Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

czy mam raka?

Polecane posty

schudłam jakies 5 kg co prawda ćwiczyłam dużo, ale juz przestałam i to dawno i od tej pory nie mogę przytyć, a jem w miare kalorycznie. pewnie mam raka i to dlatego nie moge przytyć

Gość gość
Skoro masz apetyt, to nie rak, a nawet jeżeli nie masz, to nie wmawiaj sobie raka, tylko zrób podstawowe badania. Być może ćwiczyłaś za dużo, lub nie dostarczałaś odpowiednich witamin i substancji odżywczych.

kiedyś moja waga nie drgała, choć czasem mało jadłam i duzo sie ruszałam. teraz wystraczy ze nie zjem normalnie jeden dzien i waga spada w dół. mam raka i tyle, nie bede robiła badań, bo to kosztuje, a mnie i tak nie byłoby stać na leczenie, wole zdechnąć niż żyć w tym piekle

Gość gość
niewmawiaj se b o cie dopadnie dopiero wtedy zaczniesz kochac zycie larwo ;-)

ja jakbym mial raka to bym za chiny do lekarza nie poszedl, oni w tych szpitalach zamiast leczyc to normalnie zabijaja :O.

Gość gość
mi sie snilo w nocy ze mam tasiemca i mi sie w serce zaczal wgryzac. moze masz robale albo celiakie...

Gość gość
Tasiemce się nie wgryzają w serce bo to niemożliwe ;) Autorka ma chyba jakąś fobię skoro sobie wmawia, że ma raka, argumentując takimi bzdurami.

Gość gość
wiem ze tasiemce nie, inne robaki moga w rzadkich przypadkach zawedrowac poza uklad pokarmowy. ale taki mialam sen, ze o jej to przez to nie tyje bo mam tasiemca, wyciagali mi go operacyjnie z jelita i z serca tez. to byl sen!

Ja raz mialem sen ze jestem z takim basista ktory czasami z nami gra ale nie w zespole i jamesem w pomieszczeniu salka prob i james mi mowi ze mam sie przygotowac bo zaprosili nas na odebranie nagrody grammy mimo ze to nie ma sensu bo charlie w zespole nie gra