Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarne, farbowane włosy

Polecane posty

Gość gość
nie, to nie jest częsty syndrom

Gość gość
myślę, że jednak tak, tylko nie robi się badań ku temu. Widzę masę Sebków z takimi buziami, dziewczyny dzięki makijażowi mniej się rzucają oczy

Gość gość
robi się, oczywiście, że się robi...poza tym nie tylko to schorzenie ma takie cechy jak szeroko rozstawione oczy.

Gość gość
jeśli się robi, to od niedawna, w latach 90. ludzie mieli to w d... do tej pory w sumie mają. Tu nie chodzi o szeroko rozstawione oczy, ale też inne elementy, które dają "patologiczny wygląd". Do tego zachowanie typowe dla tej choroby i mamy komplet.

Gość gość
ja naprawdę nie widuje dużo osób które mają aż tak zniekształconą twarz. Rozumiem ocenianie kogoś po zachowaniu, ale nie po urodzie i jeszcze wmawianie tej osobie, że matka piła w ciąży

Gość gość
Akurat kolor oczu ładnie jak kontrastuje. Ale trzeba dopasować kolor włosów do odcienia skóry, no i czarny większości Polek rzeczywiście nie pasuje. Jak sobie przyciemnią włosy, a mają jasne brwi, to już totalna masakra!

Gość gość
dlatego brwi albo się wtedy maluje albo stosuje henne (albo jedno i drugie - ja tak robię).

Gość gość
Ja mam swoje czarne,oczy ciemne piwne ,ciemną skórą,super brwi czarne.Jestem Polką I mam takie geny po rodzicach.Wyglądam jak dziewczyna baszuntera.Wszędzie gdzie idę mam adoratorow,i każdy się gapi,nawet na bloki do rodziny normalnie nie mogę iść

Gość gość
up

Gość gość
Moje włosy to średni brąz, farbuje się na czarno ze względu na naturalnie czarne, gęste brwi i rzęsy. Do tego oczy niebieskie a skora blada. Oczy musne jasnoróżową pomadką i czuje sie zawaliście w tym połączeniu. Do malowania włosow uzywam henny i niestety szybko wraca do mojego naturalnego odcienia i ten widok tylko utwierdza mnie w przekonaniu, ze dla mnie czarny jest stworzony

Gość gość
nie ma nic gorszego jesli mamy do czynienia z czarnymi wlosami i niebieskimi oczami tandeta, w naturze taki typ nie wystepuje i z dala widac ze to sztuczne, a wy dalej sobie wmawiajcie ze wygladacie jak latynoski w czerni

Gość gość
Tragicznie wyglądają nastki gdy malują wlosy na czarno. Dorosle kobiety, jesli mają pojęcie o łączeniu kolorów i ładnym makijazu raczej wyglądają korzystnie. Ale warunek jak dla mnie to gęste włosy,

Gość gość
A widziałaś pin up kiedyś ?:) te blade skóry niebieskie oczy i krucze włosy? latynoska nigdy tak nie będzie wyglądać

Gość gość
Strasznie wyglądają czernione Polki Rosjanki i Białorusinki -zwł gdy to łączy sie z typowo słowiańskim fenotypem -blada cera blade brwi , pyzata twarz i jasne oczy ... Ale hicior/ :P horror to czernione Skandynawki i Finki -panny jak z horroru zwł nastki :D

Gość gość
nie musze wygladac naturalnie. ma. jasna skore, niebieskie oczy i czarne wlost. wyglada to bardzo ladnie i podkresla moje rysy :) i nie twierdze, ze wygladam jak latynoska. nawet nie chce

Gość gość
a najśmieszniejsze, że one nawet nie wiedzą jak karykaturalnie wyglądają w tych czarnych kłakach z pyzatymi różowymi licami, kartoflastymi nosami i czarną obwolutą z kredki wokół oczu x D

Gość gość
to sobie tak wmawiaj , laski ze zdjec tez mysla, ze czarne wlosy podkreslają lazur ich oczu :D a wystarczy oczy podkreslic makijazem powiek a nie sztuczna czernia. :D

Gość gość
Odpowiednim kolorem włosów dla Polki może być blond (od jasnego po ciemny, nigdy platyna), brąz (wszystkie odcienie) i niektóre rudości, ale nigdy czarny, platynowy czy wściekło czerwony. Rozumiem że jak ktoś ma cztery mysie włosy na krzyż może czuć się pokrzywdzony przez los i chcieć jakiejś zmiany, ale proszę, kobiety, nie idźcie przenigdy w kierunku czarnego, bo się oszpecacie. I to jest przykre.

Gość gość
wiesz, że nie wszystkie Polki mają ten sam typ urody? Poza tym dużo zalezy od fryzury. Nic sobie wmawiać nie muszę - własny wygląd umiem dobrze ocenić i wiem w jakich kolorach dobrze wyglądam ;)

Gość gość
czyli jak mój naturalny kolor to nasycony, ciemny blond ze złotymi refleksami, do tego mam tych włosów dużo to mogę farbować na czarno? :P

Gość gość
W Polsce ludzie mają rozny typ urody, Japonii kazdy wygląda podobnie. Co wam poradzimy, jak akurat wy jestescie tymi typowo slowianskimi polkami, ktore czern przytlacza i zamienia w wieśniaczke :)

Gość gość
gość dziś wstawilas zdjecie gwiazdki która stac na profesjonalne kosmetyki, a zdjecie jest obrobione przez fotografa. nie porównuj sie do niej :D poszukaj sobie zdjec jak Katy wyglada bez makijazu. teraz zmienila sie na blondynke :P

Gość gość
Karty Perry to akurat wygląda jak pół d**y za krzaka

Gość gość
byłaś kiedyś w Japonii? Nie, ludzie nie wyglądają tam tak samo. Poza tym słowiańska uroda wcale nie jest zła, a to czy kolor pasuje zależy też od ogólnego kolorytu. Sama farbuję na czarno bo mi w tym kolorze po prostu ładnie.

Gość gość
też uważam że większość półek wygląda za wulgarnie w czarnych włosach. Niektore wyglądają znośnie ale i tak jaśniejsze kolory bardziej pasują do europejskiej, słowiańskiej urody. Ciemny brąz jest 100 razy lepszy