Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu chociaż 1 mama która nie popiera tych czarnych protestów

Polecane posty

Gość gość
Do gościa 13... Proszę cię, oczy wydrapac, żartujesz, po co, poprostu porozmawiać, ach, napisałam 2 posty nie 10.obrazam ciebie, to ja cię przepraszam, myślałam że to ty mnie obrazasz, ale jak nie miałaś takiego zamiaru to wybacz, może się zagalopowalam,nie ma tematu, po co to ciągnąć. Ale wiesz u nas we Wrocławiu jest co piątek spotkanie matek i nie tylko, może przyjdź, posłuchaj, jest i modlitwa i piękne świadectwa świętości zwykłego człowieka, każda powie o swoim podejściu, jest dyskusja, nikt nie ocenia, warto. Prowadzę tam zajęcia jestem animatorem, chociażby dlatego napisałam Ci o spotkaniu.to tyle

Gość gość
gość dziś a na jakiej podstawie Ty twierdzisz, ze jest zupelnie odwrotnie ? To co napisalam, wynika z moich osobistych doswiadczen i kontaktów z ludźmi, rodzicami spotkanymi w grupach wsparcia i z rozmow z psychologami. Bo tak sie składa, ze i mnie to spotkalo. Nie widzialam rodziców, ktorzy zalowali pozegnania z dzieckiem, natomiast odwrotnie juz tak. No ale najlepiej zeby wszystkie sie skrobaly, bo to jak wyrwanie zeba ot i,ciazy nie ma i nie bylo, proste. Po co organizowac pomoc rodzinom, lepiej zawczasu wyskrobac bo to lepsze.

Gość gość
A nie pomyślałaś, że to różne osoby piszą, bo bulwersuje je to, co napisałaś. Ja np. (nie jestem tą, do której piszesz) pisałam do ciebie o: 12:31, 12:50, 13:07. Ktoś ci zwraca uwagę, że kogoś wyśmiewasz, to się zwijasz do skorupki i nagle czujesz hejt.

Gość gość
gość dziś Mocno nowoczesne. Podoba mi się, pamiętają o Bogu jak trzeba kiecke kupić córce na komunie, albo bierzmowanie zorganizować, a tak to żartuje z tych co paciorki odmawiają. Ot nowoczesne lale, biorę to co mi wygodne. Inteligentne nie każdy chce życ według przestarzałych legend i bajek jednego zydowskiego narodu z pustyni. ty jakos nie chcesz zyć wg. zwyczajów słowian połabskich a powinni byc ci blizsi kulturowo i tez swoją mitologie mieli x moze nie każdy chce tak życ , ale kazdy bedzie z tego rozliczony własnie przez tego który prowadził lud wybrany przez pustynie i nie zdzierały im sie buty i ubrania .... przez Tego który stworzył to wszystko .. nawet ciebie ... no chyba ze z małpy pochodzisz albo w małpe sie teraz zamieniasz :) n

Gość gość
gość dziś ja też cie przepraszam, wkurzyłam się, bo po 1 poście zrobiła się nagonka na mnie, a ja nic złego nie napisałam. Zaskocze cię, wiem o tych spotkaniach i świadectwach. Wiem o modlitwach uzdrawiających, po których ludzie padają na ziemie w kościele..... Widzisz jaki świat mały? Dlatego pisałam o nieocenianiu drugiego człowieka. Pozdrawiam.

Gość gość
nie szkoda wam czasu na te kłotnie a czas mija bezpowrotnie......

Gość gość
gość dziś a przepraszam. Ale wiesz, tak TY się zwróciłaś do innych. Myślałam, że to taki nowy slang, więc, żebyś poczuła się swojsko i jak w domu to napisałam to samo. Wybacz, nie chciałam urazić. Widać są równi i równiejsi.

Gość gość
13:10 odezwały się właśnie głosy polskiej mentalności...kobieta miała ochotę pójść na imprezę więc tym samym pomalowała mazakiem na czole ''zgwałć mnie'' W przypadku kobiety,która wybrała się na jogging po parku mówiono i pisano ''po co tam biegała i to sama,prowokowała''...w takim razie powinna siedzieć w domu,nigdzie nie wychodzić.

Gość gość
gość dziś nie dziw się "nagonce". Polska jest katolicka tak jak Warszawa socjalistyczna w sensie urbanistycznym. Niby miasto się wtedy wybudowało i ten typ budownictwa tkwi jako podstawowa zabudowa, ale to już jest inne miasto, z wieloma naleciałościami. "Katolików" bije się za wszystko: bo kradną, nie ustępują miejsca kobietom w ciąży, bo są cieni i pisowi. Ale prawdziwych katolików w Polsce jest może 10% i naprawdę nie mają się jak bronić. Ale to nic. Najgorsze ciosy idą od wewnątrz, od katolików wybiórczych i tych, którzy się do chrześcijaństwa przyznają, ale mówią, myślą i robią inaczej. Pojechałaś naprawdę brzydko. A to, że uważasz się za katoliczkę to podwójny cios. Polacy na wyspach są chłopcami do bicia, bo nie umieją się zjednoczyć i wystąpić jeden za drugiego. Chrześcijanie w Europie są chłopcami do bicia z tego samego powodu. Jeszcze się ich knebluje "2 policzkiem" (który ma inne znaczenie nota bene). Mnie prywatnie to wkurza, naprawdę wkurza. I jak ktoś od środka wprowadza rozłam to już dostaję białej gorączki. I jeszcze się człowiek produkuje i tłumaczy, a ty to widzisz jako hejt. Wiatr siejesz i masz pretensję, że burzę zbierasz. x może ja też niepotrzebnie się uniosłam, ale spójrz na to z perspektywy, którą opisałam. Naprawdę mam dość tego bezczelnego jadu lanego na katolików, a podwójnie mnie boli, gdy robią to sami katolicy.

Gość gość
gość dziś jeszcze się odniosę do tej wypowiedzi, to musiał pisać ktoś inny, bo w żadnej mojej wypowiedzi nie użyłam słów obelżywych.

Gość gość
gość dziś zacytujmy zatem wypowiedź, do której się odniosłam: x gość dziś suczki spokojnie, to nie tamta dziewczyna pisała komentarz z 12.43 tylko ja. Jestem niewierzaca i w d...mam czy ktos sie za mnie modli czy nie. ale wiekszośc katolików w naszym kraju to ludzie którzy potrafia tylko pierdzielić paciorki, a nawet zasad swojej wiary nie rozumieja. Ot taka tradycja i folklor a nie duchowość x dla mało spostrzegawczych, polecam zwrócić uwagę na pierwszy wyraz. Może znów niepotrzebnie wzięłaś do siebie słowa kierowane do innej osoby.

Gość gość
ale galimatias,obowiazkowe powiino sie stac podpisywanie pod swoimi postami,bo potem nie wiadomo co ktora napisala.jakby na fejsie byla taka dyskusja wszyscy by milczeli, nikt by nie bronil swich racji, nikt by nie obrazal drugiego

Gość gość
anonimowość + audiencja + idiota = wielki internetowy kretyn

Gość gość
Patrzcie kobiety tu żadnego faceta na forum nie ma, a tak się obrażają nawzajem. Jedna obraża za wiarę i w dodatku obraża że my to suczki,to walczycie, o godność dla kobiet, śmieszne

Gość gość
gość dziś to nie jest moja wypowiedź, odpisywałaś na te epitety komus kto byc moze podszył sie pode mnie.

Gość gość
Po prostu nie ty jesteś adresatem i nie wiem, na co się oburzyłaś i skoro podaję dokładne namiary komu co piszę. To po prostu nie było do ciebie. Chyba za bardzo zafiksowałaś się na swojej osobie (to nie uszczypliwość). uszka w górę.

Gość gość
Sama nie wie co pisała,masakra, robi zadyme na 1.5strony, jeszcze chce być przepraszana, no szczyt, lepiej na nią reagować bo specjalnie kombinuje albo ma rozdwojenie jaźni

Gość gość
gość dziś nie robię zadymy, od nikogo nie oczekiwałam przeprosin Jedna Pani mnie przeprosiła, ja przeprosiłam też ją. Prześledziłam posty i część jest nie moich, ale tok rozmowy był taki, że ktoś pisał obraźliwie na katolików pomiędzy moimi postami i nagle huzia na Józia do mnie. Tak jest bajzel na kafe, bo są niepodpisane posty i można się pogubić. Pozdrawiam

Gość gość
ja pisałam o suczkach, dlatego, ze zleciały sie nagle agresywne wierzace, które zaczeły ujadac jak małe psy na uwięzi. Nie wiedza co i komu odpisuja, ale pisza , a podniecaja sie przy tym jakby im kto do kieszeni narobił

Gość gość
ale kazdy bedzie z tego rozliczony własnie przez tego który prowadził lud wybrany przez pustynie i nie zdzierały im sie buty i ubrania .... przez Tego który stworzył to wszystko .. nawet ciebie ... a skąd wiesz ze nie rozliczy ciebie wielki Manitou, albo Swarozyc i za co konkretnie ciebie rozliczy co? bo moze lepiej jak druidzi modlić sie do drzew, albo jak Majowie składac ofiary z ludzi?

Gość gość
gość dziś ja się zawsze odnoszę namiarem czasowym, suczko. pozdrawiam

Gość gość
Do goscia z 14.44 to chyba do mnie, bo jestem wierząca, ale czekaj sprawdzam kieszenie, a tam pusto, jak w twojej głowie pełno nienawiści i wywyzszania. Ale spoko, kiedyś chrześcijan (teraz tez) zabijano, teraz się hejtuje. Spoko jakoś to przeżyję,jak gdzieś ktoś wspomniał o modlitwie, to ja też tam dziś się pomodle, buziaczki,pozdrawiam.ja suczka

Gość gość
Ale spoko, kiedyś chrześcijan (teraz tez) zabijano, teraz się hejtuje. no to wam się udało wspólczesnie :D

Gość gość
gość dziś ja się zawsze odnoszę namiarem czasowym, suczko. pozdrawiam z bogiem kochana, z bogiem

Gość gość
Proszę, tutaj dla tych pań nie popierających czarnego protestu kilka słów od AUTORYTETU w zakresie ginekologii i położnictwa. Wywiad z profesorem Dębskim, który leczy niepłodność, prowadzi trudne ciąże i ratuje dzieciaki jeszcze na etapie prenatalnym. To jest ktoś, kto się na temat może wypowiadać i temat zna, w odróżnieniu od niektórych, którzy znają temat tylko w teorii. X http://wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/502807,rigamontirazy2-romuald-debski-o-klauzuli-sumienia-lekarze-sumienia-powinni-miec-na-drzwiach-tabliczki.html

Gość gość
Dla mnie to jest żaden ekspert, ale nie wyznacznik etyki, bo on ma swoją etykę, jeśli tak mogę to nazwać. Nie mogę go słuchać tego tvn lekarza który wyblysnal za czasu PO,dla mnie to nie autorytet sumienia, akurat słabe

Gość gość
gość dziś kto dla ciebie autorytetem? zabłyśnij

Gość gość
chrześcijaństwo pochłonęło więcej ofiar przez nawiedzonych księży niż II wojna światowa. Za to Księża dla mnie żaden autorytet

Gość gość
Lekarz czy morderca?

Gość gość
Ciekawe ile ma na liczniku? Ilu kobietom pseudo pomógł