Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mieszkajacych w bloku z tesciami .. jak wyglada wasz seks ? Bo ja

Polecane posty

Gość gość
i w dodatku jeszcze do bloku idzie taka panna na mieszkanie do matki faceta,masakta, patologia gorsza od żula mieszkającego na dworcu.Czy to wstydu nie ma ? Ma to jakieś ambicje w życiu ? Czy zrobi brzuch i będzie leżeć?

Gość gość
30 i pasożyta matce na głowę przyprowadzają , lenie i nieroby ,przegrańce życiowe, państwo Kiepscy xxxxx bo ci zylka peknie na starosc, co sie tak pieklisz, niech kazdy zyje jak chce,

Gość gość
dla mnie taki żul opuchnięty od denaturatu i trzęsący się ,telepiący i śmierdzący nie różni się niczym od takiej panny idącej do matki faceta na mieszkanie.To człowiek i to człowiek, oboje zagubieni nie mogący sobie poradzić ze swoją ułomnością.

Gość gość
19.30 na starość ? chyba pochodzisz z biednego zacofanego byłego PGR gdzie psy du/pami szczekają skoro uważasz że matka 18 letniego chłopaka 40 letnia jest stara.Pewnie żyłaś wśród wioskowych cyganów brudasów gdzie 36 latka to już babcia, w cywilizowanym świecie takie kobiety nie są jeszcze stare i prezentują się wyśmienicie bo prowadzimy zdrowy ekologiczny tryb życia.Ale co ty bidulo możesz wiedzieć o sferze życia której nigdy nie poznasz prymitywna dziewucho z matką otyłą i chorą którą codziennie lał pijany ojciec haha

Gość gość
a ktoś ci karzę uprawiać seks? nie uprawiaj bo to nie jest normalne jak chcesz seksu w związku

Gość gość
teraz widze ze jakis prowokatot tu wlazl, dorosla kobieta normalna nie pisze takich bredni

Gość gość
19:09 o widać jaka wredna matka,tesciowa.biedny twój synek,maminsynek, skończy z jakąś choroba psychiczna i jako prawiczek

Gość gość
a ty myslisz ze tesciowie sie nie bzykaja ? pewnie maja te same obawy jak to bedzie jak sie wprowadzicie

Gość gość
gość dziś Hahaha jakby wiedział to by sam zarobił i kupil mieszkanie, a nie mamusia.

Gość gość
Oj bo popuscisz 40letnia ropuszko. Pilnuj swojego maminsynka, a nie po innych jedziesz. Elita sie odezwala , co na kafe siedzi hahahah A tak na marginesie 40 letnie karierowiczki to maja male dzieci dopiero, a nie dorosłego chlopa z wpadki na dyskotece.

Gość gość
o juz podsumowałas bidulko na podstawie swoich wioskowych koleżanek ,gdzie puszczacie się na dyskotekach pod remizą w aucie za puszkę piwa, pisałam że mieszkałam z mężem w kawalerce, ślepa byłaś? Bo chyba czytasz i traktujesz wybiórczo co ci się podoba, tworzysz swoją filozofię w swoim zacofanym mózgu.

Gość gość
idż pasożycie do kuchni swojej teściowej, może zostały jakieś odpadki do zjedzenia.

Gość gość
No to dobrze mierze, bo tylko wiesniara bez ambicji zaciaza w takim wieku i robi cale najlepsze lata na mieszkanko dla maminsynka. Hehehehehe

Gość gość
jak młoda urodzi dziecko to sie puszcza ale se zbudowała teorię wieśniara z PGR haha matce faceta na karku nie siedziałam i jeszcze dzieci wychowałam prostaczko a pewnie ciebie to nawet żaden nie chce bzyknąć nawet za pieniądze, może jakiś rozwodnik kryminalista trafi ci się jak skończysz 35 lat ,wtedy będziesz miała małe dzieci w wieku 40 lat -powód do dumy wersja PGR z podkarpacia

Gość OlciaFifolcia
A ja mam takie pytanko: gdzie się teraz grzmocicie?

Gość gość
Ale tu wszyscy bogaci, nowe domu, samochody, wyjazdy poza Europę.nawet 18 letniemu tlukowi mieszkanie na start. To wszystko przy pensji, przypominam 2 tys zł jest najczęściej pobierana w PL. Powiem tak.wynajęcie mieszkania opłaca sie gdy wspólne zarobki przekraczają 5 tys.branie kredytu na mieszkanie może być, ale nie dłużej niż 20 lat.

Gość gość
gość dziś Ty p*****lnieta jakas jestes ?? Kazda normalna kobieta najpierw robi karierę, a potem ma dziecko. Ale Ty widac jezdzilas na szmacie cale zycie zeby z marnych groszy odlozyc na to mieszkanie dla nieudacznego dzieciaka. Brawo Ty to sie chwali

Gość gość
jak tam pasożyty wyprałyście dziś gacie w pralce teściowej ? pozwoliła wam ?

Gość gość
23:37 - nie posraj si z emocji wywłoko bo będziesz musiała pozyczać szmate od teściowej i ścierać srake

Gość gość
dobrze że tesciowa pozwala ci korzystać z garnków i talerzy bo inaczej musiałabys żreć z psiej miski ,podziękuj

Gość gość
Ale czego ty tak sapiesz, maz cie nie dopala?

Gość gość
Srake to ty masz pod czaszka, stara ropuszko. Widac maz cie nie tyka, skoro w nocy na kafe przesiadujesz. Hihi