Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaczek89

Dziewczyny, podobają się wam hipsterskie brody?

Polecane posty

Gość Gosiaczek89

Takie jak u Talibów lub innych radykalnych islamistów? Co o nich sądzicie? Dodają mężczyznom męskości? a może są bardziej seksowni i pociągający? bardziej oryginalni? wyróżniający się z otoczenia? Napiszcie co o tych brodach sądzicie :)

Gość gość
mi nie, nie cierpię takich pseudo - oryginałów :/ nie wydaja mi się bardziej męscy, mam wrażenie, że na siłę próbują się wyróżnić, nie, zdecydowanie mi się to nie podoba

Gość gość
hehehe :) bardziej męscy buahaha :D na pi..ździe też rosną włosy :D

Gość gość
Szymon Majewski wygląda jak debil z tą brodą. Takich bród jak on ma nie lubię. Czyli długich, jak u jakiegoś staruszka mędrca. U młodych mężczyzn zadbany zarost jest bardzo sexy, broda również, ale gdy jest czarna i gęsta. Siwe, blond, brązowe czy rude wyglądają śmiesznie.

Gość Rurella
Jaka kesy definicja słowa HIPSTERSKI? Serio pytam. Gdybym ja miała nazwać ten styl mody? życia? powiedziałbym, że styl coś na bezdomnego a sposób bycia- " jestem lePszy od tej zacofanej chołoty, studentem prawa". Z szacunkiem do takich osób, to moja subiektywna definicja. Co do zarostu -tylko i mocno męskiej twarzy, zarost kilka mm. Brodom mówimy nie, to obleśne.

Gość gość
bleeeeeeeee rzygać mi się chce jak widzę ciula z taką brodą

Gość gość
nie. nie podobaja mi sie brody w ogole! a moda na nie, czy na cokolwiek innego, jest idiotyczna! ci sami faceci, kopiujacy siebie nawzajem czesto smieja sie z dziewczyn, ktore kupuja podobne ubrania, nazywajac je - klonami. hipokryci :O

Gość gość
Hipsterskie nie,ale brody ogólnie tak.Przynajmniej ja lubię u facetów.

Gość gość
Dluga broda, rurki i ten pedalski koczek na glowie... Szczyt.

Gość gość
Recz dzieje się w sklepie z ubraniami. Syn do ojca: - Tato, ale ja nie chcę jeansów, ja chcę rurki... - Kamil, ale to może być dla ciebie zbyt niebezpieczne... - Dlaczego? - Bo mogę ci przyp...lić w ryj.