Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarne, farbowane włosy

Polecane posty

Gość gość

Czemu na tym forum panuje przekonanie, że czarne włosy nie pasują Polkom? Wystarczy dopasować kolor brwi i zrobione....

Gość gość
Sporadycznie tylko widzę kobiety, które dobrze wyglądają w czarnych włosach Zazwyczaj dodają one też lat, niestety

Gość gość
myślę, że trzeba po prostu dobrać fryzurę. Mam bardzo krótkie włosy i lepiej wyglądają czarne niż w moim naturalnym kolorze

Gość gość
ja mam czarna farbowane i w takim sie czuje i wyglądam najlepiej

Gość gość
hahaha tak sobie wmawiajcie ze dobrze wygladacie w tych czarnych kudlach :D do slowianskiej urody taki kolor nie pasuje i pozniej wygladacie jak raszple doopodajki z dyskoteki w remizie. no chyba ze jestescie jakies zydowy albo rumunki

Gość gość
czy sobie ktoś wmawia czy nie to indywidualna sprawa każdego, bo najważniejsze jest żeby ktoś się w danym kolorze dobrze czuł sam ze sobą, a nie opinie osób na kafe . Ja sama siebie nie widzę w czarnych włosach, ale mam koleżankę naturalna blondynkę która w czarnych wygląda ślicznie, blond do jej typu urody nie pasowały

Gość gość
a ja mam ciemna karnacje i czarne oczy i czarne włosy /naturalnie braz, ale farbuje na czarno/ ale mój pra dziadek był włochem

Gość gość
11:13 no przeciez wiadomo ze nikomu sie nie zabroni, ale u 90% bab pofarbowanych na czarno wyglada to ostro patologicznie xD ten kolor kojarzy sie przede wszystkim z dresiarnia i doopodajstwem i tego sie nie przeskoczy, no chyba ze ewentualnie jakas ma ciemna karnacje i oczy

Gość gość
11:15 no i w tym przypadku masz spore szanse nue wygladac jak patologia

Gość gość
Fakt zgadzam się że nie każdemu ten kolor pasuje, zwłaszcza jak widzę że ktoś ma bardzo rzadkie włosy i jeszcze ten odcień granatowej czerni to już w ogóle masakra, chciaż sama znam kobiety które farbują sie na czarna i niektóre naprawdę korzystanie wygladają w tym kolorze, ale to zalezy od wielu czynników żeby nie wyglądać jak patologia, odpowiedni delikatny makijaż, strój, no i same włosy jakie są, w jakim stanie, czy zadbane, czy suche czarne siano.

Gość gość
moja nauczycielka w liceum miała czarna włosy długie, czesto nosiła koka i miała grzywke i ładne oczy niebieskie to była najlepsza dupa w szkole

Gość gość
11:23 zgadzam sie z toba, dodatkowo dodam, ze jak ktos ma oczy w innym kolorze niz brazowe, to lepiej zrobi jak sie pofarbuje na bardzo ciemny braz niz na czarny, bedzie to wygladac o wiele naturalniej

Gość gość
11:25 anomalia potwierdzajaca regule, byc moze miala gust i smak i dzieki temu nie wygladala patologicznie

Gość gość
ja mam prawie czarne włosy (bardzo ciemny brąz), następnym razem farbuje na czarno. Włosy mam krótkie i fajnie wyglądają takie ciemne. Pasują mi do stylu, fryzury, rysów twarzy i cery (a jestem blada i mam ciemnoniebieskie oczy).

Gość gość
Żydówki cześciej mają ciemnobrązowe włosy niż czarne. A w Polsce wieke kobiet farbuje się na czarno, żeby się wyróżnić. Tylko większości taki kolor nie pasuje. Trzeba mieć naprawdę ładne rysy twarzy, żeby pozwolić sobie na taki kolor włosów.

Gość gość
błędem jest to, że włosy farbują na czarno a brwi zostają jasne ;)

Gość gość

Gość gość

Gość gość
i jeszcze jedno - czarny bardzo podkreśla rysy twarzy więc nie dziwię się, że kobiety tak farbują włosy

Gość gość
12:12 gorzej jak rysy sa patologiczne :(

Gość gość
a jakie to są "patologiczne" rysy? Obsesja na punkcie patologii na tym forum jest po prostu śmieszna..."czarne włosy", "pralka w kuchni", nie taki rodzaj firanek...wszystko świadczy o tym, że ktoś jest z patologii

Gość gość
13:41 patologiczne rysy to specyficzna morda przywodzaca predzej na mysl jakies zwierze niz czlowieka, tepy wzrok, karykaturalnie nieproporcjonalny nos, wylupiaste lub male slipia, waskie usta, brwi odrysowane od szklanki i to wszystko podkreslone patologicznym makijazem :)

Gość gość
czyli oceniasz to czy ktoś jest z patologii na podstawie rysów twarzy które zależą od genów i nie mamy na nie wpływu? Od kiedy rozmiar nosa ma związek z tym jakie życie ktoś prowadzi lub w jakim domu się wychował?

Gość gość
13:48 Wymienione przeze mnie cechy stanowia o patologii tylko i wylacznie wtedy, kiedy dana baba ma jarmarczny gust, patologiczna fryzure i makijaz :). A to o od genow nie zalezy.

Gość gość
czyli nie stanowią wcale, bo równie dobrze kobieta z "patologii" może mieć piękną, symetryczną twarz. Po prostu podałas idiotyczny argument, a teraz próbujesz go bronić.

Gość gość
nie moze, jest to naukowo udowodnione, atrakcyjnosc i symetria sa powiazane z inteligencja i przedsiebiorczoscia ;) jeszcze mi sie nigdy nie zdarzylo, zeby piekna kobieta miala tepe spojrzenie i wybitnie zly gust

Gość gość
chętnie zobaczę te badania, zwłaszcza, że sama skłonność do patologicznych zachowań (np. używek) nie wyklucza inteligencji (niespodzianka?). Dalej naciagasz ten argument.

Gość gość
lol serio jestes taka glupia czy tylko udajesz? zly gust plus glupota wymalowana na mordzie rowna sie patologia, rzeczywistosci nie przeskoczysz elo : )

Gość gość
to dopiero patologia....