Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O prestiżu faceta świadczą dodatki np. zegarek

Polecane posty

Gość gość

Panowie jakie dodatki preferujecie i jakie zegarki nosicie? :)

Gość gość
Chodzi o takie, które dyskretnie podkreślą wasza atrakcyjność, będą świadczyły o waszej osobowości, oryginalności, o tym, ze to właśnie was warto wybrać :)

Gość gość
buhaha ile ty masz lat, dziecko? A moze max - gimbusko? od kiety zegareczek na raczce jest wyznacznikiem? A o takim dalekobrzmiącym pojęciu jak smartwach, dziecko słyszało? Tak czy owak, poczytaj ksiazki, bo tylko jutro jest wolny dzień, głabie.

Gość gość
czyli "chcesz wiedzieć komu najlepiej dać doopy - patrz na nadgarstek" :)

Gość gość
Mój to Patek, analogowy, ręcznie nakręcany :) i tyle :) no, ale nie sądzę, żeby kobiety z tzw. niższych czy średnich sfer miały pojęcie co to za zegarek :) na szczęście nie muszę sobie nimi głowy zawracać :) pozdrawiam!

Gość gosiaczek31
A ja zwracam uwagę :) facet musi umieć się zaprezentować i świadczą o tym właśnie dodatki :) i od razu mówię, że jakiś obszczymur z tanim Perfectem z marketu czy już absolutnie smartwatchem nie ma nawet po co do mnie startować, dopuszczę jeszcze średnią półkę typu Seiko, Omega czy Atlantic ale to też tylko te wyższe modele. Nie potrzebuję umawiać się z jakimiś pozerami czy nędzarzami - facet musi być na poziomie.

Gość gość
jak ja się cieszę że jestem "starej daty" i z tym dzisiejszym koorestwem nie muszę mieć nic do czynienia...

Gość gość
Do gosiaczek 31. Przypuszczam, że najdalej za kilka lat będziesz z utęsknieniem p atrzyła za każdym. Z zegarkiem lub bez. Byleby nie miał obrączki...

Gość gość
Trochę ci się mylą te półki. Seiko to oczywiście zależy jaki typ zegarka bo produkują w bardzo dużym wyborze- w każdym bądź razie w zależności od modelu ceny wahają się od 200 do 20 tys złotych - tylko te najdroższe w Polsce nie kupisz. Omega - średnia półka - nowy poniżej 15 tys zł nie kupisz natomiast Atlantic, choć to fajne zegarki to jednak dolna półka - kwarcowy to nawet za 700 stówek zł pln kupisz

Gość gość
buahaha to za moim rolexem pewnie bys zrobiła kupke i zjadla? Szkoda, ze twoj mizerny poziom nigdy nie doswiadczy goscia z konkretnym zegarkiem... Ale proboj! Moze chociaz omega czy atnantic ci sie zdarza za łatwy sexik hehe :)

Gość marekpistolet
W zupełności się zgadzam. Dlatego gdy widzę faceta, który na ręku nosi podróbkę np. Rolexa, Seiko czy (o zgrozo xD) Citizena to w sumie nawet mi go nie żal. "Fake watches are for fake people" - i tyle w temacie. Dlatego żeby uniknąć takiej wtopy zawsze kupuję zegarki w sprawdzonych sklepach typu e-zegarek.pl , przynajmniej mam pewność, że sprzedawca nie wciśnie mi żadnego g****a z "Made in China" na rewersie. ;)

Gość gość
Omega może być. Atlantic tak sobie a Seiko to zależy od modelu. Oczywiście Credor albo Seiko Ananta to tak. Ale Seiko popularny kwarc to żaden prestiż. Patek, JL, Vacheron i inne takie to są raczej poza zasięgiem polskich facetów. Jak już ktoś ma na ręce Heuera, Rolexa, Omegę czy inne podobne i jest to oryginał a nie podróba to na prawdę ma już czym zaszpanować

Gość gość
To jak będę się umawiał z tobą gosiaczek31 to założę moją Eternę Kontiki - może być? Poznasz od razu bo bardzo charakterystycznie wygląda