Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola684

Mamy na Październik 2016 cz.2

Polecane posty

Gość Karola8912
malwa Michałek miał szmer stąd kardiolog. wychodzac ze szpitala mielismy juz umowiona wizyte na nfz, a ortopeda to bioderka, chodzimy prywatnie. dzieci lepiej dzieki.zakrapiaj mu sola fizjologiczna do nosa

Gość Day and night
Malwa dziękuję juz dobrze na szczęście ;-) A powiedz mi robisz mu inhalacje? Jeśli nie to polecam chociażby sama solą fizjologiczną odetka troszkę nosek później zapsikac i może katarkiem wyjdzie. Mój niby kataru nie miał ale tak chrypil i zapsikalam mu w końcu odciagnelam i nic a tu za chwile jak nie wyleci taki zielony bleh. Także polecam inhalacje i gęsi smalec ;-)

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Ta grupę to chyba lepiej na fb przenieść bo tu masakra co strona to kłopot z wyświetlaniem;(

Gość gość
Up

Gość sepik
Dziewczyny tez myslalam kiedyś o fb takiej grupie zamkniętej. Poruszalysmy ten temat na początku, ale ja nie bylam za bardzo za. Teraz juz tyle piszemy ze sobą. Miło byloby się zobaczyć i nasze maluszki :) ale z tego co pamietam nie każda ma facebooka :) Właśnie Smiejemy sie z mezem bo maly tak ssa gryzaczek :D zlapal chyba o co z nim chodzi :D bo tak to wszystko ale gryzaczek średnio

Gość gość
Day dzieki za podpowiedź z inhalacjami jeszcze nie testowałam. Ja mu zakrapiam nasivin na zmianę z solą fizjologiczną zależy co akurat mam pod ręką i nosze go na brzuszku i wtedy to wszystko spływa. W poniedziałek i tak musimy iść na kontrolę bo kaszel nic mu nie przechodzi i robi się coraz gorszy. U nas zęby idą, bo popołudniu był taki płacz,że nie mogliśmy go uspokoić chyba z 30 min. W końcu dałam mu syrop przeciwbólowy (z duszą na ramieniu bo jakoś boję się podawać leki) i musiało mu pomóc bo po 10 min patrzę,a on zasnął w pionie na rękach taty. Gryzaki nie pomagają i żel na dziąsła który kupiliśmy również się nie sprawdza. Kiedyś pielęgniarka zasugerowała nam, że synek może mieć niski próg bólu i to by się potwierdziło. Malwa

Gość gość
Sepik my się z mężem śmiejemy, że nie istniejemy ponieważ nie posiadamy kont na żadnym portalu społecznościowym. Jakoś nie potrzebne nam to do szczęścia. K25i uraziłam Cię tym wpisem czy jesteś tak pochłonięta opieką nad Marceliną, że się nie odzywasz? Malwa

Gość sepik
Malwa ja w porównaniu do innych tez krotko posiadam konto na fb. A moj maz podobnie do Was jest wielkim przeciwnikiem i za skarby świata nie zalozy profilu.

Gość k25i
Czytam caly czas. Generalnie to w sumie mozemy juz isc na fb:) Dzus tak dlugo pospalismy ze czuje sie az polamana od dlugiego lezenia.

Gość sepik
A jest ktoś chętny żeby założyć taka grupe? Bo szczerze to nie bardzo wiem jak później dodaje sie do niej osoby? Ktos chce sie tym zajac? :)

Gość gość
Karola i wszystko ok u tego kardiologa? Malwa

Gość Muszkatka
Ale jak jedna nie ma fb to już głupio;(

Gość k25i
To kazda ktora chce dolaczyc wysyla prosbe o dolaczenie. I ta co zalizyla akceptuje.

Gość k25i
Muszkatka to zaloz jakies fikcyjne konto.

Gość Muszkatka
Ja mam konto ale malwa nie ma chyba

Gość Day and night
Ja też nie jestem przeciwniczka wszystko z umiarem ;-) jestem chętna do założenia i dołączenia :-P Dziewczyny zdrowia dla maluszków,niech szybko przechodzi i juz nie wraca ;-)

Gość Muszkatka
Spróbujcie wyszukać grupę "październikowe mamy 2016 :-)" jestem w niej ja Angelika Gucwa i na razie mój mąż bo inaczej nie dało się założyć grupy hehe ;)

Gość Day and night
Muszkatka szukam ale znalazłam tylko 2 ale już mają dużo członków,możesz skopiować linka?

Gość Day and night
Poszło Day and night Melduje się

Gość sepik
Ja również dolaczylam :)

Gość sepik
A tutaj juz nic nie będziemy pisać? Szkoda mi troche :D przyzwyczailam się do kafeterii :D

Gość k25i
Moglybysmy swoją gruoe zrobic mniejsza niez wszystkie mamy z pazdziernika bo my tu sie juz znamy

Gość Day and night
Ja również myślę że może ta grupa będzie tylko dla nas?nie wiem jak uważacie tez z Wami się zźyłam i jakoś fajnie się gada. Sepik tutaj tez będę zaglądać z przyzwyczajenia :-D

Gość k25i
Zróbmy tylko dla nas pod jakąś smieszną nazwą:)

Gość Muszkatka
Ja ta grupę na razie dałam że każdy może ja wyszukać ale nie każdy widzi posty i jak dołączymy wszystkie to ja całkiem zamkniemy;-)

Gość Muszkatka
Nazwę też oczywiście można zmienić na jaką tylko wam się zamarzy;-)