Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak interpretowac jego slowa?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chlopakiem od 5 lat.Jestem jego pierwsza dziewczyna.Mamy po 20 lat.Od jakis 2 miesiecy zaczelo sie cos psuc w naszym zwiazku:klotnie,klamstwa z jego strony ktore usprawiedliwia tym ze nie chcial zebysmy sie znowu klocili,wymuszone pocalunki i przytulanie sie z jego strony.Mialam tego dosc i porozmawialam z nim,wyszlo na to ze on nie czuje do mnie tego co dawniej.Zrobilismy sobie tygodniowa przerwe przez ktora zrozumialam ze bylam troche zbyt zaborcza i chcialam zeby caly swoj czas spedzal ze mna(chociaz i tak widywalismy sie codziennie a ja wsciekalam sie jak wychodzil gdzies z kumplami)Powiedzialam mu ze zrozumialam swoj blad i jesli tylko bedziemy razem to juz wiecej go nie popelnie.On napisal ze chce odpoczac,nie chce zwiazku.Podczas tego odpoczywania mamy sie ze soba nie widywac i nie rozmawiac.Co myslec o jego slowach?

Gość gość
dosłownie ze ma dosyć związku ,zmęczył się kontrolą ,proste ,ja też bym z żadną nie wytrzymała :-) nie na moje nerwy ,na szczęście mam łagodnego i mogę oddychac

Gość gość
Ma inną albo ma cię dość, a nie wiedział jak ci to powiedzieć. Wiec czekał do sytuacji kiedy się kłócić będziecie. Aby to wykorzystać żeby się rozstać nie tylko z jego winny.

Gość gość
Innej nie ma,jestem tego pewna.

Gość gość
No to sobie odpowiedziałaś

Gość gość
Myslicie ze jak sobie odpocznie to wroci do mnie?

Gość gość
Myślę że nie, ale jeżeli wróci to i tak coś juz będzie nie tak. I z czasem się to rozpadnie. Znam to.z doświadczenia. Pozdrawiam

Gość gość
a po co ma wracać, świat bez ciebie jest piękniejszy

Gość weronika96blue
Nie chce Cię martwić, ale widocznie poczuł ,że być może ie zdążył spróbować czegoś nowego, czuję rutynę... Ja w wieku 16 lat związałam się z chłopakiem, po 4 latach powiedziałam że nie chce z nim być. Dusiłam się, nie kochałam, chciałam czegoś nowego. Wiedziałam , że muszę to zrobić, się mecze. Myślę że on może czuć podobnie