Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego mnie olal ?

Polecane posty

Gość gość
Bzdury, wygladem można przyciągnąć, ale zatrzymać można odpowiednim zachowaniem i osobowością. Taka prawda, wyglad jest bardzo ważny, ale to że kobieta się spodoba facetowi to nie wystarczy żeby nie odpuścił, uwierz mi sama się o tym przekonałam. Np. kiedyś kiedy miałam taka faze ,ze za szynko okazywalam zainteresowanie to zaczepil mnie w samolocie pewien facet, dal mi swoj numer, mowil caly czas jaka to jestem sliczna. Rozmawialam z nim codziennie, godzinami. Az po jakimś miesiacu znajomośc się urwała bo wymyslil sobie, ze niby odleglosc za duza ( wczesniej mu to nie przeszkadzalo). Za to jak pozniej zaczelam trzymac facetow na dystans to zaskutkowalo to tym, że teraz jestem w 3 letnim zwiazku i planujemy wspolna przyszlosc ;) Ale oczywiscie kazdy ma swoje zdanie, ja sie trzymam tego, ze kiedy trzeba zasieje ziarnko niepewnosci u mojego faceta, nie zawsze, ale kiedy np zaczyna mnie delikatnie olewać bo i tak bywało

Gość gość
G****oburza na forum. Lubie to ! To jak w końcu ? Grać ta niedostepna czy nie ?

Gość gość
po prostu faceci lubią laski z charakterem, a nie takie co zawsze będą miłe, zero wlasnego zdania, nie opieprzą kiedy trzeba itd. Niektore laski nawet boją się mieć inne zdanie od faceta w rozmowie bo chca na sile pokazać, że maja takie samo zdanie co facet, a to jest bardzo odpychające na dluzsza mete

Gość gość
11:20 to rzuc statystyka, ilu cie olalo po normalnym zachowaniu, a ile w miare stalych zwiazkow stworzylas na udawaniu? Ponadto, mogloby to tez wynikac z twojej osobowosci, ze powiem brzydko, moze faktycznie jestes natretna. Tez kiedys myslalam ze facet mnie zostawil po 8 miesiacach bo za bardzo mi zalezalo. Poniekad racja - jemu zalezalo mniej. Gdybym wymagala mniej uwagi, pewnie bylby ze mna dluzej z uwagi na dobry seks, tylko co ja bym niby na tym zyskala?

Gość gość
Np. facet mówi, ze lubi to i tamto, a laska " o ja też,ja też", zamawia to samo danie co facet, nawet kiedy ma inne podlądy to tego nie powie bo się boi, kiedy facet jest np.małorozmowny to sama ciągnie rozmowe i się chichocze co chwila żeby wyjść na taka fajna i wesołą, a efekty tego sa takie, ze facet ma ja za glupia panienke i olewa

Gość gość
11:30- ja bym tego nie nazwała "udawaniem" bardziej stawianiem granic :) Cieżko rzucić statystyką, ale kiedy zmieniłam swoje podejscie do facetow to generalnie moje związki zaczęły byc trwalsze, wcześniej nie udawało mi się stworzyc trwalego zwiazku

Gość gość
Mam ze sobą problemy . Jestem troszkę takim bluszczem to wynika z tego ze zawsze domagam sie uwagi. Wynika to z tego ze rodzice nigdy mnie nie przytulali ani nie okazywali czułości. Przerabiałam to na terapii ktora nic mi nie pomogla

Gość gość
Choć z drugiej strony o tym facecie też nie najlepiej świadczy, ze sie tak zachował :O To blokowanie na fejsie było trochę słabe z jego strony... Nawet jeśli chcial zakonczyc znajomosc mogl to zrobic w inny sposob

Gość gość
A miom zdaniem pokłócił się z dziewczyną, może nawet zerwali, poszedł się zabawić, a potem się pogodzili i usunąl wszystkie "dowody zbrodni"

Gość gość
Uważam, że oprócz zestawu wabików i elementów maskujących naturalne niedociągnięcia, równie ważny jest mądry i przemyślany wybór kandydata. Nie można kierować się tylko wyglądem czy tym, że jest wygadany O tym jak jest naprawdę, dowiadujemy się dopiero po dłuższym czasie przebywania z tą osobą. Mialaś szczęscie, że tak szybko pokazał swój brak kultury i tylko tak zakończyła się ta znajomość.

Gość gość
Dla mnie jak lala gra niedostępną, to ją olewam. Niech idzie sobie do teatrzyku grać.