Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie atrakcyjnych facetow czyli takich którzy mogą ale nie bzykaja wszystkiego

Polecane posty

Gość gość

co się rusza ? bo ja nie...

Gość gość
znam,dwóch,nie rozmawiają z idiotkami ,nie da się ich poderwać,zakoc***a się albo nie

Gość gość
niemożliwe -jaki powód?

Gość gość
mocno introwertyczni ale mają maski przez kolegami ,nie zorientujesz się ,nie wpuszczają do swojego świata ,grają ,oblepiani przez baby,najprzystojniejsi w swoim środowisku,zakochują się tylko w pięknościach które nadają na ich fali,bardzo wymagający

Gość gość
sporo ale nie każdy ,pełno jest też łatwych panienek ale kilka trudnych tez się znajdzie ,i nie takich co nie mają okazji ale wybrednych

Gość gość
spróbuj mojego przystojniaczka zwerbować to szybko wystawi ci opinie

Gość gość
największy *****cz* jakiego znałam miał najmniejszego fiutka serio ,czy to jakaś zależność?

Gość gość
gość dziś Twój przystojniaczek pieprzył mnie już 3x...;) ale lichy z niego *****cz. A tym, że "wystawi mi opinię" przejęłam się najmocniej hahaha;)

Gość gość
chciałabyś kretynko ,jakie wy jesteście zidiociałe ,tak zidiociałe że nawet nie ma z wami o czym rozmawiać w normalnym życiu ,same trociny w mózgownicy ,prymitywne sucze do jednego się nadajecie

Gość gość
a przede wszystkim kipicie z zazdrości jak widzicie kogoś ładniejszego od was ,przykro patrzeć na wasze spojrzenia

Gość gość
Ja znam ;p Siebie oczywiscie Moja jedyna jest moja narzeczona. Z czego to wynika? Poniekad zasady ale wiele tez zalezy od okolicznosci. I nie to zeby mi sie kobiety nie podobaly bo zauroczony bylem tak wiele razy ze nie potrafie tego zliczyc. Ale czesto tak szybko jak zauroczenie przychodzilo tak szybko przemijalo.

Gość gość
A co zazdrościsz im brzydalu:P?

Gość gość
może z bzykaniem wszystkiego co się rusza to przesada. ale nie znam żadnego przystojnego, który nie wykorzystywałby swojej urody do bzykania co ładniejszych chętnych.

Gość gość
A to, ze przystojniaki są tak pewni siebie, swojego wyglądu, myślą ze mogą mieć każda, ,,zawdzieczamy" glupim idiotkom które zachwycają się na ich widok, prawia im komplementy ,,och i ach", jak taki kilka razy uslyszy zachwyty od kobiet to od razu mu rośnie ego... Ja jak mam do czynienia z przystojniakiem to owszem myślę sobie jaki jest za***sty, obgaduje go pod tym katem z koleżankami ;p ale nie jestem na tyle głupia żeby na glos się wypowiadać o jego urodzie, po co ma jemu rosnąć ego... Same sobie jesteście winne!pompletnie nie znacie się na psychologii damsko- męskiej a potem narzekacie

Gość gość
13.56 zgadzam się z Tb w 100%

Gość gość
To nie zależy od wyglądu tylko od osobowości. Atrakcyjne osoby mogą być zamknięte w sobie i nie dopuszczać innych do swojego życia (ja taka jestem). A są mniej urodziwe osoby, które są bardzo kontaktowe, towarzyskie, charyzmatyczne, że zawsze znajdą kogoś do seksu. I mówię tu u obu płciach.

Gość gość
Problem z uwierzeniem w to polega na tym ze kobiety same nie inicjuja kontaktow wiec poznaja glownie roochaczy. Jakbyscie ruszyly swoje 4 litery zobaczylybyscie ogromna game przeroznych typow mezczyzn. Ale wy wolicie narzekac na tych ktorzy do was zagaduja.