Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podstawowym celem kazdej istoty zywej jest przetrwac i sie rozmnozyc. Tym czasem

Polecane posty

Gość gość

Mam wrazenie, ze kobiety robia wszystko by wyeliminowac swoje geny z puli genetycznej. Bo zamiast spokojnych i poukladanych, nie pijacych, nie cpajacych, nie imprezujacych i nie *****czy. Wybieraja wlasnie imprezowych *****czy, cpunow, alkusow itd. Byle by blyszczal, i byl przebojowy... :O

Przebojowa do przebojowego, flaki z olejem do flaków z olejem a nie flaki z olejem do przebojowej.

Gość gość
Ja nie chcę się rozmnażać, jestem podnad to.

Gość gość
A tam moim podstawowym celem wcale nie jest się rozmnożyć (dlatego od 10 lat biorę tabletki anty), ale szczęśliwie żyć ;) Dziecko być może za 3, 4 lata, ale nie jest to mój priorytet żeby je urodzic

Gość gość
Ogólnie to bardziej mi nawet zalezy żeby mieć męża niż dziecko. No i zdobyc w miarę dobrą pracę i być szczęśliwa

Gość gość
Dzisiaj usłyszałem dobry tekst apropo kobiet. " coś muszą, kirwa, w powietrzu rozpylacz, że te baby takie dziwne są. Dzieci nie chcą, sexu nie chcą tylko praca i praca"

Gość gość
a po chvj sie rvchac i grzebac w smierdzących pieluchach , jak se mozna pojesc, wyspac sie i oddac swojemu hobby.... gdzie ty kvrwa zyjesz? w sredniowieczu na wsi? :D:D:D

Gość gość
spokój to najlepsze co może się trafić,przeplatany miłosnym uniesieniem ,praca zło konieczne inne obowiązki tak samo ,pieluchy wykluczone

Gość gość
chłopów normalnych to już nie ma bo toto wyfryzurowane w rurkach to wyrób chłopopodobny a te chłopy co sie uchowały to śmierdzą