Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slimka123

DO FACETÓW Jaki sposób robienia loda was kręci? i inne

Polecane posty

Pytanie do facetów, a raczej kilka pytań - kiedy facet mówi, że dziewczyna robi zaj'bistego loda, co to znaczy dokładnie? jak go robi? co was najbardziej kręci? samo lizanie? obejmowanie go całymi ustami, jednoczesnie lizaniem językiem i szybkie poruszanie ręką? a może wkladanie go głęboko do gardłą i tzw 'r*****ie gardła?' - a kiedy facet mówi, że kiedyś dziewczyna tak źle robiła mu loda, że kazał jej przestać to co mogła takiego złego zrobic? licze na waszą odpowiedź faceci :) sama jestem wielką fanką robienia loda i chce sie dokładniej w tym podszkolić :D

Gość gość
Najlepsze są włoskie, takie giętkie i spiralne ale przy wszelkich lodach trza uważać na zęby. No i włoskie szybko się topią.

Gość gośćkali
Glebokie gardlo jest najlepsze i spust w gardlo to kocham

Gość gość
kazdy lubi cos innego

Gość jestem gość
a jeśli pieści Cię facet to jak lubisz: szybko, lekko, mocno, poklepywanie, ssanie, lizanie, paluszkiem, języczkiem... sama widzisz że to nie takie proste, ja myślę, że to trzeba robić z wyczuciem, obserwować reakcje faceta, ze zmiennym tempem, zmienną siłą, na pewno nie mechanicznie. Tu nie ma jednej definicji, bo sama też wolisz raz ostrzej raz delikatniej. generelnie - dużo wilgoci:)

Gość gość
przede wszystkim jak kobieta o*******musi patrzeć w oczy faceta. robienie z ust c**y i tylko nabijanie się na k****a to nie jest to co podnieca.

Gość gość
Widze ze teraz kazda szmata na wszystko sie zgodzi, juz nawet w gardlo dajesz sie ******* dobrze. Szybciej zdechniesz na raka. Facet. Normalny.