Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
MałyCwelu :) Zamknij mordę i pędź szykować książki na jutro :D

gość dziś TY NIC NIE ROZUMIESZ. Przecież my lubimy ludzi. Nienawidzimy tylko jakiejś części a konkretnie puszczalskich obojga płci. Według twojej teorii powinniśmy akceptować takie osoby. Mało tego powinniśmy się do nich uśmiechać i z nimi przyjaźnić i tolerować. To niedorzeczne i absurdalne. Może mamy jeszcze gejów i lesbijki tolerować i akceptować?

Gość gość
Michał121212 - Nie przeklinaj głąbie :D Dzieci nie powinny tak się zachowywać :)

Michał121212 dziś A ja jeśli chodzi o życie prywatne to jeśli w moim otoczeniu pojawi się puszczalska to unikam takiej osoby uprzednio informując ją co o niej myślę. Taka postawa rodzi wiele konfliktów pomiędzy mną a innymi ale przynajmniej nie muszę udawać że ktoś mi odpowiada i robić dobrą minę do złej gry. Oczywiście w życiu zawodowym ta zasada nie obowiązuje, bo co mnie obchodzi kto jaki jest w pracy . Wtedy liczy się jego skuteczność zawodowa a nie poglądy czy postępowanie w życiu prywatnym.

Gość gość
Stary najlepiej idź się powieś czy ki ch*j bo w prawdziwym życiu sobie za c***a nie poradzisz xxx Nie jestem żadnym Michałem leszczu. Fakt, zapewne przy takim ekstrawertycznym kmiocie jak ty, który rwie laski na pęczki od okresu tego twojego gimbazjum, wypadłbym żałośnie. Ale nie chcę zniżać się do takiego poziomu. Mam w sobie pokłady człowieczeństwa i spokoju wewnętrznego, dlatego nie uganiam się za kobietami. Również nie sądzę, aby zamoczenie czy posiadanie kobiety i obchodzenie się z nią, miałoby czynić ze mnie prawdziwego mężczyznę, Ale tobie za dużo spermy do łba uderza, więc nie umiesz powstrzymać chuci na życzenie, ale to właśnie tyczy się jednostek jeszcze o niskim poziomie mentalnym, więc jeszcze długa droga przed tobą, aby wznieść się na wyższe poziomy rozwoju wewnętrznego.

Gość gość
gość dziś - Jesteś albo strasznie brzydki lub głupi :D Jak można trzymać cnotę tak długo... Przecież to jest nie osiągalne i nie p*****l mi tu że nie masz ochoty na seks bo każdy ją ma choć by nie wiem jaki poziom osiągnął. x Chcesz zostać mężczyzną? To musisz zaliczyć kilka panienek tak od dziecka mi mówili i ja tak samo swojego syna będę uczył :D x Jesteście po prostu trzema muszkieterami bez jaj i tyle w temacie :D

Gość gość
Czyli złapałeś bakcyla systemu i stałeś się ofiarą. Mi na seksie średnio zależy, bardziej miałem większy popęd kilka lat temu. Ale robienie tego z pierwszą lepszą uznałem za głupotę. Prostytutki są brudne, obspermione po innych. Nie mam nic do kobiet puszczalskich, niech to sobie robią. Ja po prostu nie chciałbym z taką być. Ogólnie to nie szukam zbytnio kobiet, bo lubię swój samotniczy tryb życia. Uważam, że kobiety w większości są nudne i bardzo kłamliwe, chociaż nic do nich nie mam. Jestem nawet za ich wolnością. Co nie znaczy, że będę tolerował coś, co mi osobiście nie pasuje. A seks może i jest przyjemny, ale bardzo niebezpieczny, zawsze jest ryzyko wpadki, mimo zabezpieczenia. A ty stałeś się ofiara wychowania przez system, bo uwierzyłeś, że męzczyzna prawdziwy to taki, który przer***ał kilka lasek i miał kobietę.

Gość gość
gość dziś - Nie no co ty będę siedział tak jak ty i bił konia do śmierci hehe Masz predyspozycje do zostania gejem :D Jeszcze trochę pożyjesz w celibacie i skończysz zapinając jakiegoś pedzia w tył :D

Gość gość
Mylisz się. Homoseksualizm mnie obrzydza.

obaj jesteście j*******i: on bo jest puszczalskim cwelem, ty bo celibat ci się podoba. Celibat powinien być przykrą koniecznością a nie stanem pożądanym. Ja będę żył w celibacie do czasu aż nie ożenię się z dziewicą.

Gość gość
MałyKsiąże dziś Celibat jest właśnie dobry, inaczej jesteś zwykłym *****czem

Gość gość89
MałyKsiąże i Michał Macie obsesje z tym dziewictwem i nie dziewictwem.A g****o was interesuje co kobieta robiła co nie.Ból d**y macie bo tak naprawdę nikt was nie chce i wyobraźnia jedynie na was dobrze działa.I zamknijcie te posty bo na policje to zgłosze o spam :) Haha bez pozdrowień.Ps.Moja znajoma do dziś jest dziewicą a zwykła z niej curwa a nic nie robi ma sposób na facetów i za każdym razem ich wykorzystuje także ja wole jak wy to nazywacie nie dziewice niż dziewice które kuszą i zaczepiają a potem kosz dają takim dziewicom huj w ich c****o.

Gość gość
Mały ksiąze i michał to jeden i ten sam czort.

Gość gość89
Do leczenia Michał!Taka prawda że laska która się puściła wie co chce a dziewice udają świętoszki a masują sobie pod kołderką :D Ja lubuje w niedziewicach haha :D Bez pozdrowień i lecz się człowieku :)

Gość gość
zgadzam się z gość89 i podkresle tez jestem mezczyzna

Gość gość89
Michał ty jesteś bo dziewice to podstępne sukwy i curewki :) Uważają sie za lepsze bo co?Bo d**y nie dały?Haha proszę Cię ja nie chce nówki *na żone* ani też bardzo żużytej.Ale przeszłość to przeszłość a tępienie kobiet jest dziecinadą.Już wychodzę z tej dyskusji powiedziałem jak powinno być żegnam i chłopie naprawdę idź do leczenia bo masz nie poukładane w tej zrytej głowie

Gość gość89
A co ma myślenie do tego?Jak miała 10 partnerów a ma 21 lat spoko wyszalała się czas na związek dam jej czas.Ale jak miała 15,20,30 itd to też przesada :) Nie chcę jakieś grzecznej dziewczyny albo takiej co pokazuje i zaczepia a nie da takie to zwykle kurewki :) I tak dziewice to szlaufy i jebać je ! I Michał dostajesz ignora cześć psycholu znajdź te dziewice roździewicz ją i wyzywaj powodzenia :D

Gość gość89
Haha to ty p********z głupoty ludzie wejdźcie na jego profil to jest psychopata nie słuchajcie go kobiety zwłaszcza nie musicie trzymać dziewictwa o człowieku nie tylko świadczą czyny ale to jakim się jest do innych a dziewczyny szalejcie z umiarem bo potem będziecie miały nie za fajnie pozdrawiam i już nie wracam do tego tematu i tyle na dziś cześć

Gość gość
Podpisuję się pod gość89 :)

Gość gość
19:22 "po owocach ich poznacie" gosc89 to idiota...

Gość gość
Jak juz się związesz z dziewica to się staraj bo jak jej będzie źle w łóżku to zechce z innym spróbować i spróbuje.

Gość gość
Awatar Autora to "rysunkowy poradnik prawika"

Gość gość
Michale, ja sobie nie wyobrażam, żeby ty mógł się związać z kimkolwiek :)

Gość gość
gość 2016.12.19 Awatar Autora to "rysunkowy poradnik prawika" x a po co mu taki poradnik?