Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam się odzywać czy dać spokój

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, zaczęłam pisać ostatnio z fajnym facetem jest młodszy ale mi to nie przeszkadza, ma w sobie coś takiego co mnie przyciąga do niego, ale mój problem jest taki że pisaliśmy prawie codziennie było wszystko dobrze, potem nagle przestał i po kilku dniach odpisał żebym dała sobie spokój, więc dałam nie pisałam i teraz on znowu się odezwał, że ciągle o mnie myśli i wogole, nie wiem co mam zrobić, czy dać szansę czy lepiej nie?

Gość gość
Facet sam nie wie czego chce, odpuść go sobie, bo potem będzie tylko rozczarowanie

Gość gość
gość dziś - Autorko- miałam dokładnie tak samo! Pisałam z takim jednym przez prawie rok ( też młodszy- kawaler), ściemniał, ściemniał a potem okazało się, że ma wirtualny romans z "nieszcześliwą mężatką" i gr***ają sobie również przez telefon "jak dwa gołąbki", podczas gdy mnie oznajmił (osłupiałam po prostu!!!), że nie zasłużyłam sobie, żeby mieć jego numer telefonu. Po prostu nie wiedziałam, czy mam się śmiać, czy płakać.

Gość gość
niezdecydowanych pajaców trzeba olać,a ten ciebie do tego chamsko potraktował

Gość gość
On się tłumaczył że brak czasu, że praca, kazał mi dać sobie spokój a potem po miesiącu napisał znowu, zależy mi na nim i dlatego nie wiem co mam zrobić?

Gość gość
Daj sobie spokój i nie odpowiadaj.

On nie wie czego chce. Być może inna kobieta jest na horyzoncie i jak z nią mu nie wychodzi to odzywa się do ciebie. Ja bym sznasy nie dawała. Od początku źle to wygląda. Po co pchać się na siłę w takie relacje?

Gość gość
dobrze jest sie zakochac z wz******toscią:P

Gość gość
Tylko tu jest jeszcze jedna sprawa, ja jestem w separacji, może to tak działa na niego może boi się że go skrzywdze? Chociaż wcale nie zamierzam? Już wszystko biorę pod uwagę