Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 AlaskaKropka

Dwa kotki

Polecane posty

Go艣膰 AlaskaKropka

witam, mam kota 3 lata, jest to kocur nie kastrowany, czasami zdarzy mu si臋 nasika膰 na moje buty lub inne rzeczy ,kiedy czuje psa mojego m臋偶a i tu najwa偶niejsza sprawa,jutro mam odebra膰 porzucon膮 kotk臋 ma oko艂o 2 miesi膮ce znalezione w starej fabryce i martwi mnie to czy jak m贸j kocurek wyczuje jej zapach to czy b臋dzie znaczy艂 teren ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 AlaskaKropka
w艂asnie wiem ale szkoda mi tych jajeczek ;] my艣la艂am 偶e w艂asnie kocur szybciej zaakceptuje kotk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W艂a艣nie dlatego s膮 porzucane koty, bo jest ich za du偶o, dos艂ownie plaga. Kto kocha koty, powinien natychmiast wykastrowa膰 swojego sier艣ciucha. W pobli偶u mojego domu 艂azi 5 niechcianych kot贸w, kocur, kotka i 3 ma艂e. Wszystkiemu winni tacy ludzie, kt贸rzy pozwalaj膮 rozmna偶a膰 si臋 kotom na pot臋g臋 :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AlaskaKropka
kotk臋 odrazu jak b臋d臋 mog艂a to zrobi臋 sterylizacj臋, nie chc臋 mie膰 gromadki kot贸w, chodzi mi o to czy kocur b臋dzie znaczy艂 teren jak poczuje j膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy ty jestes normalna? jak mozna trzyma膰 zwierze typu kot w domu durna krowo,czy tw贸j kot chodzi w majtkach? raczej w膮tpi臋,a jak nie chodzi to swoim brudnym dupskiem siada wsz臋dzie gdzie chce,ty si臋 pozniej przytulasz do poduszki,le偶ysz na kanapie itp a tam wsz臋dzie odbite dupsko 艣mierdz膮ce twojego kota,nie brzydzi ci臋 to,r贸wnie dobrze mo偶esz wylizac mu dup臋 bo i tak robisz to po艣rednio.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AlaskaKropka
g贸w..o Ci臋 to interesuje gdzie m贸j kot siada i co robi,w艂a艣nie takich jak Ty powinni odrazu kastrowa膰 偶eby p贸藕niej nie by艂o takich g艂upich wypowiedzi, je偶eli nie masz nic m膮drego do napisania to si臋 nie udzielaj, a krowa Ci臋 chyba urodzi艂a chocia偶 nie bo krowa jest m膮drzejsza !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
m贸zg ci wyparowa艂 szmato od lizania kociej d**y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AlaskaKropka
szmat膮 to jeste艣 ty ( pisz臋 przez ma艂e,,ty,, bo nie mam do ciebie szacunku ) mog臋 liza膰 mu dup臋 a ciebie to powinno nie interesowa膰 bo nie tw贸j kot i nie tw贸j j臋zyk ahahaha szkoda 偶e nie mo偶a kastrowa膰 ludzi hmm...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶na kastrowa膰,Ty jeste艣 tego 偶ywym przyk艂adem,wykastrowali ci臋 bo nie rokowa艂a艣 nadziei na normalny rozp艂贸d i ja w przeciwie艅stwie do ciebie pisz臋 ty z du偶ej litery bo mam szacunek do tych co podejmuj膮 si臋 ekstremalnych wyzwa艅,a bez w膮tpienia takim jest lizanie zwierz臋ciu o***tu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AlaskaKropka
Uuu nie denerwuj si臋 tak bo z艂o艣膰 pi臋kno艣ci szkodzi ahaha ale raczej tobie ju偶 nic nie zaszkodzi ahahhaha :D I najwa偶niejsze inteligencj膮 raczej nie grzeszysz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a to dlaczego ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AlaskaKropka
jak piszesz przez du偶膮 liter臋 skoro ,,ciebie,, napisa艂e艣(a艣) ma艂膮 , hmm naprawd臋 co艣 z tob膮 nie tak :D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o jestem autentycznie pod wra偶eniem twojej spostrzegawczo艣ci,brawo,brawo,szkoda,偶e masz takie hobby z tymi kotami bo moglibysmy by膰 par膮 roku w twojej wsi,a tak niestety kawa艂 porz膮dnego faceta o niebanalnej urodzie przechodzi ci ko艂o nosa,hehehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AlaskaKropka
ahahaha nie pochlebiaj sobie , akurat nie mieszkam na wsi ale pochodz臋 z niej i z ch臋ci膮 bym tam wr贸ci艂a tak偶e wiesz nie obra偶aj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
alaskakropka,wybacz,absolutnie nie mia艂em takiego zamiaru,wr臋cz odwrotnie,kocham wie艣 i te偶 ch臋tnie bym si臋 przeni贸s艂,jednak musia艂aby艣 dokona膰 wyboru,albo ja albo koty,ewentualnie opcja druga,koty w majtki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AlaskaKropka
a w pampersach mog膮 by膰? ahahahaha :D nie wiem jak mo偶na nie lubi膰 kot贸w.. to takie s艂odkie stworzenia s膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kochana, nie dyskutuj z niedorozwojem, bo go to nakr臋ca do pisania g艂upich post贸w. Moja rada taka, kocura wykastruj, bo jak si臋 pojawi drugi kot, jakikolwiek, b臋dzie znaczy艂 teren osikiwaniem i nie tylko. Chyba, 偶e zapach kocich sik贸w to dla ciebie jak perfumy od Versace? Mam 2 kocury kastraty, nie ucierpia艂o kocie ego, ani instynkt 艂owiecki, nie uty艂y. Nie rozumiem jak mo偶na trzyma膰 sikacza dywanowego, w膮cha膰 smrody i wci膮偶 po nim sprz膮ta膰. Poza tym kocur mo偶e ci uciec i narobi膰 jakiej艣 bidulce koci膮t, kt贸re sko艅cz膮 w wiaderku z wod膮 utopione albo na 艣mietniku. Jeste艣 pewna, ze tego chcesz? :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AlaskaKropka
Nie ucieknie bo jest zamkni臋ty w domu ca艂y czas , mieszkamy na *****iwej ulicy nie wybaczyla bym sobie gdyby mu si臋 co艣 sta艂o :) jutro zanim odbior臋 kotk臋 wykastryje kocurka:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AlaskaKropka
Mia艂o by膰 na *******iwej zaakropkowali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AlaskaKropka
R.u.c.h.l.i.w e.j

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na pewno b臋dziesz zadowolona.Nie b臋dzie o艣mierdza艂 mieszkania. Kocur kastrat nie ma potrzeby znaczy膰 terytorium. Znajomi maj膮 kocura Emilka i nie chcieli go kastrowa膰, 偶e to okaleczanie. Prawie 4 lata wytrzymali w mieszkaniu, ale zacz膮艂 la膰 na meble tapicerowane, dywany, firanki, smr贸d do zerzygania i w ko艅cu za艂atwili z weterynarzem co trzeba. Musieli wywali膰 dywan, kanap臋 i 2 fotele, bo przegrali walk臋 ze smrodem, nie da艂o si臋 tego zlikwidowa膰. Ka偶dy im m贸wi艂, 偶e 艣mierdzi, a mog艂o by膰 inaczej, bez takich strat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AlaskaKropka
jest z nami ma艂a kotka od dw贸ch dni i kocur ani razu si臋 nie sika艂 :) tylko do swojej kuwety,narazie bije ja 艂ap膮 ale bez pazurk贸w :) ma艂a ma 1,5 miesi膮ca ,biedaczka znaleziona wi臋c jej nie mogli艣my porzuci膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Eliza i Lusia
To nasza pierwsza zima z moj膮 kotk膮, Lusi膮 i w zwi膮zku z tym 偶e ona nie wyobra偶a sobie 偶ycia bez sp臋dzania po艂owy dnia za domem, martwi臋 si臋 czy ona mi nie zamarznie jak troch臋 posypie 艣niegiem. Jak chroni膰 kotka przed mrozem, pom贸偶cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JanickaJ
Ja nie mam tego problemu odk膮d te艣ciowa zacz臋艂a szy膰 ubranka dla mojej niunii :) kotka dla niej jest takim samym oczkiem w g艂owie jak dla mnie wi臋c jest nowy sweterek co 艣wi臋ta. Tylko w skarpetach nie chce chodzi膰 bo ku艣tyka pokracznie ale sweterki bardzo lubi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marczeska
Moja te艣ciowa ma talent tylko do marudzenia :) ale ubranka dla zwierz膮t to dobry wynalazek jak si臋 tanio znajdzie. Widzia艂am takie dla ps贸w w Kakadu ostatnio.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MojaFantazja
W Kakadu w Jankach jest teraz sporo promocji wi臋c mo偶ecie tam poszuka膰 ubranek dla swoich pupili :):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hanina
Taaak kupi艂am tam ostatnio karm臋 dla ptak贸w ze spor膮 zni偶k膮 a te ubranka to chyba 30% taniej. Jak kto艣 na wi臋cej zwierzak贸w to promocja jak znalaz艂. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moje koty jak jest zimno albo deszcz pada to nawet na taras nie chc膮 wyj艣膰, taka arystokracja kanapowa si臋 zrobi艂a :-)

Udost臋pnij ten post