Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie robcie pierwszego kroku

Polecane posty

Gość gość

bo jak kobiecie zależy to prędzej czy później zagada,zadzwoni itd. A jak jej nie zależy i to wy zrobicie ten pierwszy krok to wyjdziecie na zdesperowanych idiotow. Tak właśnie się stało ze mną, pierwszy i ostatni raz zrobiłem coś takiego, nigdy więcej, to kobieta musi pokazać że jej zależy.

Gość gość
Dokladnie! Jak babie zalezy to sama sie odezwie, a jak nie to znaczy, ze ma w d***e.

Gość gość
bo teraz chłopy to ciotki menopauze przechodzą i cos im sie po7ebało, w ogole sie nimi nie przejmuj

Ja podchodziłem do lasek i również mnie zawsze olewały. Nawet mi dialogu nie pozwoliły zapoczątkować, nie mówiąc już o podyktowaniu numeru telefonu. Dlatego już nie podrywam. Same niech mnie podrywają.

Gość gość
14:53 chyba babom sie p****alo i czekaja na gotowe...

Gość gość
mnie podrywają faceci bez problemu, więc po co mam robić pierwszy krok? jak któryś mi się podoba, to ja już potrafię zakręcić tak, żeby mnie zagadał :classic_cool:

Gość gość
Nie potraficie. Mna jeszcze jakos jeszcze zadna nie potrafila zakrecic tak, zebym zagadal. :)

Gość gość
Z takimi niesmialymi kibietami, to nasz gatunek wyginie... :O

Gość gość
gość dziś robaczku, ale mnie to naprawdę nie obchodzi, nie chciałabym żebyś mnie zagadywał :) ci, w których celuję, zagadują :)

Gość gość
Ja tylko raz zagadałem i to był błąd! Zostałem od razu wyśmiany. Miałem wtedy 19 lat. Od 21 roku życia byłem już w 6 związkach i to zawsze dziewczyny mnie podrywały. Teraz mam 30 lat i jestem zaręczony z 10 lat młodszą dziewczyną, więc o czymś to świadczy.

Gość gość
Kobiety nie lubia byc podrywane. Natomiast lubia podrywac.