Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela nigdy nie chodziłem do szkoły specjalnej

Polecane posty

Gość gość
A czemu nie chodzisz? Bo teraz wolisz tu? ZESPÓŁ SZKÓŁ SPECJALNYCH ul. STASZICA 8 46-100 NAMYSŁÓW. kontakt telefoniczny: + 48 77 4 100 522 fax: +48 77 4 100 522

Gość gość
To czemu yeraz nie jestes w szkole. Odpisz

Gość gość
A czemu nie chodzisz? Bo teraz wolisz tu? ZESPÓŁ SZKÓŁ SPECJALNYCH ul. STASZICA 8 46-100 NAMYSŁÓW. kontakt telefoniczny: + 48 77 4 100 522 fax: +48 77 4 100 522 xxx ja nawet nie wiem gdzie w Namysłowie jest ulica staszica i nie wiem jak ten budynek wygląda ps nie jestem nienormalny ani chory psychicznie zrozum to

Gość gość
To czemu nie jestes w szkole teraz. Ja rodze za 2 tyg.wiec sie nudze na zwolnieniu a musze lezeć. A Ty 18latek powinienes byc w szkole o tej porze. Kiedy masz mature?

Gość gość
bo nie jestem pełnoletni przecież nie chce mi sie obejrzyj ten filmik z zsr z dnia w którym byłem w szkole to było nagrane w dzień w którym byłem jeszcze w szkole nawet tu na sali ale mnie nie uchwyciła kamera https://www.youtube.com/watch?v=fyQiFe2WwnA

Gość gość
nie ma mnie na filmiku bo nie chciałem by mnie kamera uchwyciła i byłem poza salą obejrzyj jeszcze raz od 2:07 minuty do 2:12 tam najblizej kamery były dziewczyny z mojej klasy ta w czerwonych włosach tez ich tam kilka było

Gość gość
Obejrzyj ten powyzszy filmik z 10 :48

Gość gość
nie chodzisz bo cię wyrzucili za upośledzenie?

Gość gość
Obejrzałeś filmik obejrzyj z 10 :48 I oceń

Gość gość
krwa, ograniczony imbecylu!!!! kiedy do ciebie dotrze, że NIKT, ABSOLUTNIE NIKT nie ogląda tych debilnych filmików, które tu wklejasz???

Gość gość
To nie moje filmiki to nie ja je nagrałem obejrzyj

Gość gość
ty masz naprawdę autyzym :o tobie jedno, a ty swoje jak zacięta płyta. stosujesz jakieś dziwne wyparcie, jakbyś kompletnie nie słyszał tego co ci nie pasuje :o

Gość gość
kliknij w filmik z 10:48 bo te co zamiesciłem pisało ze niedostepny kliknij z 10:48 badź z 10:35

Gość gość
obejrzyj tamten cały filmik kliknij tam z godziny 10:48 bo nie eszystkie są dostepne tam gdzie pisze zsr namysłow crazy day na filmiku cały filmik obejrzyj

Gość gość
Kliknij w 10:48 Bo w niektorych są usterki w 10:48 Nie ma zobacz cały filmik I napisz Co widzisz

Gość gość
Oceń ten filmik z godziny 10:48

Gość gość
powiedz mi której części tego zdania "krwa, ograniczony imbecylu!!!! kiedy do ciebie dotrze, że NIKT, ABSOLUTNIE NIKT nie ogląda tych debilnych filmików, które tu wklejasz???" nie rozumiesz? Bo chyba prościej się nie da Skoro nie rozumiesz, to poproś kogoś dorosłego, żeby ci to przeczytał i wytłumaczył. Może mamę albo tatę?

Gość gość
Obejrzałam i Ciebiw i tak nie ma to żaden dowód kłamiesz jak zawsze. ale nie odpowiedziałeś na pytanie czemu nie chodzisz do szkoly. To " nie chce mi się" rodzice pozwalają na to, żebyś nie miał żadnego wykształcenie? Twoja siostra też nie chodzi?

Gość gość
Czemu wyrzucili cie z rolniczej zawodówki?