Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wygrywajac 11 milionow w lotto rzucilabys prace?

Polecane posty

Gość gość

1. tak, od razu, zabalowalabym, nie przyszla do pracy i po p[rostu dzien czy dwa pozniej zadzwonila ze rezygnuje 2. przyszlaby do rpacy, ale od razu zlozyla wypowiedzenie 3. pracowalabym dalej, przynajmniej jakis czas 4. inna opcja-jaka?

Gość prawictwo pospolite 152
jakbym wygrał takie pieniądze to pierwsze co bym zrobił to zaczął szukać sobie dziewczynę// Zawsze unikałem dziewczyn przez brak pieniędzy

Gość gość
nie , splacilabym kredyt ktory mam na dom , do pracy chodzilabym, ale na pol etatu i zaczelabym ie zastanawiac w co pieniadze zainwestowac , szukalabym i zainwestowala w dobrego doradce

Gość gość
Ja 2 lub 3. Najpewniej wrzucilabym część kasy na lokaty,poszła na jazdy doszkalajace,kupiła dobre auto, dom z dużym terenem by dalej uczyć się jeździć i duży ogród dla mojego psa, a pewnie cześć kasy na schrosniko,fundacje,może bym tez od razu pojechała adoptować kolejnego psa. Ale to moje mrzonki, bo nawet nie gram w lotka.

Gość gość
1, 1,5 roku zrobilabym przerwę i zwiedzala świat. Może pojechałam do Bostonu na dalsze studia Ale po tym wróciłam do pracy. Nigdy nie zrezygnowałam z tego co kocham robić.

Gość gość
przy 11 milionach zrezygnowałbym od razu. Ale przy 3 czy nawet 5 bańkach ciągnąłbym do końca zwłaszcza, że tylko 8 lat do emerytury zostało.

Gość gość
jeżeli miałabym przepracowane 20 lat rzuciłabym prace, bo ci co pracują 20 lat czy 40 lat to dostana najniższą emeryturę tj. teraz ma być 1 tys. i po wuj pracować 40 lat i sie męczyć. Tak mają wprowadzić cholerne pisowce

Gość gość
2 w tym samym dniu skladam rezygnacje , zakladam własną firmę albo inwestuje w jakas nieruchomość żeby miec bierny dochód. Sprzedaje moje mieszkanie i kupuje dom z ogródkiem, tez wykupuje jazdy doszkalające i kupuje autko o jakim marzylam. Zaczynam nowe życie w nowym miejscu z domem kasą i firma lub inwestycjami, moje dawne życie to juz daleki sen.