Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak macie w domu ? Tylko szczerze

Polecane posty

Gość gość

Bo ja wynajmuje i nie mam za ciekawie, stara kuchni i lazienka jak z prl. Ale narazie nie ma nic lepszego w moim miescie w rozsadnej cenie. Zastanaeian sie co by tu zmienic, ale szkoda mi inwestowac tu pieniadze.

Gość gość
My mamy nowo wybudowany dom, mieszkamy tu trzy lata i dopiero niestety teraz jak tu mieszkam mam jakiś pomysł na to jak bym go wykończyła a tak robiliśmy wszystko na szybko i mimo że wszystko jest nowe to ogólnie tak nijak ;/ Mam już pomysły jak to zmienić ale to wymaga czasu

Gość gość
mam drzwi rozjepane i chuuj

Gość gość
My mamy mieszkanie dwupokojowe. Mieszkamy z dwojka dzieci. Marze o domu ale chyba mozemy sobie naprawde pomarzyc. W domu normalnie nic szczegolnego plytki panele plytki panele. Sciany pomalowane na jasne kolory do tego meble z bodzio bo nie drogie.

Gość gość
Co za patologia..ja pierd...jak mozna tak mieszkac

Gość gość
Bodzio to największy szajs jaki mogę sobie wyobrazić

Gość gość
Bodzio hahahahhaha Le brzydastwo hahaha

Gość gość
Mój dom... Stare, odnowione meble, dużo kwiatów i nowocześnie wyposażona kuchnia oraz pokój kąpielowy, olbrzymi ogród... Ale meble stare, po dziadkach i pradziadkach - mnie odpowiadają.

Gość gość
Też mam meble z Bodzia. Na takie mnie było stać wiec takie kupiłam. Są na wysoki połysk, hebanowe. Nie wyglądają tragicznie. Mam małe mieszkanie, ale akurat dla dwóch osób. Tanie łóżko, tanie meble ale dbam o czystość i jest schludnie i znosnie. Panele płytki. Jak w większości domów, jasne ściany.

Gość gość
a mnie państwo dało za darmo socjalne, bo mam 6 dzieci, 7 chodzę w ciąży, mam umeblowane, stać mnie na wszystko chociaż nie pracuję, bo dostaję za darmo. W naszym kraju tylko idioci pracują za mniej jak 3-4 tysiące.

Gość gość
haha pomarzyć dobra rzecz. Ta powyzej.

Gość gość
Zawsze cos można zmienić, możesz kupic zasłony nowe - będą twoje, albo jakies półki z Ikea... suszone kwiaty fajnie wyglądają.. nieraz ludzie oddaja różne meble używane,

Gość gość
Jak mozna byc dumnym z dostania mieszkania socjalnego ? Przeciez to znaczy ze jestes niezaradna zyciowo. W naszym miescie mieszkania socjalne to stare kamiennice, bez lazienek a toaleta odgrodzona w kuchni kotara, z wc nie raz nie dwa szczur wyjdzie. Nikt nie chce takich mieszkan. Ja mam 27 lat, wlasny dom a raczej domek, urzadzony mysle, ze calkiem przyzwoicie, ale jest tez druga strona medalu, kredyt hipoteczny na 30 lat...

Gość gość
A to takie rzeczy to tak, ale mebli w kuchni to raczej nie zmienie i na podlodze w kuchni linoleum :/ szukam innego mieszkania, ale w rozsadnej cenie bo jestem samotna matka i na drogie mnie nie stac

Gość gość
Nowy dom, wykończony w raczej średnio wysokim standardzie. Najważniejsze że dziecko ma dobre warunki ponad 25m pokój, ogród i ogólnie przyjemne warunki bytowe.

Gość gość
to nie wiem czy dobrze robisz, jak tam tylko problemem sa stare meble... cena zawsze się ma do jakości... a jakbys mieszkała w połysku, to właściciel może b wymagac, bo nie będzie chciał zniszczen... i mieszkanie może być ładne, ale sąsiedzi potworni

Gość gość
A my sie wprowadzilismy w tamrym roku. Gore mam zamonieta drzwiami niewykonczona ale dol-salon z kuchnia przemyslany co do procenta -kuchnia w bialym polysku I meble w salonie biale sofa 270cm szara stol z krzeslami bialo ciemnoszary(krzesła) kilka kwiatów plus jeden 160cm w piękny szare dodatki dywan obrus -lazienka tez nowa bialo szara. Pokój córki szary róż niebieski jjasny. Zajmuje sie wnętrzami hobbystycznie. Skonczylam budownictwo. Na gore tez sa pomysły ale fundusze sie zbieraja:). Mamy jedna córkę 3latka. Nie narzekam na ubóstwo ale pieniędzy mogloby byc więcej bo wszystko jest drogie.

Gość gość
19:33 to nie tylko kuchnia, lazienka takze ,pokoje i przedpokoj odmalowalam sama, a tak to linoleum na podlodze tego raczej nie zmienie. No ale staram sie zeby jakos wygladalo :)

Gość gość
Tak normalnie chyba. Bez szału. 3 pokojowe mieszkanie. Wszędzie panele prócz kuchni i łazienki. 3 ściany jasnoszare (w każdym z pokoi) a jedną ściana inna. W salonie mam tylko wielki rozkładany narożnik, stół kawowy, akwarium z szafka i stolik na telewizor. Nic więcej. Meble w kuchni dość nowe, łazienka stara. Pieniądze na nową trzeba uzbierać. Szału nie mam ale też nie najgorzej. Tak normalnie mam chyba

Gość gość
Mamy malutkie mieszkanie 40 m, ciasne ale własne świeżo po remoncie :) Wszystko czyste, nowe, jeśli chodzi np o płytki w kuchni czy łazience, parkiet za dwa-trzy lata będzie wymagał odświeżenia. Meble zwykłe, sporo z Ikei ale też kilka odnowionych drewnianych, które dostaliśmy od rodziny. Okna niedawno wymienione, balkon jeszcze mamy do skończenia bo płytki trzeba położyć. Za jakieś 10 lat może kupimy dom, takie nasze małe marzenie :D

Gość gość
Nie mam luksusów ale jest dość przytulnie. Ostatnio wymieniłam blat na stole i segmencie kuchennym, bo był zniszczony. Znalazłam ofertę na www.dominova.com.pl .Jestem zadowolona z zakupu.

Gość gość
my mamy 2 pokojowy mieszkanie w bloku z lat 70tych, wyremontowalismy 10 lat temu gladzie, nowe rury full, mamy takie styl sknadynawski ale zagracone na potegę, jest nas trzy osoby, my spimy w jednym pokoju na kanapie, dziecko spi w drugim gdzie ma swoj maly pokoik

Gość gość
Ja mam bardzo przyjemnie. Remont pokoi, przedpokoju i częściowo kuchni robiliśmy 5 lat temu, niczego bym nie zmieniala. Dla mnie taki wyższy standard. Najgorzej wypadaja łazienka i WC. Stare, nijakie plytki mają już chyba ze 20 la, ale skuwania tego wszystkiego sobie nie wyobrażam. Poprzedni remont robiliśmy sami. Trwał ponad pół roku. Następnego bym nie przezyla.

Gość gość
Dom po rodzicach, lazienka kuchnia wszystko nowe ,pokoje urzadzone kilka lat temu i teraz tylko odświeżone sciany. Chyba calkiem znosnie, lubię swoj dom.

Gość gość
Ja mam meble bawaria brw. Aneks kuchenny z drewna litego na zamówienie. Mieszkanie 49 metrów miasteczko wilanów.

Gość gość
do tego oczywiście deski dębowe żadnych paneli... ps. nie uznaje mebli z ikei i tym podobnego szajsu

Gość gość
2 pokojowe w bloku o podwyższonym standardzie. Jedno dziecko. Jest ładnie urządzone i umeblowane, uwielbiamy okolicę, ale jest za ciasno :( na takie było nas stać, nie chcieliśmy kredytu, no to teraz mamy...

Gość gość
typowe po peerelowskie w bloku , niby 3 pokoje ale małe 48 m , do remontu ,wygląda strasznie , jakby czas się faktycznie w latach 60 -70 ubiegłego wieku zatrzymał :-(

Gość gość
Ja mam typowo "klasycznie". Ostatnio jednak zamówiłem ekstra kuchnie z tej firmy www.siemieniako.pl. Bardzo ładne i trwałe meble.

Gość gość
Ja kupiłam kawalerkę i kuchnia była tam wprost mikroskopijna.... Postanowiłam, że może i kuchnia jest mała ale będzie piękna. Zamówiłam fachowca z firmy www.meblestasiak.com. Zrobiono mi pieką kuchnie w super nowoczesnym stylu.