Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marioopole

Ogolić przed pierwszym sexem czy nie ? Fotka w linku

Polecane posty

Gość Marioopole

Hej mam pytanie prawdopodobnie jutro będę bzykały pierwszy raz z nowa dziewczyna czy radzicie mi ogolić czy tez nie ? Chodzi mi o to czy jak ogóle to Ona odgurnie nie wyjdzie z założenia ze zależy mi tylko na bzykaniu fota poniżej https://zapodaj.net/69fa8ebee28f9.jpg.html

Gość gość
To zależy, ja na przykład akceptuję taki zarost u mojego, chociaż jest on zdecydowanie ciemniejszy to nie musi dla mnie się golić na zero. Najbardziej lubię jak je króciutko przytnie i wtedy włoski w niczym nie przeszkadzają i ładnie wyglądają :)

Gość Marioopole
Dzieki za odpowiedz chyba je tylko estetyczniej przygodę bo może dzisiaj wieczorem :) wkoncu się przelamie

Gość gość
lol ale knaga, ile masz wzrostu?

Gość gość
No możesz przyciąć tak jak pisałam, będzie to ładnie wyglądać :) A tak z ciekawości, ile masz cm?

Gość Marioopole
zalezy jak sie podnieci zazwyczaj ponad 18 ale czasami rowne w obwodzie wydaje mi sie fajny. dac jeszcze jakas fotke?

Gość gość
Możesz dać, chętnie zobaczę :) mój ma cm mniej, a i tak mnie często boli jak się kochamy, więc nie zdziw się jak dziewczyna będzie na poczatku hmm... lekko przestraszona :P bądź dla niej delikatny, bo aż się boję za nią :D

Gość gość
Ależ potwór ;) Ogromny

Gość gość
oblesny jestes fuuu

Gość gość
Witaj, moim zdaniem na pierwszy raz ogol całkiem bo jeżeli jej bardziej podoba się ogolony to będzie ok, A jeżeli zarosniety to nic się nie stanie, gdy będziesz miał ogolonego.gorzej , gdy się okaże , że woli ogolonego a tu zobaczy włosy i ją to może obrzydzić. Mówię tutaj jako kobieta.(sorki za użycie jednego słowa pare razy)

Gość gość
No widzę, że wrzuciłeś w końcu po dłuższej przerwie ;) tak jak pisałam wcześniej, mi się podoba szczególnie druga fotka, bo trzecia mi się nie wyświetla niestety...

Gość gość
A i co do zarostu na twarzy,bo trochę widac, podoba mi się taki

Gość Marioopole
Dziękuje :)

Gość gość
Proszę :)