Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stawiam teze, ze wspolczesne kobiety nie chca wcale milosci..

Polecane posty

Gość gość

dla nich wazniejsze jest czy facet ma mieszkanie i ile zarabia

Gość gość
Kobiety przeważnie chcą tego co akurat widzą więc odpal sobie tv, internet, radio, wyjrzyj przez okno na bilbordy i generalnie skojarz wszelkie możliwe bloki reklamowe od witamin na przeziębienie po najnowszy model lexusa. Widzisz na jakiejś reklamie miłość?

Gość gość
Ja mam prostszą odpowiedź: kobiety nie chcą takiego nudnego kretyna jak autor.

Gość gość
Kobiety mowia A a robia B

Gość gość
chcą miłości tylko trochę później, najpierw chcą te wszystkie rzeczy materialne i domu w którym mogłyby się one pomieścić, a jak już zmarnują majątek na te wszystkie niepotrzebne graty i zaczynają się dusić w ich otoczeniu to wtedy dojrzewają do robienia porządków w swoim życiu i zaczynają myśleć o miłości, której w tym wszystkim wcześniej zabrakło, czyli gdzieś w okolicach emerytury ;)

Gość gość
A co to jest takiego ta miłość? Tylko naiwniak da się zmanipulować chemicznym halucynacjom w mózgu, w życiu są ważniejsze rzeczy! Poza tym, jedyna miłość, jaka istnieje, to miłość do rodzica.

Gość Michał121212
Ja chcialbym, zeby ta moja 16 latka, ktorej jestem zakochany, odwzajemnila moje uczucie...

Gość gość
Michał, jesteś obleśny.

Gość gość
Właśnie sprawa jest skomplikowana, bo jak uda Ci się dotrzeć do kobiety to odkryjesz, że tak naprawdę chcą, pragną tego, ale na podstawie porażek i rozczarowań w tej kwestii stają się cyniczne, niezależne, feministycznie nastawione, ale to tylko mechanizm obronny, fasada. Tak jak mówię, żeby to odkryć musisz zyskać zaufanie kobiety.

Gość gość
A wy nie śpicie po nocach, bo nie macie szans na pensje wyższą, niż minimum krajowe.. tylko chodzące porażki życiowe zakładają takie tematy.

Gość gość
12:30 bardzo ciekawa refleksja sam stalem sie cyniczny bo odrzucaly mnie dziewczyny i teraz kieruje sie tym, ze kobieta ma byc ladna ale w gruncie rzeczy pragne milosci