Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cyrylfm

Opuszczam dzisiaj swój ukochany Namysłów, którego nigdy nie opuszczałem

Polecane posty

i jadę na koncert Pierożków :classic_cool: do Wrocławia. Czego powinienem spodziewać się po ludziach z miasta? Czy oni są niebezpieczni? I kto ma pierwszeństwo na ulicy, ja czy tramwaj?

Gość gość
oczywiscie, ze ty masz pierwszenstwo! w koncu jestes z namyslowa :classic_cool:

świstak trojański dziś Chyba mnie okłamujesz. Mama z ojcem kupiła mi już na tą okazje pasiastą koszulkę i szalik Cracovii Kraków. Twierdzą, że jeśli chcę wzbudzić poważanie wśród miastowych, to mam to przywdziać... Sam już nie wiem, może wezmę też szalik Widzewa jeśli uda mi się gdzieś na wsi kupić....

Gość gość
uważaj bo chamstwa i buractwa nigdzie aż tyle nie ma jak we Wrocławiu

Gość gość
Przeciez s*********e nie jesteś z NAMYSŁOWA zrozum ze Namysłów to nie wieś tylko miasto zrozum wiocha to jest wrocław odp*****l sie od mojego miasta I won na wioche

Gość gość
Nie nie jesteś z NAMYSŁOWA dobrze o tym wiesz Bo to ja jestem z okolic Namysłowa ale urodzilem sie w Namysłowie lepiej s*********e zmien morde w avatarze ps no Daj fotke czekam

ej namyslowianin slyszalem ze na miejscu gdzie hitlerowcy dokonywali egzekucji na polakach i zydach, postawili fabryke piwa namyslow, bo namyslowianie brali udzial w rzezi tysiecy polakow i zydow.

Gość gość
Odp********e sie od mojego miasta s*******ny nie piszcie o Namysłowie Bo wam nie odpisze nara

Gość gość
Cyrylu j****y to nie jest Namysłów s*********e

Gość gośćFanka Namysłowianka
CyrylFm jesteś mistrz hahahahahaha P.s.Kołbuc zaraz dostanie ataku

typie ja mieszkam w leamington spa obok mam warwick a jeszcze obok mam stratford upon avon gdzie urodzil sie shakespeare wiec twoim nedznym namyslowym podcieram se pupe lol.

kaliszaninem to bylem kiedys, dzisiaj jestem leamington spanianin choc najbardziej chce byc warwickslanin, wiec sram w twoja zabita dechami wies namyslow debilu :D🖐️

Gość gość
obejrzyj sk***ysunie ps wioską jest twoje pierdzilexington dupington zrozum że namysłów jest super twoje miasto nawet gdyby było trylion razy większe od namysłowa to dla namysłowa zawsze będzie wiochą s*********e wbij sobie do łba i wbijaj na youtube zobacz jak wyglada prawdziwe miasto śmieciu z wielkopolski ja do wlkp mam 3 km a do namysłowa 15 więc gardze wielkopolską bo czesto nawet rowerem s*********e jestem

Gość gość
cyryl zrozum że namysłów to nie dziura bo leży nad tą sama rzeką co wrocław czyli nad widawą dowód Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 9 °C, wiatr zach., 14 km/h, wilgotność 73% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: poniedziałek, 14:27