Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam "wszystko"...

Polecane posty

Gość gość

..a jestem nieszczęśliwa" :(

Gość gość
a co to jest wszystko ?

Gość gość
Dom, kasę, męża (kolejność przypadkowa)...

Gość gość
Czyli jestes glupia i tyle w temacie

Gość gość
taaa a potem sie obudziłam :)

Gość gość
Czyli nie masz "wszystkiego " a dokładniej nie masz najważniejszego lecz powinnaś docenić jeśli masz zdrowie to powinnaś być najszczesliwsza a reszta przyjdzie z czasem

Gość gość
gość dziś Czyli jestes glupia i tyle w temacie x Dlaczego głupia?, jak widać na moim przykładzie, chłop i dobra materialne nie dają szczęścia.

Gość gość
gość dziś Czyli nie masz "wszystkiego " a dokładniej nie masz najważniejszego lecz powinnaś docenić jeśli masz zdrowie to powinnaś być najszczesliwsza a reszta przyjdzie z czasem x Dokładnie, czytam Kafe, różne problemy(choć połowa, to prowokacja), ale jakoś nie jestem szczęśliwa

Gość gość
Też tak miałam. Idź do Spowiedzi św. i potraktuj poważnie Sakramenty św. I zobaczysz różnicę :) pozdrawiam :) 🖐️

Gość gość
Autorka Czy Ktoś ma podobnie? chyba mi brak "magii do zupy i...."

Gość gość
gość dziś Też tak miałam. Idź do Spowiedzi św. i potraktuj poważnie Sakramenty św. I zobaczysz różnicę usmiech.gif pozdrawiam x O matulu !, a co ma spowiedź do mojego "stanu" ?

Gość gość
Kurde,myślałam, że mogę pogadać...ale się nie da Autorka

Gość gość
A o czym chcesz pogadać?

Gość gość sylwia
Co znaczy "wszystko"??

Gość gość
gość sylwia dziś Co znaczy "wszystko"? x Wszystko niezbędne do normalnego życia

Gość gość
mąz ma zamalego ptaka i tu jest pies pogrzebany :-(

Gość gość
Wykorzystaj kase i zajmij sie czyms ciekawym, jest tyle do obejrzenia, nauczenia sie, poznania - nowe miejsca, ludzi, przyroda. Czasem wystarczy kontakt z naturą - lad, góry, morze. Kontakt ze zwierzetami duzo daje, mozesz byc wolontariuszką w schronisku, poczujesz,ze jestes potrzebna i twoje zycie ma sens.

Gość gość
Uważam nie masz "wszystkiego" TYLKO po prostu ZA dużo. Jesteś rozkapryszoną i znudzoną osobą. Nie twierdzę że każdy musi przejść przez gehennę obozu koncentracyjnego, gryźć tynk z głodu, czy załatwiać swoje fizjologiczne potrzeby w sra/cz/u 2 km od domu. Masz nadmiar czasu z którym nie wiesz co zrobić. Weź się ogarnij i zacznij się udzielać społecznie. Zostaw po sobie jakiś znaczący ślad na tym świecie zamiast piertolić bzdety znudzonej damulki. Kuźwa! Masz więcej niż zwykły człowieczek? Podziel się TYM z innymi.

Gość gość
Mysle, ze do tego MASZ dzis zly dzień :):)

Gość gość
Do kretynki od spowiedzi...Idź się ku/r/w/a utop!!!! To że ty jesteś zaj/eba/ną moherką nie znaczy że każdy jest. Dziwne że ten twój idiotyczny bóg ZAWSZE, ZAWSZE, ZAWSZE potrzebuje forsy!!!! Taki "wrzechechmocny i Mądry" ale kur/wa , NIGDY nie ma forsy. Spadaj pier/dol/cu boś głubsza od cepa!!!!!!!!!!!!

Gość gość sylwia
Popieram wpisy z22.23 oraz 22.24.a tak w ogóle to co to jest to normalne życie??

Gość tumiwisizm
no tak , kobiety sprytnie podpuszczają , czego Ci brak skoro masz wszystko , wszyscy wiedzą , czego Ci brak ale udają i nie chcą tego powiedzieć , nawet znana piosenkarka URSZULA , chyba dzisiaj obchodzi imieniny znana Kasprzyk w jednej swojej piosence ujęła ten temat , że zazdroszczą JEJ , że ma wszystko oprócz jednego i najważniejszego , wiadomo o co biega i bardzo współczuję kobietom, że nie mogły ale bardzo chciały , teraz krzyczą i pytają dlaczego los był taki okrutny , nie wiem być może jesteście wściekłe na PiS i na Jarosława za ostatnie słowa o rodzeniu , każda kobieta powinna sama zadecydować na ten temat i żadne PRAWO tu nie pomoże , jeżeli zdecydujesz się kobieto na rodzenie dziecka zdrowego to zrób to , aby przez wiele lat nie płakać i nie żałować , niech urodzenie dziecka należy do kobiety , niech nie płacze po wielu latach, że ma wszystko ale 'najważniejszego' brak dla jej dobra psychicznego i tu słowo AMEN nie jest potrzebne !

Gość gość sylwia
Autorko co znaczy normalne życie??

Gość gość
Autorko, a może inaczej,co byś chciała mieć? Co byś chciała robić? Nigdy się nie ma wszystkiego... Rzeczy materialne mają to do siebie, że szybko się nudzą...np. ile cieszą nas nowe buty, ciuchy-kilka dni? Nowe auto-kilka tygodni, miesięcy? Nowy dom-rok, dwa, trzy? A później to już nie cieszy, bo nie jest nowe, powszednieje... Z uczuciami, relacjami z ludźmi jest nieco inaczej, przechodzimy na różne etapy. Autorko, kochasz męża? Masz przyjaciół? Realizujesz się w pracy, w sporcie, w czymkolwiek innym?

Gość gość sylwia
O mnie też ludzie mówią że niby mam wszystko bo mam dzieci ktore sama bez niczyjej pomocy wychowuję bo chłopa one nie interesują..i ktory nawet ich nie chciał na świecie .No własnie chłopa niby mam ktory w niczym nie pomaga nie wspiera niby pracuje ale co z tego jak nawet złotowki.na jedzenie a juz na dzieci czy dom to jakiś kosmos..skoro jedzenie go nie obchodzi czy odzież to gdzie mowić o reszcie Ja chwilowo ze względow zdrowotnych nie pracuję.Córce przyznali 500+to gdyby nie te pieniadze to byśmy chyba kit ze scian ogryzali ale on do lodowki to pierwszy..pasożyt.Do niedawna pracowałam i też zawsze ja musiałam za wszystko płacić.Daję corce moją karte i ona robi zakupy kiedy ja sie zle czuję i leże.Dziś już corka z tych pieniedzy zrobiła 5duże zakupy za 300zł samego jedzenia niedawno 370..170.200.150..a on ani złotowki nie dołoży.Pred chwilu zwyrodnialec na oczach dziecinzłapał szczeniaka za skore na grzbiecie otworzył dzwi na taras i rzucił nim o beton.Mowią że po tym sie poznaje ludzi jak sie ze zwierzętami obchodzą i coś w tym jrst bo to człowiek bez serca na dzieci sie wydziera gorzej niż na tego psa a do mnie to samo.Ludzie mowią że mam "wszystko"mam dom ktory tylko sobie zawdzieczam mam dzieci ktore tylko ka chciałam mam sie w co ubrać bo zapracowałam na to .Nie mam miłosci wsparcia stabilizacji bezpieczenstwa i szacunku .Nie wiem co znaczy normalne życie bo codziennie sama muszę stawać do walki o to żeby było przynajmniej zbliżone do normalnego.

Gość gość sylwia
Dokładnie 20.21.ma rację.Co to za życie.

Gość gość
mam kase i mam kiełbase i ciągle buuuuuuuuu jestem se nieszczeslywa no :( :(

Gość gość
00.26a ty masz rufusa smierdząca kochanko!