Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiecie że mam 30 lat i od dziecka mam taką samą fryzure i styl ubioru ?

Polecane posty

Gość gość

w ogole sie nie zmieniłam i ostatnio ktoś mi to powiedział wprost...tzn z taką poprawnością polityczną dano mi do zrozumienia że o siebie nie dbam, ze jestem niemodna, brzydka, zapuszczona, ze powinnam cos ze sobą zrobic... :O ze wygladam jak nauczycielka ze szkoły, jak bibliotekarka, styl takiej starej panny której juz wszystko jedno jak wygląda :O

Gość gość
no to zrób coś ze sobą; co za problem?

Gość gość
Dokładnie zmien to a sama sie lepiej poczujesz

Gość gość
Dokladnie, a jak nie wiesz co zrobić to wydaj te kilka stów i wybierz się do stylisty fryzur, obejrzyj wcześniej galerie ich metamorfoz, są ludzie tez którzy pomagają przy ubraniach, chodzą z tobą na zakupy za oplatą. Moja kumpela wlasnie z takich uslug skorzystała, byla troche starsza od ciebie, całe życie problemy dluga historia, postanowila wreszcie zaczać życ, zmieniła się nie do poznania, po prostu super wygląda :)

Gość gość
Dokładnie,dobry fryzjer i juz pare lat masz mniej,modne ciuchy z fantazja i nastepne pare latek ubywa,fajny makijaz i nastepne. Ale chyba jednak troche musisz byc jakas dziwaczką,ze sama tego nie widzisz. Jakas gąska z ciebie.

Gość gość
To jak moja znajoma, znamy sie od lat, a ona cale zycie ta sama fryzura, ta sama grzywka, ten sam styl ubioru, jeansy golfy sweterki, wygląda za przeproszeniem jak stara baba z urzędu w pipidówie :O