Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

AUDYT ZGODNOŚCI WYROBU

Polecane posty

Gość gość

audyty to ważna rzecz, szczególnie w dużych firmach... zajmujących się produkcją własnych patentowych wyrobów. Moja firma korzystała z pomocy TQMC we wdrażaniu oznakowania CE i mogę ich w 100% polecić. To ich strona http://www.tqmc.pl/

Gość gość
oo miałem okazję współpracować z tą firmą. TQMC to prawdziwi profesjonaliści

Gość gość
Ja natomiast musiałam skorzystać z audyt projektów unijnych i z pomocom ruszyła mi ta firma www.rs.rzeszow.pl Bardzo ciężko początkowo było mi znaleźć kogoś naprawdę kompetentnego w tym przypadku na szczęście znajoma miała podobny problem i akurat mi ich poleciła : ) Jeśli ktoś się nie zna i nigdy nie potrzebował w tym kierunku żadnej pomocy, naprawdę może zachowywać się jak dziecko we mgle. Na szczęście mam już to za sobą, a wszystkim potrzebującym – polecam : )

Gość gość
Was chyba zupełnie po_ebało, skoro spamujecie takim tematem na Kafe.

Gość gość
Też mam w www.rs.rzeszow.pl , jak najbardziej również polecam, firma w porządku, pod tym kontem i nie tylko bardzo nam pomogła:)

Gość gość
Audyt firmy TQMC przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Po 3 minutach od połączenia już wiedziałem, że jestem w dobrych rękach. Konsultant wyjaśnił wszystkie moje wątpliwości. Firma TQMC to sprawdzony partner na długie wyprawy w drodze po sukces! Moja pensja rośnie tak szybko, że przestałem nadążać za jej wydawaniem!