Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goooooość

(pytanie do kobiet) czy wyglądam aż tak źle jak ludzie mówią?

Polecane posty

Gość Goooooość

Cześć. Na wstępie napiszę, że nie szukam tu pocieszenia tylko opinii osób których nie znam. Ludzie których znam często mi wypominają, że źle wyglądam, że mam przebarwienia na twarzy poza tym nigdy nie słyszałem od jakiejś dziewczyny, że jestem przystojny. Czy to prawda co mówią moi znajomi? Dodam, że jestem niepełnoletni i nie jestem fotogeniczny. Chociaż na tym forum nie ma mojego przedziału wiekowego i pewnie dojrzałe kobiety powiedzą, że wyglądam jak c***a a faceci tym bardziej :D. Chcę tylko przeczytać waszą opinię :D (starałem się ustawić tak by było widać te przebarwienia i nadać temu jakiś filtr, żeby lepiej to było widać) [IMG]http://i66.tinypic.com/2gweyz9.png[/IMG]

Gość gość
Zdjęcie jest dziwne. Przebarwienia możesz usunąć laserem frakcyjnym Co2 lub pobawić się dłużej i używać kwasów. Polecam peeling na noc z kwasem migdałowym z Iwostinu.

Gość gość
Aaa zapomniałem dodać czegoś ważnego. Czy wy kobiety widzicie chociaż we mnie trochę zadatku na przystojnego mężczyznę za parę lat? O to mi chodziło głównie bo to nie ten przedział wiekowy i śmieszne by było jakbym miał nadzieję, że którejś z was się spodobam totalnie nie chodziło mi o to, żeby nie było podejrzeń :D

Gość gość
Wiem nie jestem fotogeniczny :D Poza tym główną rolę w fajnych zdjęciach gra ustawienie światła ale to mam w d***e bo nie dodałem posta po to, żeby słyszeć miłe słowa

Gość gość
Ile masz lat? Moim zdaniem ładny jesteś już teraz :)

Gość gość
Chłopie masz zadatki na bardzo atrakcyjnego mężczyznę, ludzie docinają Ci z czystej złośliwości. Problemy z cerą ma mnóstwo nastolatków, przejdzie Ci to z wiekiem. Masz świetne włosy, ładne oczy. Mocno zarysowane łuki brwiowe oraz kwadratową szczękę, to atrybuty męskości. Z czasem uwydatnią się jeszcze bardziej. Ludzie rozwijają się do 25 roku życia. Zobaczysz będziesz przystojniakiem ;)

Gość gość
Wow. Pierwsza osoba która mi takie coś piszę. A mówić też nie mówiła :D Dzięki ;)

Gość gość
Wygladasz swietnie, naprawde. Nie rozumiem jak moze ci sie wydawac ze jest inaczej skoro jestes naprawde atrakcyjny.

Gość gość
Widocznie zazdroszcza ci dlatego tak mowia. Przebarwienia mozna usunac a poza tym to nie jest nic az tak niezwyklego. Piekne rysy twarzy, oczy, wlosy.

Gość gość
Kto powiedział Ci takie niemiłe komentarze? I jak oni wyglądali?

Gość gość
To dobrze, że się nie przejmujesz. Twoje oczy, brwi, włosy to ogromny atut.

Gość gość
Jesteś fajny chłopak, a za lat 10-15 będziesz cicho;) Problemy z trądzikiem znikną, z resztą wcale nie masz go dużo. Tylko nie popadaj w narcyzm;p

Gość gość
Patrze na twoje zdjęcie i widze że jesteś raczej przystojny, chociaż zdjęcie a to jaki kto jest w odbiorze w prawdziwym życiu to czasem nie idzie w parze, ale raczej nie masz co mieć kompleksów bo wg mnie jesteś na troche wyższym poziomie niż niejeden przeciętny napotykany na ulicy twój rówieśnik

Gość gość
Coś ci powiem na temat krytyk. Krytykowanie jest domeną nastolatków bo są jeszcze niedoświadczeni przez życie i nie doceniają tego co mają, zaczynają doceniać to co mieli zazwyczaj wtedy kiedy jest już za późno, poza tym nastolatki wyszukują u innych różne drobiazgi w wyglądzie na siłe i krytykują bo czują sie dzięki temu lepsi. Nie jest mi to obce. Jak miałam tyle lat co ty to też nie umknęłam krytyce nawet obcych chłopaków w autobusie, czy kolegów mojego starszego brata łącznie z nim samym, bardzo się tymi komentarzami przejmowałam. Wydawało mi się że ci wszyscy faceci będą mieli nie wiadomo jakie piękności. Bzdura totalna. Większość z nich ułożyła sobie życie z dziewczynami nic nie lepszymi ode mnie z wyglądu a nawet gorszymi. Okazało sie po latach że i tak wszyscy sie dobrali w pary charakterem i że z tym wyglądem że niby taki ważny to była fikcyjna propaganda wkręcana nie wiem przez kogo może przez gazety i media, no sama nie wiem ale ja niepotrzebnie sie dałam nabić w butelke.