Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze trzem pierwszym osobom :)

Polecane posty

Gość gość
To ja Rachella, dziekuje za odpowiedz, a może jakas podpowiedz jak szybko zajść w ciaze? mam 18 lat, jestem w 3 klasie liceum, wiem, że matura pojdzie mi slabo, nie dostane się na żadne studia, rodzice karzom mi iść do pracy, a mi się to nie uśmiecha ;/ chciałabym zajść w ciaze jak najszybciej, tak by już w maju mieć widoczny brzuch, nie przystompić do matury i potem dostać alimenty i 500+ dla samotnej matki i rodzice nie wygoniom mnie w ciąnży z domu! to dla mnie kwestia życia i śmierdzi i jak urodze to będę się opiekować a potem mogę już isc do roboty

Gość gość
Czy to znaczy, ze na razie go nie spotkam? Te blokady i rozczarowanie są po mężczyznie. Myślałam, że coś z tego bedzie, on mówił, ze chce wejść w związek, a właśnie mi powiedział, ze chce utrzymywać kontakt na poziomie przyjacielskim... Katarzyna, 04.04.1992

Gość gość
Czy jest mi wierny y on17.12.64 ja 14.11.65

Gość gośćdalia
Witam,jestem nieszczesliwa,czy to o czym marze sie zrealizuje w tym lub przyszlym roku,czy wrecz jest niemozliwe i nie mam o czym marzyc,od tego autentycznie zalezy moje zycie18,12,73,bardzo prosze o odpowiedz

Gość gość
Kaaia 29.06.87 kiedy zajde w ciaze? Ile lacznie bede miec dzieci.

Gość gość
Proszę o informację na temat mojej aury 31.10.1983r. Anna

Gość gość
gość wczoraj Kaaia 29.06.87 kiedy zajde w ciaze? Ile lacznie bede miec dzieci. x Niestety pokazuja mi sie komplikacje co do zajscia w ciaze.

Gość gość
Proszę o informację na temat mojej aury 31.10.1983r. Anna x blokady, przeszkody, g***towne wydarzenia i emocje, wybuchowosc, rozczarowania uczuciowe, zazdrosc. - kolor mocno czerwony jesli Pani pyta o aure :)

Gość gość
Witam,jestem nieszczesliwa,czy to o czym marze sie zrealizuje w tym lub przyszlym roku,czy wrecz jest niemozliwe i nie mam o czym marzyc,od tego autentycznie zalezy moje zycie18,12,73,bardzo prosze o odpowiedz x Tak, bardzo dobre karty. Wszystko ulozy się pomyslnie 1) swiat - jedna z najlepszych kart zwiastujaca nowe mozliwosci 2) moc - oznacza, ze bedziesz miala wystarczajaco duzo motywacji i sily, aby wplynac realnie na to co Cie spotka 3) 6 bulaw zapowiada sukces :) Pozdrawiam

Gość gość
Czy jest mi wierny y on17.12.64 ja 14.11.65 x Mysle, ze tak, Twoj partner jest przedstawiony jako osoba stala w uczuciach.

Gość gość
Chcialabym wiedziec czy czlowiek o ktorym mysle kochal mnie i czy jest szansa ze kiedys wrócimy do siebie.

Gość gość
Czy uda mi się z Maciejem (25.12.1988)? Katarzyna, 04.04.1992

Gość gość
Chcialabym wiedziec czy czlowiek o ktorym mysle kochal mnie i czy jest szansa ze kiedys wrócimy do siebie X Musisz podac daty urodzenia

Gość gość
Ja 8.07. 73 On 17.05.70

Gość gość
Czy był i jest mi wierny? On17.02.96 ja 11.02.96

Gość gośćdalia
Dziekuje ci wrozko z calego serca,serdecznie pozdrawiam

Gość gość
25.01.1992. czy będę jeszcze z kimś w związku i czy będę miała dzieci lub dziecko?