Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goldenfishc

nie umiem sobie poradzic z wiadomoscia o ciaży

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyno masz 28 lat powinnaś się cieszyć z dziećmi też można realizować plany i marzenia dzieci to mnóstwo radości ja mam 25 lat i w marcu będziemy mieć 3 dzieciątko i spełniamy się oboje

Gość gość
Możesz usunąć ale skoro i tak chciałaś mieć kiedyś dzieci to po co ? Nigdy nie będzie momentu, który uznasz za właściwy na dziecko. Zawsze będzie coś do zrobienia czy kupienia. Najmłodsza nie jesteś nie ma co czekać. Masz męża, masz gdzie mieszkać. Myślałaś o rodzinie więc czas ja powiększyć. Skoro to początek ciąży to zdążycie przygotować dom na dziecko.

Gość gość
2 lata temu byłam w takiej samej sytuacji. Miałam 1 dziecko i właśnie rozkrecala siebie moja kariera. Powód ciąży taki jak u Ciebie. Wylam 2 tygodnie myśląc że spieprzylam sobie życie. Nic bardziej mylnego. Paradoksalnie w ciąży udało mi sie znaleźć super zlecenie w swoim zawodzie. Teraz z perspektywy czasu nie wyobrażam sobie życia bez mojego synka. Wszystko sie ułożyło. Teraz wiem, że po prostu ktoś tam na górze zesłał mi cud, jakim jest mój syn. A byłam na 100% pewna, że chcę mieć tylko jedno dziecko.

Gość gość
Kobieto, ciesz się i dziękuj Bogu za ten dar. Odbijesz sobie później. Ja mam 38 lat i 10 lat ostatnich spędziłam w przychodniach, bo nie mogłam zajść w ciążę. Wydałam mnóstwo kasy, siadłam psychicznie i tyle użyłam życia. Teraz mam swojego szkraba, który ma 6 miesięcy. Jest ciężko w tym wieku i pewnie wolałabym mieć 28 lat, ale cóż. Też nie użyję, ale wszystko można pogodzić.