Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak mdłości w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

czy zawsze jest tak, ze w ciąży kobieta ma mdłości? Zrobiłam kilka testów, wszystkie pozytywne. Na moje oko to może być poczatek 6 tygodnia i oprócz bólu piersi i podbrzusza nie mam żadnych innych objawów. Ani mdłości, ani żadnych dziwnych smaków, zapachów. Jakoś nie mogę uwierzyć przez to w tą ciąże;p

Gość gość
Jestem w drugiej ciąży (13 tydz) w obu ciążach zero mdłości, zero wymiotow i dziwnych zachcianek. W tej jestem jedynie bardziej zmęczona i leniwa.

Gość gość
Ja mam dwójkę dzieci i w obydwu ciążach w ogóle mdłości nie miałam i nie wymiotowałam.

Gość gość
U mnie mdlosci pojawily sie w 8 tc. Wczesniej nic mi nie bylo. I tak powoli z tygodnia na tydzien jakies ciazowe dolegliwosci dochodzily. Aktualnie 29tc zdazylam byc juz w szpitalu ehh ale kazda ciaza jest inna :-)

Gość gość
poczekaj jeszcze pare dni. tak samo mowilam i cieszylam sie z dobrego samopoczucia. kiedy przyszedl 7 tydzien dopiero dotarlo do mnie, ze ciaza moze zaskakiwac z dnia na dzien. mdlosci nie dawaly mi zyc;/

Gość gość
Jestem w 13stym tyg i do 11go nie mialam zadnych objawow! ! A teraz sie zaczely lekkie mdlosci na szczescie raczej w momencie kiedy zaczynam byc glodna

Gość gość852369
Ja też byłam szczęściarą bo przez całą ciążę ani razu nie wymiotowałam ani nie miałam mdłości. Ja w ogóle miałam bardzo "lajtową" ciążę. Nogi nie puchły, plecy ani piersi nie bolały.

Gość małagonia_
6. tydzień to zwykle jeszcze za wcześnie na mdłości. Zazwyczaj pojawiają się ok. 7-8 tygodnia. Przynajmniej u mnie tak było. Z tego, co wiem, to przy mdłościach ciążowych polecany jest Imbifem http://www.imbifem.pl/ . To są krople z naturalnym wyciągiem z kłącza imbiru.