Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką lubicie urodę? Kobiety i faceci

Polecane posty

Gość gość

Mnie się wydaje, że nie mam typu urody, który w sposób szczególny by mi się podobał. Niektóre kobiety szaleją za niebieskookimi blondynami, a mi podobają się przeróżni mężczyźni i zawsze miałam problem z określeniem swojego ideału pod tym względem. Myślę, że bardziej zwracam uwagę na osobowość. Pociągają mnie mężczyźni pewni siebie, męscy, o intrygującym spojrzeniu, którzy o siebie dbają i mają poczucie humoru. Nie interesuje mnie wielkość ich nosa, kolor włosów i oczu, a widzę, że wiele dziewczyn zwraca na to uwagę. Sama posiadam długie włosy w kolorze ciemnego, chłodnego brązu, czarne oczy, karnację dość jasną, ale szybko się opalam, duże usta, mam 173 cm wzrostu i szczupłą budowę ciała. Nie narzekam na powodzenie u płci przeciwnej, często spotykam się z komentarzami o oryginalnej i niespotykanej w Polsce urodzie. Więc piszcie o swoich typach, a przy okazji dowiemy się, ile w tych wszystkich kolorowych pisemkach jest stereotypów i jak bardzo liczy się dla was wygląd zewnętrzny. Pozdrawiam.

Gość gość
a srasz tez nietypowo jak na polskie warunki czy walisz jak każda polka spore kupstaszony ?

Gość gość
Kobiety nie robią kupki, chyba o tym zapomniałeś. Gdzie twoje maniery?

Gość gość
masz rację,ładne.zgrabne z tyłeczkiem jak połowka piłeczki do gry w piłkę nożną nie robia takich obrzydliwości,niestety to zdecydowana mniejszość

Gość gość
No jak nie gustujesz w murzynach i arabach to nie jestes polka

Gość gość
masz rację,ładne.zgrabne z tyłeczkiem jak połowka piłeczki do gry w piłkę nożną nie robia takich obrzydliwości,niestety to zdecydowana mniejszość x Piękny opis kobiecego tyłeczka, jesteś poetą? ;)

Gość gość
nie jestem poetą,jestem troglodytą :-)

Gość gość
Włoska , hiszpanska, meksykanska

Gość gość
17:42 Nie podszywaj się, skarbie ;*

Gość gość
No te ciemne zydowki i cyganki są często mocno owłosione na ciele

Gość gość
No te ciemne zydowki i cyganki są często mocno owłosione na ciele x A polscy faceci mają małego ;( Tak słyszałam, osobiście nie sprawdzałam.

Gość gość
uwaga! temat założył aktywny homoseksualista,czatuje na swa ofiarę aby dobrać się do zwieracza pod postacią atrakcyjnej brunetki

Gość gość
A polscy faceci mają małego ;( Tak słyszałam, osobiście nie sprawdzałam. X No się nie dziwię że nikt się nie skusił na twe wdzięki jak zobaczyli ten busz to każdy uciekał bo się bał że się w tym gąszczu zgubi heh

Gość gość
uwaga! temat założył aktywny homoseksualista,czatuje na swa ofiarę aby dobrać się do zwieracza pod postacią atrakcyjnej brunetki x Tak, tak i pewnie masz jeszcze wrażenie, że ktoś cię śledzi? Masz kłopoty z główką, nie mieszaj już alkoholu z tabletkami na potencję.

Gość gość
A polscy faceci mają małego ;( Tak słyszałam, osobiście nie sprawdzałam. X No się nie dziwię że nikt się nie skusił na twe wdzięki jak zobaczyli ten busz to każdy uciekał bo się bał że się w tym gąszczu zgubi heh x Przykro mi, ale nie wiem nic o żadnym buszu. Tam się wychowałeś?

Gość gość
i pomoże jak nie będę mieszał ?

Gość gość
Jasne, że pomoże. Na przyszłość czytaj ulotki.

Gość Mała cycata blondi
Te ciemne pokraczne chude klacze zawsze wzbudzaly moją litość. Przecież jest jasne ze zadna taka pokraka nie ma szans na faceta.Co gorsza one nawet nie zdają sobie z tego sprawy bo myslą że są "egzotyczne" ((ak moja osrana pupa za przeproszeniem). to takie przykre.:(

Gość gość
ok. to dziękuje za radę,jesteś bardzo miła osobą co rzadko się zdarza w tym podłym kraju,dlatego z całego ale to z całego serca życzę aby spełniły się wszystkie twoje marzenia,niestety muszę spadać bo coś mi się wydaję,że ktoś mnie śledzi....

Gość gość
Egzotyczna uroda jest mega sexy!

Gość Mała cycata blondi
Cycka taka chuda klacz nie ma, prezencji zero, nogi jak krzywe patyki, porusza się jak słoń w składzie porcelany, brzydka końska twarz odstrasza facetów. Tylko takim wspolczuć:(

Gość gość
Ja lubie szczuplutkie kobietki, bo nie trzęsie im sie sadło w sypialni i nie wstyd taka na wakacje zabrać. Umówimy sie autorko?

Gość gość
Przykro mi ale ja preferuję prawdziwych mężczyzn, a nie cipki z kobiecych forów:-)

Gość gość
To po co ich pytasz o zdanie? Boże , co za pustak :o

Gość gość
Zdanie,zdaniem,a umawianie to chyba co innego,prawda? Boże co za pustak

Gość gość
Proszę się pode mnie nie podszywać. Gdybym tak sądziła o tutejszych panach, to nie założyłabym tego tematu. To chyba logiczne? Co do jednego podszyw miał rację, nie umówię się z facetem, który pisze o sypialni i sprowadza kobietę do jednej roli ;)

Gość gość
Ja lubię chłopów postawnych(ale nie napakowanych),ani nie tłustych ani chuderloczków.Takich u których w ramionach można się schować(dosłownie)i czuć się jak mała dziewczynka. Inne cechy : musi mieć bródkę.Jednakże nie znoszę muslimów,murzynów i innych egzotycznych dewiacji.

Gość gość
a z jakim się umówisz,który do jakiej roli potrzebuję kobiety,myślisz,że tu przyjaciela znajdziesz,jak masz takie powodzenie w realu to co tu robisz w sobotni wieczór,ściemniaro

Gość gość
Lubię kobiece kobiety. Nie przepadam za modelkami i wieszakami. Drażnią mnie wulgarne panienki. Kręci mnie za to gdy kobieta jest inteligentna, ma oryginalną urodę, ma w sobie to coś, jest zadbana, w jej oczach widać duszę, jest zmysłowa i dobra. Może się wam wydać dziwne, że w tan sposób opisuję wygląd kobiety, ale lubię gdy patrze na kogoś i widzę jego charakter. Nie lubię tych wulgarnych wytapetowanych dziuniek z napompowanymi ustami i sztucznymi cyckami z pysiem przyklejonym do telefonu. Mam też dosyć tych wrednych, cwanych, zimnych i wyrachowanych małp, ktore dostają orgazmu na widok faceta z kasą i z podlych suk zamieniają się najslodsze na świecie kobiety.