Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_facet_27

FLIRT W PRACY...

Polecane posty

Gość gość_facet_27

Siedzę w pracy, obok mnie w bardzo seksownej sukience koleżanka z pracy, ktora tylko pobudza moje podniecenie, nie widzi na szczęście, że pod biurkiem mi stoi. Mam ochotę na flirt, jednak wiem, że koleżanka jest zajęta i bardzo zakochana.

Gość gość
Urzekła mnie twoja historia :classic_cool:

Gość gość
Poflirtować możesz, ale nic więcej. Gdzie się mieszka i pracuje, tam się ch...em nie wojuje.

Gość gość
no patrz, 3 moje znajome poznały swoich mężów właśnie przez 1-3 lata po studiach właśnie w pracy :-D mój brat hajtnal się że swoja po 4 lstach- byla na stażu w jego msc pracy. przeciez dla tych co nie znalezli wcześniej partnera praca może być kuźnia ciekawych znajomości, nawet i obiecujących

Gość gość
Moi koledzy z pracy wyznają zasadę: " Nie ruszaj d....py ze swojej grupy". Podobno tak jest lepiej, bo jak uczucie się wypali, a flirt skończy to potem trzeba na siebie patrzeć codziennie.

Gość gość
Ton jeszcze nic. Gorzej jak wypali się z jednej strony, a druga chce jeszcze. Może być wojna.

Gość gość
Moja kolezanka jest szczesliwa mezatka, ale od czasu do czasu mamy seksik bez zobowiazan.

Gość gość
Twoja kolezanka nadaje sie na firmowego l*******ga, tak jak przeszczegali przedmowcy odpuśc bo bedziesz zazdrosny o szefa, słaby material na zone z kolezanki gdy zna ja doglebnie pół firmy, pewnie nie chcial bys aby jej maz wpadł do pracy i obił cie przy kolegach. Kolezanka ztruta albo z podbitym okiem nie jest juz podniecajaca, a ciebie dusi poczucie winy. Traktuj kobiety w pracy i miejscu zamieszkania jak własne rodzeństwo. Lepiej z kumplami z pracy pójść na piwo niż z koleżanką do łóżka. Pozdrawiam

Gość gość
Uprzedzajac tępe zapedy mistrzow gramatyki poprawiam przesztrzegali. Pozdrawiam

Gość gość
Pisze się "przestrzegali", debile

Gość gość
No właśnie kolego uległeś mojej prowokacji i nie odczytałeś ironii. Kwalifikujesz sie do debili. Pozdrawiam