Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jejku po rozstaniu czuję się taka brzydka i beznadziejna

Polecane posty

Gość gość

Moje poczucie wartości spadło do zera bo yo w dodatku on zerwał... wcześniej też miałam trochę kompleksy ale teraz to już zupełnie w siebie nie wierzę po tym jak mnie rzucił... miał ktoś podobnie?

Gość gość
Ja miałam właśnie po rozstaniu odwrotnie.Zaczęłam biegać,dbać o siebie,nikt mi nie mówił co mam robić.I znajdował się adorator.

Gość gość
A ja właśnie się zanidndbalam nic mi się nie chcę taka trochę depresja zmuszał się tylko do tego co muszę ...

Gość gość
21.48-tak będzie przez jakiś czas.Ale potem spojrzysz na wszystko z innej perspektywy .

Gość gość
Chcę być silną ale to nie takie proste..każda czynność np pójście do pracy jest dla mnie 2 razy cięższe..

Gość gość
21.50-mi nie musisz pisać tego.Ja już tyle razy to przerabiałam.Musisz walczyć, dać sobie czas i zamknąć do końca wszystkie sprawy.

Gość gość
No oby niby ten związek przyszłości nie miał bo on był dla mnie strasznym chamem i w ogóle ale mimo wszystko czuję się źle poczucie wartości spadło do zera....mam nadzieję że się wmkoncu zmotywuje bo narazie jest odwrotnie ciężko mi się nawet zmusić żeby rano wstać z lozka

Gość gość
A jeszcze dzisiaj się dowiedziałam ze zaręczyny z tą nową

Gość gość
baby są jednak głupie, chyba ze byłyście w związkach z Maślakiem. Same brzydale na ulicach a one się użalają ehhh