Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Widzisz mmartha, ciebie nikt nigdy nie pokochalby jak ja kocham paulinke :). Gdyby przez narkotyki wredny malpiszon miala problemy ze swoim serduszkiem, oddalbym jej swoje serduszko.

Wiedziec a czuc to dwie rozne rzeczy :). ty niestety mozesz obdarzyc miloscia mezczyzne ktory nie istnieje, pana boga. A ciebie moze obdarzyc miloscia osoba ktora tez nie zyje i nie istnieje a jest nim pan jezus. Milego zycia w swiecie klamstw i bajeczek na dobranoc 🖐️:)

eh te puszczalskie. Ich zdolność do zakłamywania rzeczywistości jest po prostu imponująca! Prawda jest taka, iż żaden szanujący się Mężczyzna nie weźmie sobie takiej za żonę. One to wiedzą lecz za wszelką cenę próbują zmienić prawa rządzące tym światem i relacjami kobieta-Mężczyzna.

Gość gość
14:34 To zdolność zakłamywania rzeczywistości mężczyzn jest imponująca, nie możecie po prostu przyznać, że każdemu chodzi tylko i wyłącznie o seks? Inaczej nie chcielibyście przelecieć dziewicy, a dziewice co najwyżej mogą wam pokazać środkowy palec, chore zwierzęta!

Gość gość
Michał121212 - Dla takich smieci jak ty to tylko koza do ******** została :D

Gość gość
Natomiast facet, który chce dziewicę z powodu legalnego seksu nie ma za grosz kręgosłupa moralnego, bo oczekuje, że taka rozłoży nogi już zaraz w noc poślubną. Jakbyście mieli szacunek do dziewic, to dalibyście im spokój dewianci oczekujący seksu!

Gość gość
Michał121212 - ssij pałę małolacie jebany :D Chuja wiesz o zyciu więc proszę zamknij tą pizdę i wyjdź z tego forum na zawsze.

Gość gość
Dzisiaj małżeństwa faktycznie nie mają sensu. Ludzie uprawiają sporo seksu, kobiety zazwyczaj, nie szanują ciała, co drugie małżeństwo w Polsce się rozpada. Jak tu żyć z kimś, kto miał już przebieg i potem o tym rozmyślać. Lepiej zostać kawalerem do końca życia i walić konia. Ja sam jestem prawiczkie, i to 25 letnim i wolę nim pozostać do śmierci, niż związać się z kobieta, która miała chociażby jednego partnera seksualnego.

Gość gość
Za to Nie dziewice nie wyobrażają sobie wiązać się z Tobą.I wszyscy zadowoleni^^

Gość gość
gość dziś A jak żyć z kimś, kto jawnie się przyznaje, że chce zaraz po ślubie przelecieć, jak byle *****cz? Zwyrodnialcy wymagający seksu od dziewic walcie się nawzajem, a nam dajcie spokój!

Gość gość
Michał121212 - hahaha :D Nie dobijaj mnie razem z tym swoim cipowatym kumplem księciem :P Jak takie j****e lamusy jak wy mogą w ogóle marzyć o jakiejś kobiecie skoro nie będziecie wiedzieć co z nią zrobić :D Wydupiać stąd dzieciaki z mlekiem po nosem na podwórko w piaskownicy się bawić :P

Gość gość
Dzieciakiem to był twój stary jak cie zrobił i wtedy po jakimś czasie powstała takie coś jak ty ;)

Gość gość
Michale...życzę Ci,aby w Twoją noc poślubną okazało się,że Twoja wybranka ma penisa.

Gość gość
Tech śmieć michal to stary kawaler cnotliwy jeszcze i tą cnotę zachowa do śmierci.

Gość gość
gość dziś - Te teksty z piaskownicy na mnie średni działają :D Może w gronie twoich kumpli z gimbazjum to coś ale jak dla mnie tylko się ośmieszyłeś :D

Gość gość
Te teksty z piaskownicy na mnie średni działają smiech.gif Może w gronie twoich kumpli z gimbazjum to coś ale jak dla mnie tylko się ośmieszyłeś smiech.gif xxx Ja pewnie to gimbazjum skończyłem wcześniej niż ty, kiedy to właśnie ty jeszcze miałeś coś wspólnego ze smoczkiem lub piaskownicą ;)

Gość gość
A ja nie wyobrażam sobie, żebyś mógł się związac z kimkolwiek... Bo tu nie chodzi o twoje poglądy (jestem kobietą i mam podobne), ale o podejście do ludzi w ogóle, pogardę, jakąś dziwną złość. Mój chłopak też jest prawiczkiem, kilka osób z naszego otoczenia też nie uprawia seksu, ale nigdy, przenigdy nie słyszałam takich słów kierowanych w kierunku kobiet (czy mężczyzn). Nikt z nas też nie zakłada sobie konta z kobiecym kroczem (czy odpowienio-męskimi genitaliami) w avatarze. Co ty chłopie wyprawiasz? Naprawdę, jest sporo kobiet i mężczyzn o poglądach takich jak ty. Nie trudno ich znaleźć. Ale do tego trzeba umieć lubić ludzi, a nie sączyć nienawiśc - jak ty to tutaj robisz.

Gość gość
gość dziś - Michałku nie pyskuj bo się spocisz :D Żal mi twoich rodziców że musieli spłodzić takiego głąba jak ty :P Stary najlepiej idź się powieś czy ki chuj bo w prawdziwym życiu sobie za c***a nie poradzisz :D