Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poklocilismy sie..kto powinien wyciagnac reke?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Spotykamy się z chłopakiem od dluzszego czasu. Nie jesteśmy razem. Nie wiem co mi odbiło...Chciałam w nim wzbudzić zazdrość bo od dluzszego czasu byl bierny i powiedziałam ze bawilam się z chłopakiem na imprezie i później odwiózł mnie do niego do domu bo miałam zgona a nie mogłam wrócić do domu w takim stanie.Był to kolega z paczki.Powiedziała ze nie wiem czy nic nie było bo serio nie pamiętam.Dzisiaj napisał do mnie ten chłopa k i rozmawialiśmy na ten temat mówił ze byłam pijana i ze nie mógłby mi tego zrobić. Powiedziała o tej rozmowie pa nu x i dodalam ze tamten zachował się bardzo w porządku ze ogarnięty chłopak itp. Pan x na to ze może w takim razie może cos z tego będzie...A ja spytalam czy bawi się w sfatke. Później spytał am się go co u niego a on ze spotkał się z koleżanką ..(ze mną prawie nigdy nie miał czasu) i mu to napisalam. On na to ze ona jest z jego miasta wiec to inna syt. Pożegnałam się grzecznie i powiedziała ze Ide wziasc prysznic. On na to ze to nie fair ze mam focha ze ja mogę pisać o chlopakach a on nie itp. Napisalam ze to nie Foch i serio spadam..ale zagotowalam się w środku. Proszę powiedzcie mi jakie macie przemyślenia stojąc z boku.Chce poznać opinie kogoś zzzewnątrz.

Gość gość
mójtata mi mówi , że ja powinnam pierwsza wyciągnąć rękę by nią objąć jego penisa do zrobienia mu lodzika na zgodę. a Wy jak uważacie?

Gość gość
ile masz lat? zakladam, ze z 18 choc z tekstu wychodzi jakby max. 13. tak opinia z zewnatrz: wydajesz sie zbyt dziecinna jesli chodzi i jakiekolwiek zwiazki. pytasz sie obcych ludzi jakbys serio rozwazala podjecie decyzji w sprawie odrebnej istoty ludzkiej i jej zachowan na podstawie odpowiedzi obcych ci i tego goscia ludzi :O to jzu jest niepowazne. nastepna niepowazna gowniarska rzecz: beznadziejna zagrywka wzbudzenia zazdrosci, ktora odbila ci sie idwalna czkawka jak karma. i zamiast na podstawie swojego wlasnego zachowania i odczucia wysunac wnioski jeszcze sie pytasz innych :O

Gość gość
23:16 po to jest właśnie to forum drogi gościu aby ktos taki jak autorka mógła zaczerpnąć rady ludzi z zewnatrz

Gość gość
Ja jej dam dobra radę, niech słownik kupi. Byki takie, że dzieci w szkole podstawowej piszą lepiej.

Gość gość
23:25 gdzie ty widzisz byki??:o

Gość gość
pierwsza nabroiłaś głupia cipo to pierwsza otwieraj dzioba na zagodę

Gość gość
Wsiąść, sfatka....pomijam brak interpunkcji. WZIĄĆ SWATKA..

Gość gość
dobra z swatka to byk ale wyobraź sobie ze znam ludzi którzy mówią wziąć i wziasc tak jak podglosic i podglosnic

Gość gość
wg mnie powinnaś sobie odpuscic związki, nie doroslas jeszcze do tego

Gość gość
Znam takich co mówią.. Niee..ale czy to prawidłowa forma? Nie.. Wziąć....nie zaklinaj rzeczywistości

Gość gość
I dla ścisłości.. ZROBIC GŁOŚNIEJ... nie podgłośnić, albo podgłoscić:-(

Gość gość
jej ludzie Chyba wy trochę nie na temat?:o