Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co ludzie w marketach ładują do koszyka tak śmieciowe żarcie?

Polecane posty

Gość gość
19:45 smutne

Gość gość
Myślę, że ludzie tak jedzą z powodu biedy.

Gość gość
Zwłaszcza rodzice autorki wpisu z 19:45 jedli tak z biedy :o

Gość gość
Nieprawda że z biedy.Raczej z braku czasu lub lenistwa.Kiedy stoję w kolejce to mimo woli widzę co leży na taśmie to połowa to niepotrzebne bzdety.Gotowe budynie w kubeczkach,jogurty z groszkami,kolorowe soczki. Przecież ugotować dziecku budyń to kilka minut.Obiad można zrobić na dwa dni.Trzeba tylko chcieć.Ale wygodniej kupić i zjeść paskudztwa

Gość gość
Tak, gulasz nie zmienia sie jakos drastycznie w smaku a jak wiadomo nie żywimy sie nagminnie mrożonym jedzeniem a raz na czas wtedy kiedy sytuacja tego wymaga. Tak czy siak lepsze mielone z zamrażarki niz żarcie z paczki, słoika czy knajpy.

Gość gość
Przepraszam, a co was/ autorkę to obchodzi? Duchowni i politycy zaglądają nam nawet do doopy, a obce baby na Kafe smarują tematy o tym co (my, konsumenci) kupujemy, bo one to by...ble, ble... A ksiądz proboszcz to uważa, że... ble, ble... A Kaczor czy Korwin-Mikke ble, ble... Świat się kończy. :(:(:( Odpier/dolcie się ludzie. :)

Gość gość
Ja muszę kupować gotowce dla swojej rodziny, bo brak mi czasu - 8 h pracy, 2 dzieci a jeszcze chce mieć trochę czasu dla siebie a nawet gdybym miała czas to gotowanie to dla mnie czarna magia.

Gość gość
Nie rozumiem po co tłumaczyć się osobie, która powinna zajac się własnym życiem i garnkiem. Rozumiem jeszcze: o pomyślała sobie w kolejce-ale niezdrowo żrą. Ale zeby splodzic o tym tematte kaffełe trzeba miec nasrane we łbie.

Gość gość
Moja ciotka (lat 44) kupuje gotowce. Kopytka, kluski, lasagne, pizzę, frytki etc. a sama siedzi w domu. Nigdy nie pracowała. A nie, sorka! 3 dni :D To jest szczyt lenistwa. Od matek pracujących, zajmujących sie domem i dziecmi radzę sie odstosunkowac. Maja prawo.

Gość gość
A ciebie boli doopa co kto wpycha w układ pokarmowy? Dużo spermy i bedziesz jak nowo narodzona.

Gość gość
w Polsce to ludzie i tak sporo gotuja, powinnas się przejechać do Ameryki... Tam to dopiero mają gotowce, tyle ze oni sa b zapracowani, i chyba nie mają na to czasu.. Ja bym w zyiu nie robiła np. budyniu, bo masa roboty w porównaniu do kupienia gotowego, a najgorsze potem domyc po tym gary.. ale jak ktoś pisał, ze go baba zmierzyła bo miał dużo zdrowego jedzenia, to przecież czytał jej w myślach, o co chodziło? Równie dobrze mogło ja wkurzyc, ze ma duże zakupy i trzeba dłużej czekac a się spieszyła, albo sto innych rzeczy

Gość gość
Bo te baby są przewrażaliwione i cierpią na manie prześladowcza. :(

Gość gość
O kurcze ugotowanie budyniu to kupa roboty.No to nie ma co się dziwić że kupują gotowce.

Gość gość
Straszne oburzenie na autorke za temat - czy tematy typu dlugość penisa, jedzenie kupy, czy moge byc w ciazy - sa ambitniejsze? kobieta sie zastanawia, czy ludziom to smakuje- nie trzeba specjalnie zagladac do koszyka,zeby zobaczyc, co kto wyciąga z niego i kladzie przy kasie. Rozumiem, ze czasem nie ma czasu i kupuje sie gotowca - wszystko dla ludzi, ale niektorzy cale wozki wypelniaja jakims chłamem- kompletnie niepotrzebnym, niezdrowym, wcale nie takim tanim - jakies niesamowite ilosci mrozonej pizzy, czipsow, wod smakowych- mysle,ze moze maja jakis bar i tam tym ludzi trują:)

Gość gość
po budyniu trzeba myc gary

Gość gość
Nie, że oburzenie, nienawiści do debili. Wolę już o długości fiuta. Rozumiem jeśli coś niepokoi. Ale zaglądać ludziom w zakupy i zapodac o tym temat to miszczostwo swiata :D

Gość gość
ość dziś Nie, że oburzenie, nienawiści do debili. Wolę już o długości fiuta. Rozumiem jeśli coś niepokoi. Ale zaglądać ludziom w zakupy i zapodac o tym temat to miszczostwo swiata smiech.gif xx Chyba to,ze ludzie truja siebie i swoje dzieci jest bardziej niepokojace niz czytanie o fiutach.W koncu ludzie placa na ich leczenie ze swoich podatkow. Jakie zagladanie? nie ma mozliwosci, zeby nie zobaczyc na ladzie rzeczy, ktore wyklada poprzedni klient, zwlaszcza, gdy sie czeka na swoja kolej. Rozumiem, ze miSZCZOstwo to żart...

Gość gość
Jesteś psychiczna. Niedługo będziesz wyrywala ludziom zakupy. Możesz też przykuć się do półki z chipsami. :D

Gość cybulkaa
a ja wychodzę z założenia że jak gotowe danie ma dobry skład to dlaczego mamy nie kupować ja często kupuję produkty z primo gusto tj. sosy do makaronu, pesto i jest rewelacyjne, smakuje mi bardzo bo to włoska firma więc i produkty smakują jak te prosto z Włoch.

Gość gość
no patrz , malos sie nie obsrasz tak reklamujesz to primo gusto