Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum03

Polecane posty

Gość gość
bohatir w swoim zywiole:D:D:D:D:D

Gość gość
barramek dziś równamy do najlepszych, X Moze najpierw wyrownaj do tych najlepszych nasze PKB :D:D:D:D:D

Gość gość
zaloguj sie dziadzia:D

Gość gość
Mirus nie piszcz z krzaka. Daj mi sie posmiac bo twoja kretynka znowu na krytyke powtarza "zaloguj sie Shatyn". Ona jest pewnie na codzien jak takie dziecko z porazeniem? Jak cos jej nie pasuje powtarza z zacieciem zapamietane frazy?:D:D

Gość gość
Przeciez tu pisza z orange co najmniej 2 osoby. Odurzona kompromituje sie swoim piertoleniem jak zawsze, ale glupiej nie wytlumaczysz, bo ona przeciez "widzi"! :)

Gość barramek
baran ze szmata szmatynem piszeszsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif miesiąc temu napisalem , że opuszczam na jakiś czas to towarzystwo wzajemnej adoracji za przykładem wawci ...opusciłem , pojawiłem się po długim czasie ...i znikam hehe

Gość gość
Na tej fotce to ty, Otulona? Wygladasz na typowa blondi, ladna, taka dziunia w sam raz do ******** i lezenia caly dzien. To by tlumaczylo niechec podzielenia sie stazem pracy. Tylko Mirek to juz chyba nie jurny dresik zyjacy z jumy. Zatem musisz byc niepierwszej mlodosci?

Gość gość
krzaka to ty masz stara p*****lo w spodniach:D:D:D,a raczej flaka nie krzaka:D:D:D:D

Gość gość
otulona wie bo obciagala ze smakiem i polykiem

Gość Szatyn Z Goscia
Mylisz sie Mirku, w gaciach mam taka armate, ze twoja alkobaba zostawilaby cie w 5 minut. Tyle by jej zajelo pakowanie mandzura i tlumaczenie ze wasza milosc sie wypalila :D Wiec nie podskakuj, bo zostaniesz sam ze swoim kieliszkiem. Ale bedziesz mial caly socjal dla siebie ;)

Gość gość
czy odmozdzona cumla pisiora?

Gość gość
Mirkowego PiSiora za podzialke niemieckiego socjalu. Taki patriotyzm ;)

Gość gość
ale patologia

Gość gość
lewacki matole jeden z drugim co tak ujadacie na te 500 + przeciez ktos kto dostaje ten hajs to go wydaje czyli pieniadz tak jakby wraca do panstwa tak ?? tłuki nie macie sie juz o co przyj***c to wymyslacie te swoje herezje

Gość Szatyn Z Goscia
Tarzam się namiętnie w mączce ziemniaczanej, wyobrażając sobie że jestem Wróbelkiem Elemelkiem :)

Watykan potępił wypowiedź we włoskim Radiu Maryja o tym, że niedawne trzęsienie ziemi było "karą boską" za przyjęcie przez parlament ustawy o związkach partnerskich osób tej samej płci. To wypowiedź "obraźliwa i skandaliczna" - ocenił arcybiskup Angelo Becciu. x Wizję Boga wynikającą ze słów, jakie padły na antenie Radia Maryja, nazwał, "pogańską, a nie chrześcijańską". x "Kto przywołuje karę Bożą przed mikrofonami Radia Maryja, obraża samo imię Matki Bożej, którą wierzący postrzegają jako miłosierną matkę, pochylającą się nad swymi płaczącymi dziećmi i ocierającą ich łzy, zwłaszcza w straszliwych momentach, jak trzęsienie ziemi" - dodał abp Becciu.

gość dziś lewacki matole jeden z drugim co tak ujadacie na te 500 + przeciez ktos kto dostaje ten hajs to go wydaje czyli pieniadz tak jakby wraca do panstwa tak ?? x x Tylko tak jakby. Bo naprawde zostaje w kieszeniach właścicieli sklepów a szczególnie hipermarketów.

Opozycja to demagodzy, media kłamią, Bruksela naciska, ale polski naród jest mądrzejszy niż pseudoelity, więc "dobra zmiana" trwa. Tak polską politykę objaśnia ambasador RP w Berlinie. x Prof. Przyłębski - mąż Julii Przyłębskiej, wybranej przez PiS sędzi Trybunału Konstytucyjnego - od kiedy złożył listy uwierzytelniające, uprawia PiS-owską propagandę, wdaje się w niemądre polemiki, obraża gospodarzy. x Ambasador Przyłębski zaprzecza temu, że w Polsce z demokracją są jakiekolwiek problemy. Bo demokracja - wyjaśnia - to władza większości, a PiS ma przecież w Sejmie większość. PiS podnosi Polskę z ruiny, w której pogrążyła ją Platforma Obywatelska. W Polsce wszystko: „instytucje państwowe, policja, wojsko, szkoły, uniwersytety, sądy znajdowały się w głębokim kryzysie, który ukrywały media”. x x Żałosny typek...:O

Przez prawie trzy godziny senatorowie debatowali o tym, kto ma być patronem roku 2017. Wybrali: Władysława Biegańskiego, gen. Józefa Hallera, Tadeusza Kościuszkę i Władysława Raczkiewicza. Rok 2017 będzie też rokiem "Koronacji Matki Bożej Częstochowskiej, Królowej Korony Polskiej w 300. rocznicę tego wydarzenia". Senatorowie PiS nie zgodzili się, by do tego grona dołączył poeta Bolesław Leśmian.

ONZ krytycznie ocenia przestrzeganie przez Polskę podstawowych praw i wolności człowieka. A to może wpłynąć na decyzję o udziale Polski w Radzie Bezpieczeństwa ONZ, o co zabiega prezydent Duda. Niestety, wątpliwości i rekomendacji jest bardzo dużo. Pochwał mniej, a wszystkie dotyczą poprzedniej władzy x Komitet Praw Człowieka wskazał 19 obszarów, w których Polska narusza prawa człowieka i 19 rekomendacji co do zmian, które powinna wprowadzić. Część z nich dotyczy naruszeń, które pojawiły się za obecnych rządów Prawa i Sprawiedliwości, a wśród nich: -decyzji Sejmu o zmniejszeniu budżetu biura Rzecznika Praw Obywatelskich, co zagraża zdolności do wykonywania jego obowiązków. Komitet zaleca jego podwyższenie; x -nowelizacji ustawy o Trybunale Konstytucyjnym z listopada i grudnia 2015 r. oraz lipca 2016 r., lekceważenia wyroków Trybunału, odmowy ich publikacji przez premier Szydło oraz odmowy powołania sędziów TK przez prezydenta. Komitet zaleca publikację i realizację wszystkich wyroków Trybunału oraz powstrzymanie się od działań ograniczających jego funkcjonowanie; x -ustawy antyterrorystycznej z 2016 r., która zawiera zbyt szeroką definicję terroryzmu. Komitet zaleca wprowadzenie regulacji, które nie pozwolą władzom na dowolne interpretowanie tego, czym jest „akt terrorystyczny” i ograniczą ich swobodę w naruszaniu praw zapisanych w Pakcie; x -cudzoziemców wyznających islam (głównie Czeczenów), którym polska straż graniczna na przejściu w Terespolu uniemożliwia złożenie wniosków o przyznanie statusu uchodźcy oraz dużej liczby osób starających się o ochronę międzynarodową przetrzymywanych w ośrodkach dla cudzoziemców. Komitet zaleca, by z osadzania w ośrodkach zamkniętych korzystano tylko, gdy jest to konieczne i niedyskryminowanie cudzoziemców ze względu na wyznanie; x -zwiększenia zależności publicznej telewizji i radia od władz. Komitet zaleca, by Polska zagwarantowała mediom publicznym wolność słowa; x -dużej liczby nielegalnych aborcji i procedur utrudniających dostęp do aborcji legalnych – przede wszystkim przepisów o klauzuli sumienia, sprawiających, że aborcja jest niedostępna w całych regionach kraju. Komitet wyraził też zaniepokojenie zgłaszanymi ostatnio projektami ustaw, mającymi jeszcze bardziej ograniczyć możliwość przerywania ciąży.

Gość gość
Oszołomstwo w natarciu!!! :D

Gość gość
shatyn 22;55 i co w związku z tym że chazan jest kuzynem błasikowej co konkretnie chciałes nam zakomunikować?

Gość gość
To w zwiazku z tym, zebys wypiertalal, i tak nie zrozumiesz kmieciu 🖐️

Gość gość
Niejaki Petru dręczy rzesze obywateli wysyłając im maile z prośbą o dotacje , co niestety grozi mu procesem o molestowanie . Niech Shatyn namówi go aby z tym skończył i założył jakiś poważny interes np. klinikę ginekologiczną dla chłopców

Gość gość
przemyślałem sobie pewne sprawy i tak postąpię Aby się zjednać z lewackim ludem Podjąłem wielkie zda się zadanie Choć je podjąłem z ogromnym trudem To się zgodziłem na obrzezanie I aby życie wciąż miało smaczek Na wyższą sobie zasiądę grzędę I raz dziewczynka a raz chłopaczek I się zapiszę do klubu Gender A tam wśród nowych filozofów Gdzieś w okolicy pierwszego maja Wyznam że jestem już prawie gotów By mi dla żartu wycięli jaja

Gość gość
po zmianie swojej filozofii mogę także śmiało wyrazić , co myślę i czuję ...Już mnie nie rażą alkoholizmy I narkotyki i dopalacze Ni telewizja pełna golizny I bite dziecko, gdy głośno płacze I już się wcale nigdy nie dziwię Że brat okradać może brata Przebaczać wszystkim w serca porywie Winienem teraz i w przyszłe lata I nawet zbrodniarz zwyrodniały Który pierogi robił z ludzi Dla tolerancji lewackiej chwały Odrazy we mnie żadnej nie budzi

Gość gość
No właśnie, Chazan jest kuzynem Błasikowej i co dalej z tym tematem bo ciekawy jestem rozwiń tego ważnego newsa ,co to ma wspólnego ze Smoleńskiem czy z nie wykonywaniem skrobanek ,a moze chciałeś tylko podjudzić i teraz bedziesz udawał głupa :D

Gość gość
Czesc nierobie pasozycie :)