Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimi7

Mechanik samochodowy

Polecane posty

Mogę polecić w Mechanika-Opole na Rodziewiczówny w Opolu. Kompleksowa i przemiła obsługa. Mąż nigdy nie ma czasu, żeby zająć się moim autem, a Panowie z ogromną cierpiwością zawsze mi ze wszystkim pomagają. :)

Gość antek

Jak mi coś się dzieje z autem to jade do AVANTI w Kielcach - polecam

Gość miron

Super mechanik w Chorzowie to www.mechanikchorzow.pl/ Solidny, rzetelny, z przyzwoitymi cenami no i zawsze odbieram samochód na czas, także o całosci mi pasuje, nie mam żadnych zastrzeżeń.

Gość karolanowosiejska

Mam swojego sprawdzonego mechanika na Woli www.mechaniksyreny14.pl bez dodatkowych kosztów i na każdy wymieniony element dostałam papier więc warsztat godny zaufania w moim mniemaniu.

Gość gość

Wszystkim osobom rozglądającym się za sprawdzonym warsztatem samochodowym w okolicach Szczecina polecam skontaktować się z www.carserwis.szczecin.pl Tam pracują świetni specjaliści, na których można w pełni polegać.

Gość Artur

jesli chodzi o Poznan, to ja korzystam z Kazimieruka, dobrze sie wszystkim zajmują, firma godna polecenia.

Gość Grzegorz
Dnia 13.08.2019 o 13:15, Gość Artur napisał:

jesli chodzi o Poznan, to ja korzystam z Kazimieruka, dobrze sie wszystkim zajmują, firma godna polecenia.

rowniez polecam, to profesjonalisci !: )

Gość gość

Warto mieć kontakt do sprawdzonego serwisu samochodowego. Jeżeli rozglądacie się za czymś w okolicach Opola to polecam wam zajrzeć na stronę http://www.mechanika-opole.pl/ Tam pracują doświadczeni mechanicy, na których można polegać.

Gość adam

Jak coś jest nie tak z rozrusznikiem lub alternatorem to w Zielonej Górze zgłoście się z tym do Zakładu Elektromechaniki Pojazdowej na Sikorskiego www.alternator24.pl/ Pełen profesjonalizm, usługi na najwyższym poziomie plus korzystne ceny.

Gość Krystian Bela

W Rzeszowie jest dobry fachura autoczesci.elblag.pl nie ma tłumów a naprawdę jest super, i nie skrobie po kieszeni.

Swoje auto naprawiam w sprawdzonym serwisie ASO Bawaria Motors BMW na Czerniakowskiej w Warszawie. Dla mnie pewni mechanicy. Mam do nich pełne zaufanie

My jeździmy do Auto Matraszek w Markach, najlepszy serwis jak dla mnie w całej okolicy. Przede wszystkim wszystko mogę u nich załatwić - przegląd, opony, bieżące naprawy, ubezpieczenie i auto spa. Jakość usług b. wysoka, ceny moim zdaniem korzystne.