Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

do działu skarg i zażaleń

Polecane posty

Gość Podglądacz zza zasłony
Podglądałem to "piertolenie" :P

Gość gość
"Hallo ja tu jestem patrz pomarańczowy gościu na mnie ":-D jest na co patrzeć. Spalona morda od solarium, zaciśnięte falszywe wargi które opciągają wszystko co sie rusza i rozwalona tzpia która pochłania wszystko :-D😴Ale to wszystko przez zazdrość o piękną rozwodke Agnieszkę :-D

Gość gość
Kreta :D:Dfutro z kretów by tu zrobić można było. :o

Gość gość
Jedni stali za rozumem lnni za urodą Inessa stała po nauki przedślubne z Wilkiem Bo on tak piękny :-D

Gość gość
Odwazne to zrownanie goscia od widmowych wklejek z widmowym wyzywaniem od kuref i pedo dziadow :)

Gość gość
Ja się przebieram za czarownicę. Pożegnam się już, bo opierttol (kafe-slangiem) dostałam za pisanie na Kafe z psycholami. Dobrze, ze Anioł Stróż czuwa. :P:P:P Kusza, Puchacz, In, reszta normalnych. ;) Pa, trzymajcie się. 🖐️ 4I

Gość gość
Ja za misia, moja dzidzia za kotkę ze stróżkami krwi z ustdość mocno targnęła moim ojcowskim wnętrzem. 🖐️

Gość gość
4I dobrych sztormów. ;)

Gość gość
Kusza. Z całym szacunkiem ale ero i projekty, za którymi się kryje każdy z nas to jedno wielko halloween. Jedna wielka , beznadziejna przebieranka, której brak sensu coraz bardziej dostrzegam. Bo chyba właśnie to zniszczyło atmosferę. Dało asumpt do śledztw. I narobiło oszustów i oszustek.

Gość gość
Mozna prowadzic inteligentna rozmowe z jednego nicka. Zamiast tego wolicie je zmieniac i robic znajomych w c***a.

Gość gość
No nie z nożem w oczkuale z krwawiącym naderwanym uszkiem miś jaki by nie był, zawsze wieże szepty i miodek najlepiej się spija językiem ;)zapach z Twej lufki to nie wiem, nie jestem pewienczy tak samo.

Gość gość
Kusza Myślivski dziś Nie świruj, gościu. Przebieranki nie są złe...xSą złe. Robią z rozmówcy (rozmówczyni) durnia. Szczególnie w miejscu, gdzie się nawiązywały (czas przeszły będzie tu trafniejszy chyba) relacje damsko-męskie. Zgadzam się z diagnozą, że to jeden z powodów końca ery ero ;) Problem nie był nigdy mój, bo nigdy mi nie zależało na żadnym "wiekonikowcu" ;) Ale tworzenie forum przez garstkę wieloletnich, na wielu nickach, miało swoje konsekwencje ;) Pozdrawiam, Kuszo :)

Gość gość
Twoja lufka Kusza nie ma za sobą bębenka jak ma Chwila i 4Imniejsze to czy większe ryzyko?muszka na lufce jednak pociąga tak samo. ;)

Gość gość
Ty nie masz problemu bo jesteś zblatowana z towarzystwem Kuszo. Jednak Ty to nie jest ogół. Ludzie , którzy założyli sobie nick, jeden nick, nie mają tej "mądrości" osiągniętej primo - siedzeniem tu od lat; secundo- znajomościami majlowymi. Eve masz sporo racji. To nie forum, to jest jeden wielki teatrzyk , z tym że wielu ludzi nie zdaje sobie z tego sprawy.

Gość gość
10:49 Myślę, że teraz już każdy zdaje sobie z tego sprawę :) Ale że się niektórzy nauczyli dopiero na (osobistym) doświadczeniu, to niestety. No dobra, nie jestem w pracy, ale muszę popracować i to naprawdę muszę, ech :(

Gość gość
Cześć Kuszeńko 😘 ;-)

Gość gość
Kusza zawsze masz to samo. Nie zależy mi. Nie odpowiem. Nie powiem tak ani nie. Nie grzeje mnie to. Nie ziębi. Jesteś tak ...(sorry, nie mówię że to wada , niech każdy rozsądzi ) jak bot:):)

Gość gość
Wiem Kusza 👄to uczucie przytula sercema nie zimna lufachyba że już nacisnęłaś spust. ;)

Gość gość
Kuszeńko, ja też się poddaję :-) ↑ 🖐️ 🖐️ ↑ Nie strzelaj!

Gość gość
Kurde... wyszły dwie prawe... :-(

Gość gość
Zapamiętam ;-) Pa Kuszeńko 😘 🖐️

Gość gość
Ja jeszcze nie lecę ;)kobieca świadomość jest nieodgadniona Kusza, ale do czasu,do czasu gdy zaczyna dochodzić spomiędzy ud🖐️Midmało kto tak jak Tyuprawia tu apokalipsę forumowąz setki gości, ćwierć to na pewno Tyi np. takie stwierdzenie; ja prd/olę facet na babskim forum - to niby co ma oznaczać?aż pachnie to Tobątworzysz elektroniczne łąki, kwiatki, kawki i nawet winoi to wszystko byłoby tym o co tu chodziale zamulasz z gości i zaśmiecasz środowiskodziwne, bo kiedyś pisałaś zgrabnie i na tematteraz tylko się skarżysz i żalisz.

Gość Pani eL
Straszne te żony są... No ja bym sobie nie wzięła :O

Gość gość
Nikt do nikogo nie miał pretensji? A ja myślę, że było w chuj pretensji ;) I niech każdy zostanie przy swojej ocenie tego miejsca :)

Gość gość
Nie rozmawiam z Tobą, In :) Ukłony wszystkim :) 🖐️

Gość gość
Kusza Myślivski dziś Nigdy jeszcze nie nacisnęłam, In. Starcza mi świadomość, że mogłabym. oczko.gif X I to właśnie mówi o tym jaka jesteś teflonowo nijaka. T y wiesz o czym piszę. Starcza ci półśrodek, półprodukt, nie umiesz się określić, nazwać po imieniu ewidentnie stuprocentowo zło. Kluczysz, topisz się w swoichpseudofilozoficzno-socjologicznych fusach; zasłaniasz się tanimi wymówkami że przyznanie że zło jest złe, mogłoby zaszkodzić wizerunkowi bota jaki tu stworzyłaś. Albo nim jesteś. Przeraża mnie człowiek taki jak Ty. Dobrze że przez świat , ba, nawet i forum- który jest mikroświatkiem , defilują ludzie z własnym zdaniem. To czyni ten padołek cholernie ciekawym; najbardziej nudny i niestrawny jest nihilizm i automatyzm:)

Gość gość
A nie rozmawiaj Midwystarczy że przeczytaszposzukam odpowiedniego skrinu, gdzie aż sikasz z wrażeniai gadasz bardzo przejęta swą kobiecościąwzdychałaś jak Julcia z balkonudo przejętego Romkateraz tylko się żalisz i nic nie tworzyszi oceniasz innych.