Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum03

Polecane posty

Gość gość
Czesc rencisto wyludzaczu.:)

Gość gość
kto z kim jest po kądzieli to ziemkiewicz opisuje

Gość gość
Nie jestem na rencie. Lacznie mam przepracowane 11 lat do tej pory. A ile ma Odurzona? :D

Gość gość
Jak na 58-letniego dziada,to rzeczywiscie wynik godny pochwaly..:D

Gość gość
Nie jestem 58 letnim dziadem. Chlasz razem z Obspermiona? :D:D:D

Gość gość
A ja jestem ksiaze Persji sprosny,negojepany swiniaku krakowski.:D

Gość gość
Pewnie oboje z Obspermiona siedzicie na zasilkach. Stad wasza codzienna obecnosc od rana do wieczora. Wygadywane glupoty wskazuja na spozywanie alkoholu w duzych ilosciach :)

Gość gość
Nie jestes ksieciem Presji bo sepisz od niemieckiego podatnika i trzymasz przy sobie jepanego nieroba ktory miesiaca nie przepracowal w swoim zyciu :)

Gość gość
bohatir nowohucki we formie od rana:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Dzwonili do mnie znajomi z Niemiec z pytaniem o film o Smolensku zaczyna byc zainteresowanie tematem :D

Gość gość
Lo matko jest zainteresowanie gniotem w Niemczech :D:D

Gość gość
1

Gość gość
jego nie zwolnili bo kontrakt mu sie skonczyl

Gość gość
i co z tego??? jak kolezka zarobil dzieki dyrektorkowi i sprytnej umowie 150 tys zl? co to ma k***a do rzeczy twoj wpis w chujki zagrali i kaske z podatnika zerzneli

Gość barwy PL
_iftar_ dziś Od pewnego czasu modny jest temat awantury wokół teatru Polskiego we Wrocławiu. > Modny? Raczej bulwersujący i to delikatnie mowiąc. Wiadomo nie od dzisiaj, że PiSowi Teatr w Wrocławiu z dyrektorem stoi kością w gardle. Głośne afery obecnego PiSowskiego min. kultury byłego premiera technicznego PiSu ... itd.itp. związane z niedyspozycyjnym dyrektorem teatru są głosne do dzisiaj. Aparatczycy PiSu znani sa z tego, że szukają tak długo, aż komuś łatę przyłożą, bo teczka zawsze się znajdzie.

Gość gość
Rok 2017 będzie też rokiem "Koronacji Matki Bożej Częstochowskiej, Królowej Korony Polskiej w 300. rocznicę tego wydarzenia" >>> oj to źle wróży Polsce

Gość gość
Polecam filmik Turboprzyspieszone II czytanie trumienkowego i gwałtowego w Sejmie http://natemat.pl/193817,dziekuje-c***isie-dbasz-o-wszystkie-kobiety-tak-jak-nikt-nigdy-przed-toba

Shattyn & _iftar_ & otulona_snem & inni :) 😍 zapraszam do posłuchania: x Nocne Światła - Historia nieznanych objawień https://www.youtube.com/watch?v=js99i1Mpdu0 🌻 Cytuję z w/w stronki: o "Gościem Nocnych Świateł jest: - Ewa Storożyńska - publicystka, autorka książki "Przepowiednie Maryi o losach Polski" x Nieznane objawienia Matki B/ożej na warszawskich Siekierkach dotyczące współczesnych losów Polski! Rok 1943. Matka B/oża ukazuje się Bronisławie Kuczewskiej, by na piętnaście miesięcy przed wybuchem Powstania Warszawskiego wskazać Polakom sposób na uniknięcie tragedii. Słowa B/ogurodzicy nie znajdują zrozumienia… Rok 1980. B/ogurodzica podejmuje próbę uchronienia Polski od wprowadzenia stanu wojennego. Przekazuje Polakom prośbę związaną z zapowiedzią wielkiego cudu, który ma przynieść wyzwolenie Polski spod jarzma komunizmu i zapobiec wojnie domowej. Jednak prośba M/aryi nie zostaje spełniona… Książka przedstawia historie o/bjawień Bronisławy Kuczewskiej – warszawskiej m/istyczki i w/izjonerki, której ukazywała się M/aryja, przynosząc o/rędzie przestrogi i nadziei dla Polaków. Autorzy prezentują niezwykłe, nadprzyrodzone zjawiska obecne w życiu Bronisławy: świadectwa uzdrowień i n/awróceń, dar p/roroctwa i potężnej m/odlitwy wstawienniczej oraz nadzwyczajny dar lewitacji.

"Rok 1980. B/ogurodzica podejmuje próbę uchronienia Polski od wprowadzenia stanu wojennego. " x x Modelko... Czy jestes w stanie dostarczyć mi link do dokumentu, wydania, czegokolwiek co poświadczy, ze stało się to w 1980 roku? Czegoś co powstało w 1980 roku i w nim jest opisane to proroctwo? Ale nie opowiadania kogoś tam. Np do jakiego wydania gazety, może być parafialnej, byle na tym była DATA i żeby można było sprawdzić to w innych źródłach, np w państwowym archiwum czy np archiwum parafialnym?

Katolicki Klub imienia Świętego Wojciecha uważa, że Natalia Przybysz usuwając ciążę dokonała "zbrodni zabicia dziecka" i z pełną świadomością propaguje ten "zabroniony czyn". x Łódzki klub katolików złożył doniesienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez wokalistkę. Przestępstwo polega "na dokonaniu zbrodni zabicia dziecka nienarodzonego (...) i rozmyślnym, publicznym propagowaniu tego czynu zabronionego poprzez udzielanie wywiadów oraz komponowanie i rozpowszechnianie piosenek, w których przez pochwałę dokonanej zbrodni - zachęca czytelników i słuchaczy do naśladownictwa czynu dzieciobójstwa". x x :D:D:D

Andrzej Duda uważa, że wnikliwe wyjaśnienie przyczyny katastrofy jest obowiązkiem państwa i organów śledczych, dlatego ekshumacje są potrzebne. - To jest obowiązek prawny prokuratorów. x x To pan niestety prezydent nie wie, ze owe organy śledcze wyjaśniły już przyczyny wypadku i że ten fakt zapisany jest w państwowych dokumentach których nikt nie zanegował w sposób mogący przynieść skutki prawne?

- Jeżeli chodzi o tzw. kompromis aborcyjny, nie chroni on w wystarczającym stopniu dzieci z niepełnosprawnościami - mówi prezydent w wywiadzie dla PAP. x x Co ma aborcja do dzieci? Panu niestety prezydentowi coś się chyba pomyszkowało...

otulona_snem dziś i z czego ty znowu rzysz? tak zupelnie prywatnie stan przed lustrem,albo zadaj sobie sam pytanie,chcialbys byc z taka kobieta? kobieta ktora sie z toba kocha i usuwa TWOJE rowniez ZDROWE dziecko? x x Co to znaczy "rzysz"? Nie znam kobiety która usunęła dziecko. Znam parę które poddały się aborcji i usuneły płód we wczesnej fazie rozwoju.

czy jej wiedza ogranicza sie do uchylania pieroga? x x Skąd w tym wszystkim znalazł się pieróg? Twoja ulubiona potrawa? Może ruskie?

Pod tym linkiem jest o słowie "rżysz' a nie o "rzysz"..:D Co do mojego towarzystwa. Masz rację. Jest fajne. To ludzie m.in. kulturalni, dobrze wychowani, mądrzy, empatyczni, uczciwi...

nie jem w ogole prawie weglowodanow jak tak cie moja dieta i preferencje spozywcze interesuja x x To ty pisałaś o pierogu a nie ja a więc to ty chciałas uruchomić temat kulinarny.

Nie wiem czy godne. Nigdy w takich kategoriach ich nie oceniałem. To aktorzy, reżyserzy, fotograficy, scenografowie, modelki itp, itd.

otulona_snem dziś och wybacz smiech.gif zapomnialam,ze w twoim wieku pierog to sie moze jedynie z garami kojarzyc x x Pieróg kojarzy sie w każdym wieku z jedzeniem. Nie jadłaś jako dziecko pierogów?

Nie używam takich portali ale skoro ty masz na to ochote nie zwalaj na mnie. Oglądaj do woli jak ci tego brakuje.