Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żałuję ślubu

Polecane posty

Gość gość

Strasznie zaluje slubu z mezem. Jest podly, poniza mnie, obraza przy dziecku. Zaczynam myslec o sobie. Przebiegne runmageddon:-) i go zostawie

Gość gość
Czasami tak jest że ludzie przed ślubem maskują się pokazują się z jak najlepszej strony żeby zrobić dobre wrażenie na tej drugiej osobie a po ślubie całkowicie się zmieniają tak było w moim przypadku Wszyscy mówili mi jakiego masz dobrego chłopaka jaki grzeczny jaki kulturalny jaki spokojny a po ślubie wyszło szydło z worka ,poniża mnie,rozkazuje, zmusza do seksu nie mam dostępu do konta do pieniędzy,on dysponuje finansami ,on robi zakupy i opłaca rachunki.To g****o to a nie życie. A miało być tak pięknie. Ale nie odejdę bo przynajmniej mam utrzymanie i nie muszę pracować, niczego mi nie brakuje bo to co powiem to mąż kupuje,robię mu listę.

Gość gość
U mnie identyznie. Jest miky jak chce seksu tylko lub jak popija sobie od czasu do czasu. Zaluje strasznie ze mnie omamil i zmylil

Gość gość
wiele jest na kafe takich wpisów kobiet chyba wynika z tego że lepiej żyć w konkubinacie a nie się chajtać może ślub powinno się brać po 20latach znajomości takie moje spostrzeżenie ale w końcu angelina jolie i brad pitt byli długo a po ślubie im się rozwaliło może warto zwyczajnie w ogóle nie brać ślubu

Gość gość
Mąż podły i uśmiech haha :) Dobre prowo

Gość gość
ja tam nigdy nie wyjdę za mąż po tym co czytam na kafe i widzę u ludzi to lepiej żyć na kocią łapę

Gość takijeden666
Wyjdziesz za mąż. :)

Gość gość
Usmiech byl bo wiem ze jeatem silna, nawet ladna i wyksztakcona.nie musze z nim byc wszytsko moze sie odmienic. Nie placze tylko wierze ze cos mnie jeszcze czeka

Gość gość
a powiedzcie mi jakie patologie miałyście w domu rodzinnym? Brak ojca, alkoholizm, bicie, brak miłości? Bo jakoś dziewczyny z normalnych, funkcyjnych rodzin nie mają takich problemów. Nie przyciągają takich facetów, a co ważniejsze nie wychodzą za nich To nie jest złośliwe pytanie, po prostu jestem ciekaw

Gość takijeden666
a powiedzcie mi jakie patologie miałyście w domu rodzinnym? xxxx miała matkę i ojca, wystarczająca patologia... :/ sssssssssssssss Nie placze tylko wierze ze cos mnie jeszcze czeka xxx pewnie, czeka cie jeszcze duzo dobrego. :)

Gość gość
Takijeden666 dziekuje,jestes bardzo zyczliwym czlowiekiem. Patologicznej rodziny nie mialam. Ale moj maz jest taki marudny. Nie umie cieszyc sie z chociaz pieknej pogodny. Czepia sie o wszystko np o moj wlos na umywalce, ktorego po prostu nie zauwazylam. Potrafi nazwac mnie niedorobiona itp. A ja spzatam gotuje jestem ok zona. Nie powinien narzekac. Zolzy maja lepiej trafiaja lepiej to lepsza teoria niz ta z patologia

Gość takijeden666
eeee tam ja nie mam zołzy tylko dobrą narzeczoną i nie narzeka na mnie. :)

Gość gość
Bo zdarzaja sie wyjatki dlatego sie tez usmiecham...szczescia Wam zycze. Ona jeat szczesciara i Ty tez:-)

Gość takijeden666
Bo ja wiem, na razie tak, przynajmniej tak mówi.