Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż ustawił sobie hasło na telefonie, dziewczyny jak je złamać?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 7 miesięcu ciąży i podejrzewam że mój mąż mnie zdradza. Dwa miesiące temu spotykalcsie z kobieta za moimi plecami ale do niczego nie doszło. Wiem bo do tego doszłam :) Ale ten telefon? Jestem zła. Hasło jakiś wyraz trzeba wpisać i nie mam pojęcia jak złamać takie hasło. Pomóżcie. To dla mnie wazne ,bo jeśli mnie zdradza to odejdę.

Gość gość
dlaczego Cię zdradza, seksu nie ma? to go nie usprawieldiwa ale pytam tylko.

Gość gość
Ile Ty masz lat żeby grzebać w telefonie ? Porozmawiaj z nim a nie zachowujesz się jak dziecko

Gość gość
Mąż ustawił sobie hasło na telefonie, dziewczyny jak je złamać? x Bardzo łatwo: powiedzieć "wiem, że mnie zdradzasz i blokowanie telefonu nic ci w tej sytuacji nie da".

Gość gość
Swoją drogą z niezłą ku/r/wą się związałaś. Ani krzty honoru nie ma, żeby zdradzać żonę, kiedy jest w ciąży?? To już odpad najgorszego sortu, współczuję 🖐️ (lepiej zbieraj teraz i dokumentuj wszystkie dowody, bo za 2 miesiące możesz zostać z ręką w nocniku)

Gość gość
gość dziś , taaa, prawde powie a moze jeszcze ze ja zaprosi na obiad zeby sie poznaly?niestety, szczera rozmowa nie pozwoli wykryc klamstwa dodam tylko ze facet szmata

Gość gość
można zrobić reset telefonu w serwisie gsm, ale znikną wszystkie dane łącznie z kontaktami i fotami. Innej opcji nie ma.

Gość gość
Nie lepiej zapytać po co założył hasło? Albo niech ci poda hasło i da telefon. Jak się będzie opierał to ma coś na sumieniu.

Gość gość
Nie brakuje mu seksu właśnie, dodam że nawet ja mam większy temperament od niego. To że spotykał się z inna bardzo odbiło się na mnie, i nie chce przeżywać nic takiego więcej, rozmawiałam z nim wielokrotnie o moich uczuciach i obawach. Ale to tak że jednym uchem wpada drugim wypada :/ Te hasło to nie bez powodu moim zdaniem i wiem że jak ja sama się nie dowiem, to będzie mnie upokarzal za plecami. Mąż wie że go sprawdzałam wtedy i teraz się kryj***ardziej.

Gość gość
Innej opcji nie ma? Hoho, faceci są mało skomplikowani. Podam Ci kilka haseł. Imię jego/Twoje/dziecka/mamy/kogoś bliskiego/psa kota/krowy. Pokombinuj z wielkością liter. Możesz dodać cyfry typu 123. Jego nr tel, imię i nazwisko, nazwa firmy w której pracuje, do tego jakieś cyfry i male lub duże litery. Kombinuj.

Gość gość
Też poszukalbym sobie kochanki mając taką wredna żonę. Może jemu nie chodzi o sex ale o to aby czuć się swobodnie a Ty Ho wiecznie siedzisz i może to nie on jest szmata ale Ty wredna baba

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
Powiedz aby podał Ci hasło, albo ma się pakować, bądź Ty się spakuj i jedź do rodziców. Jeśli to nie pomoże to rozstanie jest najlepszym rozwiązaniem. Na pewno tego hasła nie założył bez powodu, cos w tym tel musi być. Wiem co czujesz, bo po zdradzie kobieta chodzi niczym przyczajony lis i sprawdza wszystko na prawo i lewo. Mój tak odwalal na poczatku związku, ale potem obydwoje zaczęliśmy na poważnie i juz takich numerów nie ma aczkolwiek sprawdzała wszystko. Szukałam nawet kobiety, która przetestuje jego wierność. Pada po czymś takim na głowę.

Gość gość
Połam mu kartę. Ja bym tak zrobiła, naprawdę.

Gość gość
A mąż w ogóle odmawia podania? Weź jego telefon do ręki, zapytaj jakie ma hasło bo potrzebujesz zadzwonić a twój się rozładował, albo potrzebujesz numeru który on ma zapisany. Jeśli jest uczciwy, powinien podać.

Gość gość
Wy naprawdę uważacie że mąż nie ma prawa do prywatności ? Co to za wstrętne babsko które chce grzebać w telefonie ?

Gość gość
Mój też miał hasło- jako zabezpieczenie, ale zrobił to na zasadzie "kotek, mam hasło na telefonie, musisz wpisać to i to żeby skorzystać". I on i ja nieraz sobie czytamy wiadomości bo akurat coś przyszło, albo ja piszę z jego telefonu, tak samo z facebookiem, nie wyobrażam sobie inaczej. Prawie wszędzie mamy stałe logowanie na komputrze, piszemy na prywatnych forach również i nie wchodzimy sobie nawzajem.