Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam, Jestem tu nowa i od razu przepraszam iż zwracam się do Was z takim o to tematem ale jeśli możecie to pomóżcie odpisując. a mianowicie : Mam w Rodzinie starszą schorowną Osobę jest Ona po kilku udarach a także ma również inne choroby jak miażczydzę czy też arytmię serca i niewydolność krązeniową, Ta Kobieta od czasu ostatniego udaru nie widzi i nie chodzi lezy w lóżku. Czasem jest lepiej a czasem gorzej, nic nie pamięta i Nikogo nie poznaje a czasem wszystko wie i normalnie rozmawia : ) ale jednak od tygodnia dzieje sie coś dziwnego a mianowicie ta Starsza Kobieta rozmawia ze zmarłymi Osobami lub z widocznymi tylko dla Niej zwierzętami :( Nic do Niej nie dociera gdy się tłumaczy iż " tu " Nikogo nie ma :( jak mam to rozumieć ?Czy to coś oznacza ?? proszę o odpowiedź i dziękuję

Gość gość
możliwe że naprawdę je widzi..po tym co ja widzę wierzę w to :) nie widze duchów wprawdzie ale zdarzyło mi się coś paranormalnego

Gość gość
No tak, też tak może być, choć obawiam się również najgorszych interpretacji tych " halucynacji" :-(