Gość gość Napisano Październik 20, 2016 Proszę pomóżcie mi. Jestem w ciężkiej dla mnie sytuacji. Przez ponad 3lata byłam w związku. Rozwalił się. Bylam szczesliwa z tym chlopakiem bo czulam sje bezpiecznie. Pomimo ze byl spokojny ale czulam ze nie zdradzi itd. Mam problem ze sobą. Ja mam chyba depresję ale nie byłam jeszcze u lekarza. Jestem bardzo nerwowa, mam zmienne nastroje i objawy nerwicy. Po rozstaniu z tamtym poznałam chłopaka na portalu. Jesteśmy od kilku miesięcy razem. Od 15 lat pali marihuanę. Prawie codziennie. Jest po przejściach. Po rozwodzie. Okłamał mnie na początku zwiazku że zniknął z pewnego portalu randkowego a tylko ukrył konto. Na nim się poznaliśmy. Myślę ze dalej może mieć tam ukryte konto. Jest malo poważny, nie wie co to kłótnia, pisał z jakąś laską przez jakiś czas na fb, potem mi powiedział że już tego nie robi i ze usunął tą rozmowę. Jakaś dziewczyna przychodzila do niego do pracy bo go skojarzyla z tego portalu. Ponad dwa tygodnie za nim lazila. Dlaczego jej nie pogonił? On sądzi że to zrobił jest bardzo spokojny ale dziwny. Ciągle słyszę że ktoś mu wysyła wiadomości na messengerze. Ciągle sobie roje ze to jakieś laski. On się ciągle śmieje, ciągle żartuje itd. Dawał mi szczęście Ale teraz mam tylko nerwy czy czegoś nie odwali. Mówi ze niebawem rzuci to palenie Ale nie teraz bo to lubi. On ma tylko palących kolegów. Nie wiem co mam robić. Czy walczyć o tamtego czy próbować się porozumieć z tym. Napiszczie co o tym sądzicie. Nie mam kogo się poradzić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach