Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardulaki

Jest mi tak strasznie smutno dzisiaj..:(:(:(

Polecane posty

Gość kardulaki

Czuję się taka samotna...:(.Przepłakałam pół dnia:(:(

Gość gość
mam cie,pocieszyć?:-)

Gość kat0wice
nie smutaj, tulę :)

Mam ogromne długi nie wiem jak ja sobie poradzę i nie widzę żadnego sensu w życiu. Nie wiem po co mi to wszystko było...:(

Gość gość
wydaj sie za bogatego ćfoka i problem sie sam rozwiaze ;-)

Gość gość
ile masz tych długów ? i jak to się stało, możesz napisać, kredyt czy coś innego ?

Gość gość ktoś
Długi to problem,może popros kogoś z rodziny o pomoc finansową :)

Dużo mam bardzo dużo ..:( Mam miesięcznie samych rat ponad 2600 zł., a gdzie życie?Zaczęło się od chwilówek potem różne zdarzenia losowe. Wtedy jeszcze nie wiedziałam jak działa ta cała machina bankowa brałam kolejne pożyczki na spłatę poprzednich ,konsolidację, żeby pospłacać raty i na chwilę mieć spokój od telefonów z banków.Te kredyty wysokooprocentowane,wysokie prowizje.Osoby ,które mają kredyty wiedzą jak się człowiek czuje w takiej sytuacji ..:( .Teraz ratowałby mnie kredyt konsolidacyjny wszystkiego żeby spłacać jedną ratę. Albo wyjazd za granice ale boje się jechać sama.Jednak nikt mi nie udzieli ponieważ nie mam umowy odpowiedniej mam na pół etatu,a z tą pracą też nieciekawie mniej zarabiam w ogóle muszę szukać innej:(. Masakra nie mam z kim porozmawiać do kogo się przytulić,koszmar:(. Odsunęłam się od ludzi bo czuję się do niczego:(:(:(. mieszkam sama nie mam się do kogo odezwać:(

Gość gość
kardulaki, a mieszkasz w Wawie?

Gość gość
to cho na lotnisko :classic_cool:. Co prawda tu sa grosze1500netto na zlecenie, ale moze sobie dobierzesz jakas inna prace, bo tu sie pracuje na godziny. Albo jako niania szukaj, udzie placa dorywczej niani i 15zł/godz.

Gość gość
kardulaki wczoraj sorry ale Ty jesteś nie życiowa już się przeprowadzisz do warszawy a DLUGI!!!!!i z czego kase weźmiesz na to wszystko???? Albo opłaty w wawie albo kredyty