Gość gość Napisano Październik 21, 2016 Potrzebuje darmowy program do obróbki filmów. Pomózcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano 7 godzin temu Photopea Ten nie jest darmowy, ale zapłaciłam około 240 zł za dożywotni dostęp... program zauważyłam na innym kanale, ale tutaj można obejrzeć szkolenie z obsługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano 7 godzin temu * jakby kogoś to interesowało : ) bo temat wiadomo, że stary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 124 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, marawstala napisał: * jakby kogoś to interesowało : ) bo temat wiadomo, że stary. Jakie filmy robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Nieznajoma.ona. napisał: Jakie filmy robisz? Nie robię : ) ale oki rozumiem o co Ci chodzi... wkleilam w nie ten temat : ) Edytowano 6 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Jeśli chodzi o filmy to nie wiem... Lata temu korzystam trochę z Adobe premiere : ) bo musiałam. Miałam za darmo chyba od wykładowcy. Nie pamiętam... Edytowano 6 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach