. Na terenie tej gminy mieszka około 26 tys. osób. Namysłów słynie przede wszystkim ze swojego browaru, choć na jego terenie znajdują się też zakłady przetwórstwa ziemniaczanego, wytwórnia lodów Nestle oraz zakłady firm Velux (wykończenie wnętrz) i Diehl (elektronika). Dochody Namysłowa w porównaniu z 2010 rokiem wzrosły o prawie 3 mln zł.

Gość gość
na tle całej polski Namysłow nie jest w pierwszej 10 tce ale większość miast ponad 70 procent miast w rankingu jest biedniejszych zrozum to namysłów w tym rankingu był na poziomie bydgoszczy wyzej niz bielsko biała białystok ps w namysłowie rozbudowują sie zakłady pracy czyli produkcja rośnie i dochody rosną ps od przyszłego roku zaczna powstawać dwa wielkie zakłady pracy czyli dochody diametralnie wzrosną a przy rozbudowie zakładów widac postępy gdy je wszystkie ukończą Namysłów o dziesiątki miejsc podskoczy

Przecież Bydgoszcz to bieda z nędzą jest. Mam tam ciotke. Zero rozrywki zero fajnych restauracji, bieda i bezrobocie. Jeśli Namysłów jest jak Bydgoszcz to tak zgadzam sie w 100%

Gość gość22lataprzegrywu
dlaczego wdajesz się w dyskusje z chorym psychicznie?

Gość gość
w namysłowie nie jest jak w bydgoszczy mamy mnostwo barów restauracji kawiarni klubów sportowych banków mamy koncerty kabarety dni namysłowa browarki rajdy i zloty motocyklowe warsztaty aktorskie cyrki wesołe miasteczka kluby sportowe powstaje własnie w trzeciej galerii handlowej druga siłownia mamy spektakle mamy w swieta jarmark bozonarodzeniowy inne warsztaty tam cały czas cos sie dzieje zrozum to ps bydgoszcz nie jest biedna to wy narzekacie

Gość gość
10. miejsce - Namysłów 2/13 zamknij poprzednie następne JAGODA GOROL 10. miejsce z blisko 65,6 mln zł dochodów zajęła gmina Namysłów. Na terenie tej gminy mieszka około 26 tys. osób. Namysłów słynie przede wszystkim ze swojego browaru, choć na jego terenie znajdują się też zakłady przetwórstwa ziemniaczanego, wytwórnia lodów Nestle oraz zakłady firm Velux (wykończenie wnętrz) i Diehl (elektronika). Dochody Namysłowa w porównaniu z 2010 rokiem wzrosły o prawie 3 mln zł. Dalej

Gość gość
ps wioska kleszczów jest nawet od warszawy wrocławia bogatsza zrozum to ps wiekszość 70 procent miast w polsce jest biedniejsza od Namysłowa ps namysłów to miasto ma 16 tysiecy mieszkańców a największa polska wieś ma 12 tys. mieszkańców

Ok ok nie będę się wdawała w gadki z psychicznie chorymi ludzmi wole pograć w pasjansa bo nic innego nie ma na firmowym kompie saper tylko i jeszcze jakieś karty Żegnam Mateuszu.

Gość gość22lataprzegrywu
12:13 no to jeszcze ujdzie, ale jak ludzie wdają się w dyskusję z matuszczakiem to tego naprawdę nie pojmuję. nie dość że zdiagnozowany chory psychicznie to on cały czas siedzi w psychiatryku udając że mieszka z matką.

Gość gość22lataprzegrywu
w tym psychiatryku powinni mu zabrać lapka czy telefon no ale może pozwalają mu w ramach terapii.

Gość gość
nie jestem w psychiatryku chyba lepiej wiem

12:22 tamtego Matuszczaka to ignoruje od dawna. Jest dla mnie przezroczysty. A Kołbuca chciałam uświadomić, nawrócić czy co tam sobie myślałam nie wiem sama. Dopiero po Twoim poście oprzytomniałam, że to walka z wiatrakami. Udzieliła mi sie jego psychoza maniakalna haha.

Gość gość22lataprzegrywu
kołbuc to też psychol i powinien beknąć za publikację wizerunków przechodniów bez zgody przeklinając jednocześnie. tez kiedyś wygadał się że jeździ do psychiatry. a matuszczak siedzi w psychiatryku chyba że jest na przepustce. nawet pisał że chce zabić swoich współlokatorów z psychiatryka bo spuszczają wodę w kiblu. w dodatku nie zmienia spodni i nie wkłada jedzenia do lodówki. i jeszcze by wymieniać. ciężki przypadek.

Gość gość
chyba lepiej wiem jak sie żyje w mojej okolicy ps w Namysłowie właśnie rozbudowuja sie zakłady pracy a dwa ogromne od przyszłego roku powstaną

Gość gość22lataprzegrywu
wychodzi na to że on sam po sobie wody nie spuszcza, spodni nie zmienia, je zepsute jedzenie. a i co do tych spodni to sobie wącha mocz w kroku co za psychol. perkusista bez perkusji.

Gość gość
kołbuc jest psychiczny i do tego upośledzony. wg mnie w stopniu średnim. Ma jakąś dziwną fiksację, zresztą nie wiem jaką ma zdiagnozowaną jednostkę, ale chyba niebezpieczny dla otoczenia nie jest, bo po ulicach chodzi. Jest tylko koszmarnie upierdliwy. Współczuję jego rodzicom, bo muszą mieć z nim krzyż pański

Gość gość
Obejrzyj filmik powyzszy umiesz czytac prosze cie powyzszy Ile ray mam cie prosiç ☝ ☝ ☝