Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

do działu skarg i zażaleń

Polecane posty

Gość gość
Kusza Myślivski dziś (...) Zrobiłam krzywdę tylko tym którzy tego chcieli (i to też nie wszystkim (brak czasu)). oczko.gifxHi, hi :P :D :classic_cool:

Gość gość
Babcie,golicie jeszcze tzipki? :D :P

Gość gość
Ja np. mógłbym być opiekunem aniołówa wiecie że opiekunowie aniołów mieli po dwie pary skrzydełnajpierw oni wybierali sobie kobietya potem aniołowie, z tego co zostałoale nadzieja nigdy im nie gasła że awansują Mid żebyś z balkonu nie spadłaza swoim aniołem. 🖐️

Gość gość
Kłopoty forum zaczęły się od rozliczania przez takie jak wy:O

Gość gośćmuszkas
Oddaję dzisiaj. Portierowi klucze, a. On się mnie pyta: i jak tam? Listonosz doszedł? A ja na to : doszedł, doszedł :classic_cool:

Gość gośćmuszka
Właściwie to mam kilkoro:classic_cool: różnych płci .

Gość muszkaś
Nie ma problemu, bo dzielę się ich usługami również z większą ilością osób :P Czego będziesz od nich chciała? ;)

Gość gość
Cieciami się dzielicie dziewczyny?ja nie mógłbym być portieremjestem zbyt wrażliwy na widoki kobietwracających rano do domuale Mid to bym chciał zobaczyć jak się wychyla z balkonuznaczy za nią bym chciał wtedy byći zobaczyć jak jej mokną pończochy. :p

Gość gość
A ten kretyn dalej gada sam do siebie :)

Gość gość
Musiu, listonosz doszedł do Ciebie, przy Tobie, czy jak? :classic_cool:Portierzy rozdysponowani i chyba dla mnie już nie starczyło :)xCiekawska i zaintrygowana dziś Skoro ja o tym zapomniałam i nie wiem, o co (kogo) chodzi, to widać nie było to dla mnie ważne :) Ale widać było ważne dla niego, skoro on pamięta, zapisał i ogląda sobie z tego screeny (!) ;) :) :) I nie wstydzi się tego pisać! 💤xCynik chyba zostawił temat, mam nadzieję, że jotpeg cipki jednak poszedł do adresata ;) 🖐️

Gość gość
Bezlitosna ta szydera :D

Gość gość
A, i przypomniał mi się trwający do tej pory hejt na Muszkę z bzdurami, że jakieś wklejki przechowuje. A ten człowiek oficjalnie pisze, że w miejscu, gdzie go zaproszono z sympatii, siedział zbierając "haki" na użytkowników (nawet nieważne, czy to prawda), wypisuje te rzeczy nie po raz pierwszy w formie nie wiadomo czego (szantażyk? jak nie będziesz miła, to co? screenik? ;) ) I co? I jajco :) Nie mówić o forum i kto tu przebywa? No można :) I pitu, pitu, dyplomacja taka, rozmawiamy sobie z każdym 😴 ;)Cyniku, przemyśliwam ;) :P

Gość gość
Och Mid, jakaś ty stara i głupia. Hejt ma każda i każdy. Powtarzam każdy. Mucha jak wypije jest agresywna, wredna, zazdrosna i hejtuje. Ty nie jesteś wcale ani lepsza mimo, że wyżej srasz jak tzipsko masz ani gorsza. Kiedyś wykłócała się z Imperium i potrafiła szukać co ona pisała na Wersetach w 2014 roku. Trzeba mieć niezle najepane W GŁOWIE jak cyganka w tobołku. Ty nie jesteś lepsza bo wszędzie widzisz Awarię. :D🖐️ Wszystkie warte siebie 🖐️

Gość gość
17:28 Jak dobrze, że ty warta więcej, uff ;)

Gość gość
"A ten człowiek oficjalnie pisze, że w miejscu, gdzie go zaproszono z sympatii, siedział zbierając "haki" na użytkowników (nawet nieważne, czy to prawda), wypisuje te rzeczy nie po raz pierwszy w formie nie wiadomo czego (szantażyk? jak nie będziesz miła, to co? screenik? oczko.gif ) I co? I jajco " Ja tez uwazam ze Widmo jest pojepany i nie warto go sluchac.

Gość gość
17:42 No i? Widmo zdaje się ma już łatkę forumowego psychola, ale przecież Inek to inna, wyższa półka, okaz zdrowia psychicznego i wzór prawości ;) Po prostu jednym wolno mniej, innym więcej :)

Gość gość
A zresztą, miłego popołudnia, Inkowi miłego grzebania w screenach (ciekawe, czy są pokatalogowane np "Mid" :classic_cool: ).

Gość gość
wieczoru (naprawdę dziś pracowałam poważnie :O ) :P

Gość gość
"prostu jednym wolno mniej, innym więcej" Nie tam potępiam krytykowania jednych hejterów, słodzenia innym. W dzisiejszych czasach komplement o byciu wyjątkową wart jest przymknięcia oko na wyzywanie innych od pedofilów i życzenia śmierci.

Gość gość
Eve wybacz, myslalam ze pisalas o Krzysku :d

Gość gość
Gościówko, może by mi się nawet chciało dalej ciągnąć, gdybyś na ten przykład wyjątkowo się zalogowała jedna z drugą :) Ale dyskusję z anonimkami rozmnożonymi sztucznie mają to do siebie, że skończyć je może tylko osoba zalogowana, ponieważ inaczej końca mieć nie będą i zmienią w przerzucanie postami :) Jakoś tak myślałam, że mam prawo coś powiedzieć, jak mi nękacz znów pocisnął screenami 😴 Fajnie, że wyciągasz Widmo, ale baw się dalej sama, naprawdę dziś zmęczona jestem :)

Gość gość
Ewe domysl sie za co Mucha dostała bana? :D Mucha gęgała. Zbanowano ja i macie spokój 🖐️ Piszesz i gęsi nie ma odleciała na Halloween :D:D

Gość gość
Troche wpadlas na wlasnej hipokryzji, ale milego wypoczynku. To byl tylko zarcik sytuacyjny :).

Gość gość
O sztucznym rozmnazaniu gosci Krzysio moglby napisac doktorat :)

Gość muszkaś
Dzień dobry, Moje zdanie na temat tego, czy Tabasko jest spamerką. Nie wiem. Nie mam dowodów, adresu IP, maili i zdjęć Tabasko wklejającej ósemki nam na topik. Nie utrzymuję również z wilkiem kontaktu mailowego. Nie prosiłam go o interwencję. Nie miałam nigdy również zamiaru ujawniać swoich przemyśleń na forum publicznym, ale postanowiłam się podzielić nimi, skoro wilk robi to w naszej obronie i żeby zamknąć usta wszystkim prowokatorom i hejterom. Natomiast Ciebie wilku proszę żebyś zaprzestał już swojego postępowania w stos. do Tabasko, jeżeli robisz to żeby nas bronić. Nie wnikam już, w to jakie masz informacje, czy masz dowody itp. Pamiętacie moją wielką kłótnię na Morzu Grzechu z pewną trollicą? To był czas, w którym hejterzy zakładali topiki, że ciotki są winne wszystkiemu, że niszczyłyśmy Magdę, Słodką i wszyscy przez nas po kolei od nas odchodzą, ale jeżeli dobrze pamiętam, to nie miałyśmy zalewu spamu tylko u siebie. „Rzygi” i „Chomiki” były rozsiane równomiernie po całym forum. Któregoś razu obserwowalam hejterski topik założony przeciwko ‘Ciotkom’, gdzie jakaś kobieta napisała, że ona też zaczyna mieć ochotę nas trollować. A po godzinie przylazły na nasz topik trolle i ona też. Ja już wiedziałam, że to ona i się zaczęłam z nią kłócić. To był czas dzień, lub dzień po, w którym po forum szalał ‘chomik’ i w kłótni ze mną krzyknęła, że ona nie jest chomikiem i że ona na SWOIM temacie też miała chomika. Wtedy od razu kłócąc się z nią zaczęłam obserwować forum. Wszystkie główne topiki szły swoim rytmem za wyj. tabasko, która zniknęła: koło 19, jak tamta kobieta zaczęla mówić, że też chce nas trollować. A potem po zakończeniu rozmowy ze mną, kiedy ja jeszcze tam pokrzykiwałam, ona przestała się odzywać, a u siebie na topiku pojawiła się natychmiast nasza sąsiadka Tabasko. Ostatnio na topiku skierowanym do spamera/ki w naszej obronie pojawił się Twój wpis Tabasko: gość dziś hiihhiih, i "naaagle" ciotki nie piszą, a tu zamieszanie, jakie to płytkie Zalogujcie się, będzie weselej Tabasko dziś 12:22 autoryzuję. Trudno. x Co tam jeszcze? Nie mam nowego nicka ale mogę mieć Mam nowy seksowny avatar i mogę mieć nowy temat. Nie przywiązuję się do postaci Za co ja bym mogła "Ciotki" ukarać 888? Kocham Nową, spędzam z Nią w łóżku bardzo dużo czasu i jak idzie na babski comber to we mnie zazdrość się wzbiera "..o myszołowa szfendacza cynika nierealnego wilka?" Pozdrawiam serdecznie wymienionych Panów Do Bacówki nie chodzę, Ciotką nie jestem, bo nie posiadam stosownych dokumentów, zamiast poezji wolę prozę, Ciacha nie mam, a na karuzeli kręci mi się w głowie (to przez zaburzony błędnik). Nie świadczy on o sympatii do nas. Okej, możesz nas nawet nie lubić, ale daje mi to do myślenia, zwłaszcza, po tym jak ostatnio Nówka przyszła na topik i skonsternowana pytała, czy to prawda, że została wypisana z ‘ciotkowania’. Kiedy zapytałam, kto takie rzeczy jej opowiada, nic nie odpowiedziała. Wiem, że Cię lubi i jesteście blisko. W świetle powyższych obserwacji od razu pomyślałam, że to Ty ją nastawiasz przeciwko nam. Ja nie mam dowodów, mogę tylko domniemywać, czy jesteś spamerką, czy nie. Kiedyś myślałam, że to był jednorazowy wyskok, ewentualnie raz na jakiś czas wklejasz coś. Natomiast o tym, że to z Tobą wtedy rozmawiałam jestem przekonana. W tej sprawie staję po stronie Wilka, ale proszę Cię wilku o zakończenie tego. Dziękuję za uwagę.

Gość muszkaś
CiZiu, a listonosza też Ci podesłać? :classic_cool: Midi, doszedł do mnie i przy mnie. Mało tego chciał się ze mną koniecznie umówić na jedno spotkanie :D

Gość gość
18:11 Mylisz się, gościówko :) Ja Ci nie zabraniam piętnowania złych zachowań Widmo, jeśli Ci się nie podobają, ani ich nie pochwalam, o czym Widmo wie. Myślę, że Widmo ma piętnowania aż nadto i my go nie braknie, w przeciwieństwie do Inka ;) Zwracam tylko uwagę na ten drobiażdżek, że jednym się przypina łatkę wariatów (Muszka niegdyś, Widmo), a inny może przejawiać do woli objawy ostrego rozminięcia się z rzeczywistością i jest wszystko w najlepszym porządalu :)